Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 904
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Агнеша преживели сте голям шок Shocked,но слава богу всичко е наред,моята принцеса също се дави напоследък в слюнките си и мен ме е страх,не смея да я оставя сама.На нас ни избива един зъб и е много неспокойна.
Emsy радвам се че при  вас всичко е наред,само хубави моменти от тук нататък. Hug Hug

# 46
  • Ямбол
Аgne6a, мила, изтръпнах като прочетох.Слава богу, че сте добре....Трябва да бъда по-внимателна, че забелязвам , че много се плюнчи и така лесно може да се задави.
Emsy, радвам се ,че всичко е наред!!!Вече се успокой!
Лека вечер на всички!

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 23:03 от geri_di

# 47
Агнеша, миличка направо не знам какво да кажа.... ужасно е , но слава богу сега всичко е наред. Нацелувай малкото съкровище от мен Hug
Емси, искрено се радвам че вече сте си в къщи и всичко е наред. Всичко лошо вече е зад вас... сега само хубави работи  bouquet.
Лека нощ милички Heart Eyes.

# 48
Агнеша, и на Боби му се е случвало същото Rolling Eyes . Много е неприятно. А и заспиването ми беше много трудно въпросната вечер. Но аз го приех философски: това беше напомняне да не го оставям без надзор задълго.
Ох, мамините, е така ще е докато станат самостоятелни... ooooh! .

# 49
Агнеша, настръхна ми косата Shocked! Сега  ще съм по нащрек с беба. Радвам се, че всичко е минало добре.Целувки на бебчето ти!

# 50
е,нямам нерви да го пиша трети път,че ми се затварят очите.....
Агнеша съжелявам,че ти се е наложило да изживееш подобно нещо...но така е....и без такива случки не може...дано само да са по-малко....
Емси,радвам се ,че сте добре и че ви е минала операцията....и на вас пожелавам-вече да не го преживявате притеснението....
Всички снимки са страхотни....
утре повече ще пиша......
Лека...............

# 51
  • София
Кабранска, таман се чудех къде се изгуби, а ти се бориш със сайта....  Wink И аз доста често си губя написаното, ама то е защото забравям да си сейвна текста преди да го публикувам. Айде пиши, че ми липсват нощните ти писания  Laughing

# 52
не само ,че не си го сейв-нах,ами докато си го проверявах за грешки и се изгуби някъде/ама наистина тая вечер ми се спи...и сама си правя проблемите,та не обвинявам сървъра /
Иначе съм добре,малко скапана,ама ще се оправя...Обещавам да пиша-ама утре
 Wink

# 53
# 54
Еееееееееееееее наи-после загадката за вкарването на снимките е разгадана newsm44. Ама добре 4е бе6е мъжлето дееее.  Хаиде лека но6т от мен и сладки съни6тааа

# 55
Здравейте и от нас!
Агнеша съжалявам за случилото се , но наистина всичко е добре когато свършва добре! Hug
Нищо няма да му стане на мозъка на детето , спокойно.Ще пораснат , ще идват при нас с ожулени колена и ние ще се тревожим.после ще носят лоши оценки в  училище и ние ще ги мъмрим и ...ще се тревожим ами когато се влюбят.... newsm78 Е , те са наши деца и няма начин да не ни изправят косите.Илиянка също ми ги е изправяла.Успявала е добре да ме стресне.Хайде това дано не се случва повече на никого Praynig
Емси радвам се че сте добре!Много е мило че в болницата си мислела за нас и положителната енергия , която сме ти пращали! Stuck Out Tongue
lida много сладък мушморок! newsm53
Целувки от нас.Ние слушаме Вангелис и релаксираме -особено аз от почти безсънната нощ.Дано имам още сили за да издържа докато бебе започне да спи повече!

# 56
  • Варна
Добро утро!
Емси, страхотно е, че всичко е минало добре, пожелавам на теб, семейството ти и малкия Боби бързо да забравите за неприятностите.
Агнеша, голям стрес си изживяла, дано не се повтаря.  Praynig ....а аз си мислех, че вече са големи и могат сами да си преглъщат слюнките.
Лида, голяма сладурка си имате...и как се кокори само  Simple Smile
Гери_ди, и твоето съкровище е много сладко, и каква хубава шапка... Heart Eyes
И аз снощи не спах добре. Малкия не искаше да си заспива в креватчето и аз накрая се предадох и го гушнах при нас.  И се започна едно будене на час-два....мрънкане, биба, цица...днес съм  #Crazy Май ще си имаме зъбче скоро...

# 57
  • Варна
Благодаря Ви за подкрепата, момичета Hug.
Цяла вечер детенце се събуждаше през час, явно преживяното много го е стреснало. Дано не се случва такова нещо на никой повече.
Всички юнски бебоци са големи сладури.
Сега малчо спинка спокойно, а мама пусна пералня и чака да простре прането на детето.
Утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали. Ще ни бият и ваксина.
Гледам пече слънце навън и смятам към обяд да излезем на разходка. Ако има варненски аспаруховски мами да се обадят за кафенце с дечковците.
Много усмихнат ден от нас и да нацелувате бебоците

# 58
  • София
agne6a, какъв ужас си изживяла... Марти докато беше в болницата ми посиня, беше се задавил много сериозно. Ох добре, че при вас всичко е ок, сподели обаче с педиатъра за това, ако може да погледне дали нямате някакъв секрет. Направо се шокирах...дано повече да нямате такива случки   bouquet

# 59
Ето тук и една друга схемичка за захранване. Ние вече пием сокче от 1 седмица и скоро ще започваме и с пюренца.
http://www.mamaibebe.com/?id=188

Агнешка , как сте милички?
Емси , и вие се отчитайте. Не ни карайте да ви мислим.

Общи условия

Активация на акаунт