Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 931
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
От нас сън толкова. kaffeetrmker_2Аз дремя пред компа ама кой ме пита.  newsm09 За разкрасяването -не мога да отида на козметик защото дивичкото побърква баща си , но днес съм решила че за един час ще ги оставя а аз ще се помотая по улиците в квартала .Ще си купя списание или вестник и щe седна на някоя пейка , за да ги прочета.Може и глупаво да ви звучи , ама ще го направя Crossing Arms
Поне в събота и неделя имам помощ и ще я ползвам newsm09
Мами я споделете повече за близостта на бебовците с компютрите -къде се намират в отделни стай ли са ., децата близо ли са до тях , случва ли се да "четете" заедно във форума  newsm78При нас е малко тесничко , та бебе и комп са в една стая , но да си призная малко ме е страх о постоянната им близост, дори да си призная доста се терзая #Puppy dogи като бременна на комп и сега .....имам ли основания , нямам ли   mixed037 вие как мислите , каква информация имате по въпроса smile3529Благодаря на всички за отговорите !  Stuck Out Tongue Winking Eye
Честито на месечковците ! Да са безкрайно добри и послушни!Да са здравички и да пълнят редовно памперсите!    party006

# 166
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Не съм писала няколко дни,но да честитя на всички месечинки и ако е имало и други поводи! Simple Smile

Сега да почна по ред да отговарям Heart Eyes
Забременях планирано,след един спонтанен аборт който имах.Вътрешното ми усещане беше,че ще имаме дъщеря,а ние и така искахме.
За домакинската работа си я върша сама,Георги няма нито време,нито желание да помага,но ми предложи да си вземем жена да чисти.Аз,още се чеша по простата  newsm78.В момента умувам!
Божа е кротка и имам предостатъчно време за разкрасителни процедури.Салона,който посещавам е много голям и аз съм редовна клиентка,та оставям я в количката и всеки,който мине гукне,бутне,гушне и така ми е идеално.Пробвах да я гледат за по час,два,но тя оревала света и от тогава такива опите не правя.Вчера бях на шопинг,баща и я гледа,но я извел в парка,защото инъче ще му разкаже играта.

Ох,ама като почна да пиша спиране нямам.Отивам да се глася,че с една приятелка имаме традиция да ходим да гласуваме и после да обядваме на вън.Това е от мен!Желая на всички много хубав и слънчев ден Hug.Целувки по дупетата на малките сладури!

# 167
Здравейте сладурки!

Ето че снощи моя възлюбен намери време да ми оправи Уиндоса на лаптопа и сега съм независима Simple Smile
Докато спинкат още тате и бебе аз пийнах кафенце и хоп на компа да ви видя как сте.
Да се включа и аз по въпросите некасаещи нашите наследници.
Домакинството при мен никога не е било изрядно. Леко мързелива съм и никога не съм била добра къщовница. Времето си го прекарвам зяпайки ТВ или четейки книга в повечето случаи. Върша необходимия минимум всеки ден ( прахосмукачка, парцал на пода , пералня , и някаква манджа) и не се престаравам за повече. На който не му харесва да хване да помогне hahaha Майка ми идва два или три пъти в седмицата при нас , но за мен е по - важно аз да излязна и да се разходя, а тя да гледа бебка отколкото аз или тя да се дихрим с парцала докато другата гледа детето. То детето не че е ревливо или изисква грижа , но ... Heart Eyes

Забременяването Аз имам един аборт на 19 години като бях и винаги съм се чудела дали не са ме повредили нещо , понеже след него нямам никакви други "фалове", а не съм ползвала никакви контрацептиви. С мъжо се пазехме със системата "ПАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕ" и е действало. Миналият август обаче решихме да видим на какво сме способни и първият месец нищо не се получи. Аз се успокоих, че съм "повредена" и че мнооооого трудно ще забременея и през септември докато бях болна, грипясала, пиеща антибиотици и с температура, скъпият реши , че секса е най добрият начин за смъкване на температурата и се развихрихме в леглото. Резултата е на лице и нана ей тук до мен.

Грижата за външния вид Преди имах самочувствието на добре изглеждаща жена, но сега не е така. Чувствам се дебела и се нервя, че отслабването не е толкова лесно колкото преди. Веждте ми са на храсталаци и не мога да се понасям, но тази седмица мисля това да се промени и да се погрижа за външният си вид. Да ида на фризьор за да ми замаже белите корени, да посетя козметичката си и а се почувствам пак човек.

Това е от мен ! Много прекрасно време ви пожелавам и приятни разходки с малечковците  bouquet

# 168
Здравейте мили мамчета! Hug
Ние сме от месечинковците, вече сме пораснали на цели 4-ри месеца! party023
Колко бързо лети времето.

За домакнистването - просто с Боби нищо не мога да свърша! Изключително цялото внимание трябва да е все на него, дъх не мога да си поема. Готвя късно вечер /слава богу не всяка вечер/, когато заспи.
Гладя също вечер, пера нощем. Мъжа ми е много ангажиран и не успява да ми помогне много, само до къпането и да го гушне малко. И нощем ме отменя понякога, защото се будим на всеки час и трябва пак да се приспиваме.
Виж, прахусмукачката му е зачислена на него, аз това нещо не съм ползвала.
Чинии, не търпя в мивката, измиват се моментално, иначе се побърквам.
За забременяването - миналата година бях в Италия за 2 седмици. За първи път бяхме разделени толкова дълго /оженихме се същата година през май/. И като се върнах беше такава бурна радост, и такъв бурен  luvbed, че работата е станала веднага. Иначе от сватбата пробваме, но все не ставаше.
Така че, в нашия дечко има нещо от италианския въздух!

# 169
  • Варна
Здравейте и от мен!
Дари спинка сладко, тати отиде да гласува и да пие кафе с приятели! Бяхме се уговорили като се накофее /демек като си изпие спокойно кафето/ да изведе малката на разходка, за да си свърша домакинската работа! Пусто нямам късмет, защото навън вали  Mr. Green
Честити месечинки на всички бебчовци!

И така: Домакинството мен си чака. Намаме кой да ни помага или да се пречка. Първите 2 месеца успявах да изчистя, подредя и да отделя малко време на себе си, но сега просто не минава този номер. Пък и бях казала ма мъжа ми, ако иска манджа да си готви - аз няма да я върша тази дейност......нооооо сега като застудя, като че ли ме хвана готварската муза. 
Дари започва да изисква все повече внимание и къщата все по-често стои неподредена. Мъжът ми ми помага като един път в седмицата поне мие чиниите, а с прахосмукачката е скаран. През деня заедно с Дари пускаме прахосмукачката и забърсваме пода - тя в кенгуруто, а аз се вихря. Вечер пера, готвя и подреждам. Помощ имам за утешаването на малката, защото в последно време вечер преди баня много се криви и единствено в прегръдките на тати се успокоява newsm12
Абе забременяването стана от първия път. Там историята е по-интересна, защото клюкарките от входа още коментират, че детето не е от мъжа ми, въпреки че е одрала кожата му. И така моя мъж е на рейс и го няма 5 месеца. Един месец преди да се прибере окончателно имат товар за Варна и единствения начин да се видим е само за няколко часа и то през нощта. Прибира се той и сутринта в 5ч. пак си заминава. Два пъти през октомври беше така и затова може би клюкарките не са го засекли. Но през това време е станало най-голямото ни съкровище. Та после когато съобщавахме хубавата новина нямате представа какви опулени физиономии срещахме  #Crazy #Crazy #Crazy. Е имаше и коментари от типа "абе ти не си беше в България как така стана?". Дори братовчед му в прав текст пред мен го попита дали е сигурен, че той е бащата.  #2gunfire
Мен това въобще не ме притеснява дори си измислих изречения за запушване на усти. Вече обяснявам, че когато мъжа ми е преминавал с кораба през България е хвърлял в морето, а аз съм седала на плажа и отвреме на време хоп в морето, че да хвана. Знам ли може и някоя друга булка да е намазала  smile3534 smile3532
Айде до после, че бебка ме търси
Целувки!!!!!!!!!!!!

# 170
Привет и от нас  bouquet!
Ние се върнахме от Варна и беше страхотно... и времето и разходките... всичко, но много за бързичко.
Гледам тук някаква анкета, та и аз да си кажа... за домакинството.... оправям се самичка в къщи. Майка ми работи , а нямам свекърва. На  мъжът ми не мога да разчитам на много, много помощ защото работи доста, но от него се иска да сме задоволени от всякъде и като поискам нещо да няма ...ама сега, ама после. Всеки си знае задълженията.Ако не се оправям ще си взема жена да ми помага.
За забременяването... ами доста години се пазех, защото не бяхме в Бг. и не ми стискаше. Не знам защо, и сега оправям без друга помощ, но ми стига само мисълта , че ако имам нужда ... винаги има на кого да разчитам. След като си дойдохме окончателно, започнахме да работим по въпроса, но не стана веднага. Около 1 година чакахме и през последните 6 месеца направихме всякакви изследвания , но всичко си беше наред. Накрая спрях да му мисля...когато стане и то взе че стана. И сега си имаме най-прекрасното същество на света... в моите очи разбира се.
Айде няма да досаждам повече.... приятна неделя. И да гласувате ей Naughty.

# 171
Здравейте!
Аз чакам приятелки на гости и нямам много време за писане сега.
Elisir, Elia, ако имате време и желание за кафе във Варна, обадете се!
хайде, после пак ще пиша
Миличка, сега видях. Но бяхме много на бързичко и нямаше време, но пак ще дойдем след1-2 седмици и обещавам , че ще се обадим.
Целувки  Hug.

# 172
  • Варна
Здравейте! Най-после и аз да се добера до компа.
emsy, съжалявам да чуя/прочета/, че и на теб ти се е случило същото неприятно изживяване. Доно е било за последно при всички нас Praynig
Честито на всички месечинковци newsm67 Да растат здрави и много щастливи.
Черпя ви затова, че днес правя 5 години в армията:beer1: Wine Glass cheers  food010
За домакинството:не правя абсолютно нищо вкъщи, защото не се чувствам у дома си, и нали имам свеки да си чисти къщата и да си готви. Аз оправям само нашата стая и пера дрехите на детето.
Забременяването:Всичко стана много набързо. Юни се запознах с мъжо, юли станахме гаджета и веднага заживяхме заедно и август започнахме да работим по въпроса за бебе. И аз като valkiria имам един аборт само че на 18 години и си мислех, че нещо ми повредено и тъй като 2 месеца бебето не ставаше тъкмо смятах да ходя да се изследвам и хоп октомври съм забременяла. Сега съм много щастлива с малкия мъж и вече мисля за сестричка, но само ако се уредим със собствен дом. Ако не стане...май ще си остане само Хрис Weary колкото и да не ми се иска да съм с едно дете.
Най-много ми липсва времето само за мен. Мъжо го е страх да гледа детето(заради давенето му), а на свеки не искам да го оставям. Не, че не го правя, но се старая да за по-кратко.
Айде стига толкова, че стана много дълъг пост.
  love001 от нас

# 173
Здравейте мацки! Heart Eyes
Днес времето е много скапано и се търкаляме цял ден по диваните/аз и батито де/,а бебка си спинка сладко,а много ме е яд на времето защото се бях настроила да викам някоя баба да гледа децата а аз да отида на шопинг ,ама нямам късмет smile3514 smile3511То не че в тези си пищни форми нещо ще харесам как ми стои ама поне малко да се пошматкам и аз като бял човек.Като казах че бебка спи се сещам да ви питам по колко спят вашите бебоци през деня newsm78 Моята принцеска от известно време заспива и след 30-40мин се събужда,обаче понеже още и се спи се налага да я потупам по дупето или да и дам вода или биба за да заспи,но не винаги става.Питам ви защото бях чела някъде че по това време бебоците минават през такъв перид а и като се сетя че баткото по това време беше като часовник,точно на 30 мин.се ококоваше ShockedЩе ми е интересно да разбера как е при вас!
Валкирия,абсолютно съм с теб за това когато има баба на помощ да излезеш да се помотаеш по улиците /със или без татито/ а не да се хванеш с парцалите ,че тя работата няма край,а нали и ние сме хора,пък и аз предпочитам децата ми да виждат една усмихната и щастлива майка а не изнервено и крещящо същество smile3514Така че мили момичета,възползвайте се при всяка възможност да обърнете внимание  и на себе си,за да не се превърнем в едни сдухани лелки,които само дремят в къщи по пеньоар/незнам дали така се пише/
Айде ,стига толкова агитация от мен,то поне да беше предизборна че да ми платят някой лев  smile3532 smile3534

# 174
ЗАБРАВИХ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ,НЕКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ДА СЛУШАТ И ПАПКАТ newsm59
а сега да питам Камбанска,как се даваше онова хомепатично  лекарство за по-лесното понасяне на ваксината newsm78,че утре сме на ДТК и съм се  smile3518?

# 175

[Като казах че бебка спи се сещам да ви питам по колко спят вашите бебоци през деня newsm78
Ами ние от няколко дена  спим по 1 час - два пъти за по 30 минути, това е за деня, а нощем както казах вече на всеки час се будим. ooooh!

# 176
  • Варна
[Като казах че бебка спи се сещам да ви питам по колко спят вашите бебоци през деня newsm78
Ами ние от няколко дена  спим по 1 час - два пъти за по 30 минути, това е за деня, а нощем както казах вече на всеки час се будим. ooooh!
Ох, и при нас е така. Незнам за цял ден дали се събира и час спане Weary. И вечер поне 2-3 пъти се буди. Понякога и при нас е през час вечерта и после съм #Crazy Tired

# 177
И ние ударихме четиритака!!! newsm18 dance Tada newsm74 . На всички по една виртуална пастичка от нас Grinning .
За домакинството: ние по принцип сме си със свекър и свекърва, та не може да се каже, че си го въртим сами. С бебето ние си се занимаваме, но готвенето и чистенето на кухня и коридори е за свекито Mr. Green .

За забременяването: преди Боби имах една дълга и, за съжаление, неуспешна бременност. След като родих трябваше да изчакаме година преди втори опит. След като мина годината стана много лесно и бързо Grinning . Аз веднага усетих, че съм бременна и... така. Ей го на и резултата Heart Eyes .

За разкрасяването: добре, че имах скоро рожден ден, че иначе и косата нямаше да ми е в час Embarassed . Мнооого зле...

# 178
valkakar, Ива78, emsy, честити ви месечковци! Да сте живи и здрави   bouquet :

# 179
Честито на месечковците!!!:)Simple SmileSimple Smile Да са живи и здрави!!!
Та уикенда отмина. Ние имахме гости от Варна - моя дружка, която е латвийка, се омъжи във Варна и около Коледа чакат дете. И аз като прясна майка я хванах на страна и й написах три големи листа с информация за предстоящото й раждене-от какво има нужда, кое не трябва да купува и прочее. Тя милата мига, мига, взе си записките и каза че след раждането ще ми звъни за инфо, че сега не е на ясно.
Вече нямаме проблеми със запека (да чукна на дърво). Онзи ден  се наканих да правя на Стефи сок , че имаше 3-дневно въздържание и той сам свърши работата.
За спането - спи 11-12 часа , от 20.00 до 8-9.00 часа, само с паузи за ядене. Чудесно звучи. Предполагам , че това спокойствие ще продължи докато ни почнат зъбките.
Купихме му baby fitness от метро , или aстivity center ,  както му викат . И докато си играе , така сладко се унася в игра и постепенно заспива. Чудесен линк за заспиването е публикувала една майска майка.
Корнелия благодаря ти Simple SmileSimple Smile
Домакинството: имам една чудесна свекърва, която не ми дава нищо да правя. Вече три години живея в техния дом. Тя и свекъра ми ме приеха като собствена дъщеря от първия ден в който дойдох. Чудесни хора. В момента сме в процес на търсене на жилище. Скоро време ще се отделим, живот и здраве и тогава ще поемам нещата в свои ръце.
Зачеването стана планирано. От три години сме заедно с мъжа ми, от две живея при него. Започнах работа в семейна фирма, със седалище в София, аз съм представител за Югоизточна България. Внасяме хигенни консумативи и аксесоари и професионално кухнеско и перално обурудване за хотели и ресторанти. Почти изсцяло вноса е от Германия. Започнах април 2005 и септември само след 1 месец опити заченах. Март 2006 се оженихме и 3 месеца след това се появи нашия син Стефан. Всичко вървя по план, макар че аз мразя да планирам.
За външния си вид неща да говоря. С тия кила отгоре- 5 преди  да забременея и 8 , които ми останаха от бремеността, ми е направо мъчно. Ужасно не се харесвам и се чудя какво чудо , ще стане , за да отслабна 13кг, като май-много съм сваляла до 5 от диети. Дано волята победи.
улях се
целувам ви и лека и спокйна вечер на вас и Бе-би-те:)Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт