Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 907
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от нас, момичета!
Ние с Ени сме си мързеланки, та сега чак се добирам до компа.

Elisir, схемата която си пуснала е тази, която препоръчват всички български педиатри, които не са си мръднали пръста да прочетат новите проучвания и действат на принципа "едно си баба знае, едно си баба бае....."
Но всички нови проучвания показват, че сокове не бива да се дават преди 6-я месец. Дори е по-добре да дадеш плодово пюре, отколкото сок. Според мен има много логика в това. Ето тук пише подробно защо: http://karmene.greatnow.com/sokove.html

Хубав и усмихнат ден за всички мами и бебоци! Използвайте есенното слънце днес!   bouquet

# 61
Мили мами по повод преживяването на Агнеша и с пожелание да не ни се случва да прилагаме изброените варианти в този сайт ви давам връзка към него за всеки случай пък и заглавиетое добро - Стоп на паниката! Stophttp://consult.speednetbg.net/fs/html/noii_iaieea.html

# 62
 Здравейте  от нас!
Агнеша, много ме уплаши това което сте преживели, слава богу че всичко е приключило благололучно. Дано скоро забравите случилото се  Praynig Praynig Praynig.
Емси, мила радвам се, че операцията е минала, сега ти пожелавм да се успокоиш и да не се притесняваш повече за това.
Ние ще се отидем да се поразходим и да навестим педито да видим какво ще ни каже за петната и лишейчетата.

# 63
Здравейте мами и бебоци!
Агнеша,дано никога не ви се случва подобно нещо нито на вас,нито на някое друго бебче newsm17 newsm17 newsm17
Таталина,напълно съм съгласна с теб за соковете,макар че пробвах бебка с няколко лъжички преди време,но като видях как се гърчеше от колики след това #Crazy,реших че сок ще дам последно Peace
Вили1,много полезен сайт с инфо за критичните ситуации,дано не се налага да ползваме съветите в него Praynig
Аз чакам бебка да се събуди и излизаме малко че вече ще afwitch а и времето изглежда хубаво
Целувки на всички мъници Joy

# 64
Ние пък вече си пием сокче и толкова много го харесваме, че като дръпна шишето са викове и крясъци. Коликите отдавна вече ги няма... слава богу.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 65
  • Бургас
Таталинка мерси за полезното сайтче за захранването, но така или иначе още не съм решила как ще я захранвам.
Агнеша скъпа голям ужас си изживяла напълно те разбирам при мен се случи в болницата и аз тичах с посинялото бебе по коридорите да намеря някой да ми каже какво да правя и следващич месец и половина почти неспях за да не се задави, но дано повече не се случва никога.

Емси радвам се че при вас всичко е минало добре дано само това да е било лошото и сега да се радваш на дребния.

Нас днес нещо ни домързя да излезем и цял ден се търкаляме с мойта щерка ама то май си е и доста хладничко навън.

Целувки и лек ден

# 66
  • Варна
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата. Моля се това повече да не случва на никой Praynig Praynig Praynig
Ние днес излязохме малко на разходка и сега дребния спинка. Надявам се да му е спокоен съня, че от снощи е много нервен.
Люта чушка, благодаря за съвета. Утре като отидем на консултация това ще е първото нещо което ще споделя.
Аз спрях соковете, защото Хрис много повръщаше от тях, но колики нямаме. Сега сме само на 1/3 пюре следобед, а останалото АМ.
Целуффки от нас и една голяма Hug

# 67
  • София
agne6a, слава Богу, че всичко е минало добре Praynig.
Дано на никой да не се случва Praynig Praynig Praynig
Аз май избързах с похвалата, днес бебка ми повръща на фонтан и спрях пюрето, много е неспокойна, появиха се и колики................... Cry

# 68
Вили 1,Таталинка-благодаря ви за полезните сайтове....оказва се,че винаги има какво да се научи още...Макар,че вече съм минала веднъж по-тоя път,откакто чета форума и контактувам с вас съм доста по-уверена,че правя най-доброто за Ивчо/защото се оказа,че въпреки  че и със Сами,доста четох,явно не ми е била подходяща литературата и съм допускала грешки/

# 69
Здравейте мами!
Агнеша представям си какъв ужас си преживяла дано да е за пръв и последен път  Praynig племенника ми  постоянно връща всичко и сестра ми винаги е нащрек добре ли сте вече?
Вили1 наистина много полезен сайт стига да запазиш самообладание  Peace
Ние днес цял ден бяхме на гости в сестра ми току що бебо се събуди и почна обикновеното мрънкане оф направо  smile3511
ЛЕКА НОЩ НА БЕБОЦИТЕ И МАМИТЕ![/color]

# 70
  • Варна
Вили 1,Таталинка, аз също благодаря за полезните сайтове newsm51, но много се надявам да не ми се налага да ползвам нищо от описаните неща там newsm17

# 71
Добър вечер на всички   bouquet
 Мале няколко дена не съм влизала и толкова много неща са се случили !Дано няма повече  такива случай
 Ние сме добре,вече сме 62см и 5.900кг.Кожата й почти се оправи (след като  за 1 седмица дадох над 50лв за мазила )много тежко понася смяната на кремчетата и лосионите-плаче до посиняване,но няма как трябва кожата да се хидратира.Много трудно се справяме с тази суха кожа.Ходихме при какви ли не доктори.И накрая излезе че всичко се дължи на алергична реакция кам прахта за пране.Сега започвам да пера със сапун.Не знам защо сеполучава така и на какво се дължат тези алергии.Дано  не се появяват нови Praynig
Сега ви пожелавам лека нощ      и целувам всички мъничета  Heart Eyes

# 72
Добър ве4ер и от мен. Агне6а, направо се притесних за вас, и 4естно казано не знам аз как бих понесла такава слу4ка Shocked, като съм сама тука, просто трябва наистина да не се панира6 и да реагира6 адекватно. Радвам се 4е вси4ко се е разминало и дано не се слу4ва пове4е Praynig. Вили 1, аз съ6то ти благодаря за саита, много е полезен Peace. В4ера тъкмо разправях на мъжлето ми, 4е ако не сте вие да 4ерпя информация, просто не знам как 6тях да се оправя. Но наистина с вас се 4увствам по-сигурна и уверена. Благодаря ви моми4ета от цялата си ду6а Hug  bouquet. Емси мила, добре сте се завърнали сред нас. Сега бъди по-спокоина и нагу6каи бебо едно хубаво. А ние днес много плакахме. Искам да ви кажа, 4е при един такъв рев после у6ите ми дават заето #Crazy, не6то недо4увам известно време. Направо ужас. И 4естно да ви кажа не знам как е с ва6ите беб4овци, но моята бебка много о4и хва6та, и след една разходка с 4асове не мога да я успокоя. Хаиде за сега да ви пожелая лека но6т, и нека вси4ки ангел4ета спят спокоино. Целувки

# 73
  • Варна
Добро утро, мамчета!
Ние засега(да не чува дявола) сме добре. Хрис спинка и аз използвам момента да сърфирам из нета. От 11.00ч. сме на консултация и ще разберем колко големи сме станали. Ще ни бият и ваксина и се надявам да я понесе така добре като първия път.
lida, в такъв момент ти идва силата, но след като мине всичко...лично аз ставам като парцал. Треперя цялата и не мога да се държа на краката си. Надявам се вече да няма такива случаи. Нито при нас, нито на някой друг.
Лек и усмихнат ден от нас. А по-късно ще кажа как е минал консулта
  love001

# 74
  • Варна
Забравих...ние днес ставаме на 4 месеца и черпя всички с кой каквото иска  newsm38  food002 Wine Glass beer beer2 cheers Coffee а за дребосъците  Misc Baby Bottle

Общи условия

Активация на акаунт