Аз дремя пред компа ама кой ме пита.
За разкрасяването -не мога да отида на козметик защото дивичкото побърква баща си , но днес съм решила че за един час ще ги оставя а аз ще се помотая по улиците в квартала .Ще си купя списание или вестник и щe седна на някоя пейка , за да ги прочета.Може и глупаво да ви звучи , ама ще го направя 
Поне в събота и неделя имам помощ и ще я ползвам

Мами я споделете повече за близостта на бебовците с компютрите -къде се намират в отделни стай ли са ., децата близо ли са до тях , случва ли се да "четете" заедно във форума
При нас е малко тесничко , та бебе и комп са в една стая , но да си призная малко ме е страх о постоянната им близост, дори да си призная доста се терзая
и като бременна на комп и сега .....имам ли основания , нямам ли
вие как мислите , каква информация имате по въпроса
Благодаря на всички за отговорите ! 
Честито на месечковците ! Да са безкрайно добри и послушни!Да са здравички и да пълнят редовно памперсите!

.Целувки по дупетата на малките сладури!
Майка ми идва два или три пъти в седмицата при нас , но за мен е по - важно аз да излязна и да се разходя, а тя да гледа бебка отколкото аз или тя да се дихрим с парцала докато другата гледа детето. То детето не че е ревливо или изисква грижа , но ...

, че работата е станала веднага. Иначе от сватбата пробваме, но все не ставаше.

. 
Да растат здрави и много щастливи.

колкото и да не ми се иска да съм с едно дете.
от нас
То не че в тези си пищни форми нещо ще харесам как ми стои ама поне малко да се пошматкам и аз като бял човек.Като казах че бебка спи се сещам да ви питам по колко спят вашите бебоци през деня 
?
. Аз веднага усетих, че съм бременна и... така. Ей го на и резултата