Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 934
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Благодаря,Пепитка!
нищо не съм направила.Аз го сложих в профила, в подписа и така след всяко съобщение ще ми излиза.Изтрих го.
Ще продължа довечера с опитите, че Кари се размрънка и ще ходим на разходка.Ако чака майка си.....
Извинявай те ,че запълних темата....

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 12:18 от geri_di

# 31
  • София
Здравейте от нас!
Аз нещо тотално съм депресирана. Даже почнаха някакви мисли за отбиване на ми минават през главата. Имам чувството, че кърменето е причината и за коликите, и за недоспиването и нервите... Незнам.. Ще видим, за сега се боря.

Айде да не се оплаквам повече, а да ви дам и аз една снимка, да не останем по-назад:

# 32
  • Варна
Тинтири-Минтири, и ние с Крис имаме нервни периоди и съм забелязала, че е когато детето страда от липса на внимание. Мрънка, спи неспокойно, дори коликите се усилваха в дни, когата бях напрегната и нервна. Бебетата усещат когато мама е неспокойна. Пробвай да се успокоиш, дори ако имаш възможност остави малкия сладур на някой за час-два. А ти се отпусни, малко релакс и ще се оправите. Стискам палци  Hug lovekiss (предполагам нервите около преместването са се отразили на теб и на бебчо)

# 33
  • Варна
Здравейте отново!
И при нас има нервни периоди и все още се будим вечер, но не го храня. Аз нямам кърма, но като се събуди го слагам на гърдата, той си цоква малко и до 5 минути е заспал(даже в повечето случаи няма и толкова). Обаче след 3 ч. започва едно мрънкане и хленчене и така до към 7 ч. и сутрин съм Shocked Shocked Shocked
Ние използвахме малко слънцето, което се появи и излязохме за час на разходка. Дано да има още хубави дни преди снега Praynig
Ето една снимка как хапваме пюре newsm53

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 15:17 от agne6a

# 34
 Здравейте и от нас в новата темичка! Браво на Пепитка за оформлението Simple Smile Simple Smile, както винаги е супер Simple Smile Simple Smile Simple Smile!
 Ние днес използвахме слънчицето и си направихме малка разходка до общината с кенгуруто, че имах да свърша малко работа, пък и на Руми й хареса!
 Иначе сме добре, като изключим че бебка мрънка малко повече от обичайното, но май ипри нас ще излизе че са зъбки. Имаме и зачервяване и налющване на кожичката зад ушичките и на ръчичката и крачето и малко съм се притеснила да не е алергия или дерматит, та смятам утре да посетя педито да видим какво ще каже.
 Всички бебчовци на снимките са много сладки, пу-пу!
 Това е засега от нас, че бебка се събуди и мрънка!

# 35
  • София
Мале какви сладури са юнските бебоци! Пу, пу!

Ние с Ени вече сме си харесали един младеж! Тинтири-Минтири, да знаеш, няма отърване от нас  Wink Няма как, с тая чаровна усмивка Вики е фаворит в класацията ни  Wink Ей, изпращам ти една голяма прегръдка от нас и много положителни мисли! Ако мога и с нещо друго да помогна, само кажи!   bouquet

# 36
Здравейте и от нас  Hug вчера док ми каза,че "ден без разходка е загубен ден" и днес след като взехме кухнята решихме да ударим една разходка из квартала малко беше студено добре,че нямаше вятър
Нинани аз го уригвам само през деня вечер докато цока той заспива няма да го будя я
Ели,Вили и аз знам,че може да се смеси пюре с кърма ние в началото ядяхме по 5-6л.пюре и дохранвах с кърма докато стигнахме цяло бурканче"Ганчев". Мами имам чувството,че малко съм лоша мама еми не ми се правят в къщи пюрета та затова го записах на кухня  или купувам  Embarassed е хайде стига съм мрънкала
Юнските бебоци са най-красивите мишоци мноооого хубави снимки сте качили  Joy
Ето и от мен една само преди 1ч. фотната

От малкото моменти в които се занимава сам  ooooh!

# 37
Tatalina,едно огромно мерси за сайта със захранването,който пусна,научих много полезни неща и реших че няма да бързам със захранването макар че сме на АМ. newsm51 smile3525

# 38
Бързам да пиша, докато не сте ме засекли във форума че само си вися. Но докто изчета всичко, да съм в час. На Люта чушка и на всички мами от форума искам да благодаря за подкрепата и изпратените добри пожелания. Операцията мина успешно, вкъщи сме и Боби си е същото детенце. Много плачка като ми го донесоха и колкото и да се опитвах да се сдържа и аз се разплаках. Сега от време на време започва да пищи, не знам дали го боли или преживява нещо, но бързо се успокоява като го гушна.
Много съм щастлива, че ни отпадна тази грижа.
Благодаря ви момичета, наистина си мислех за вас докато чаках да го донесат и се опитах да усетя положителните мисли, за да не се разтройвам. newsm51 newsm51 newsm51

# 39
  • Варна
emsy, радвам се че всичко е минало успешно и че вече сте си вкъщи. Много предгръдки от нас и целувки на Боби.

# 40
  • София
Emsy, много се радвам за положителния резултат  newsm68.

Mimik, вие вече и в проходилка ли сте?!! Хвърчат си месеците и си растат бебчовците без да ни питат.

Ние днес бяхме на консултация и ваксина, сложиха ни 2-та ДТК ( Sick) и сега очаквам висока Т, безапетитие, също очаквам и да ми е нервен...а бе нямам думи. Ами това е от нас, нищо ново под слънцето, или ако е ново то е добре забравено старо.
Много усмивки от Марти и от мен.  bouquet

# 41
Емси мила много се радвам,че сте добре ситурно малкия го преживява и той и затова се стряска и една много голяма  Hug от нас с Диди

# 42
  • Варна
Здравейте момичета!
Искам да споделя нещо неприятно с вас. Съжалявам, че ще ви натоваря с моите проблеми, но ви чувствам много близки и затова искам да го споделя.
Към 19.00ч. стоим в хола със свекърва ми и свекъра ми (мъжо е дежурен), малкия си лежи на шезлонга и си играе и всеки от нас се занимава с нещо. Свекъра ми по едно време казва вижте малкия как се смъква надолу в шезлонга. Аз поглеждам и какво виждам...той станал мораво червен и се мята като див, защото не може да диша. Грабнах го и го разтръсках. Той се опита да изплаче, но въздуха пак не му стигна. Свекърва ми го взе обърна го с главата на долу, намокри със студена вода и бръкна в устата му да провери дали не си е глътнал езика. Слава Богу изплака. На горкото не му бяха останали сили да плаче от усилието да поеме глътка въздух. Когато се разплака се поуспокоих, но след това в главата ми дойде спомена(даже не искам и да си го помислям, но не мога да си го избия от главата), че ако повече време е бил без въздух може да има сериозни увреждания на мозъка(а незнам колко време се е борил за глътка въздух). Горкото даже не беше повърнало. Задавило се в слюнките си. Незнам как ще спя тази вечер. Паниката ме е обзела и умирам от страх да не се случи пак и недай боже да не го видя или чуя.
Съжалявам за дългия пост и за обременяването.
Целуффки от нас с Хрис и се моля това повече не става newsm17 newsm17 newsm17

# 43
Оле, Агнеша! Слава Богу всичко е свършило добре. Тръпки ме побиха. Желая ви спокойна нощ след това нещо...

# 44
  • София
Агнеша, изтръпнах докато четох какво ви се е случило тази вечер. Радвам се, че Хрис вече е добре! Гушни го и бъди колкото се може повече с него, за да е спокоен и да забрави случката. Всичко е добре, щом свършва добре! Това, което сподели ще ме накара да съм по-внимателна и винаги нащрек.
Да ви е лека и спокойна нощта!  Hug

Емси, и за вас се радвам, че вече сте вкъщи и всичко е минало успешно. Да сте здрави и спокойни и двамата!  Hug

Момичета, нека се радваме на всеки миг от живота, да гушкаме децата си, да им казваме, че ги обичаме и да бъдем силни! Хубава нощ ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт