Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 32

• 27 549
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И накрая моя фаворит
Инес Господинка
Отборът на Франческа Пенка и Катрин Цанка се увеличава Sunglasses

# 166
Е, кое му е необичайното на Милан? Това е мъжкия еквивалент на Мила/Милена. Единия ми дядо се казва така. Името се среща се и сред всички останали южнославянски народи.
Съби/Събко е умалително на Съботин, което от своя страна е превод на Сава (събота).
Нямам познати нито Милан, нито Съботин, затова са ми необичайни.

# 167
  • София
Детето на певеца Тото - Доминик. Сигурно сте го чували, обаче аз супер много се учудих, като го разбрах. 😃

# 168
Станислав-Ардиан

# 169
Доминик има женски вариант ДоминИк, уж френско и да е шик, ама едната баба не може да го произнасе правилно и това си е, та детето е само Доми😁

# 170
Доминик има женски вариант ДоминИк, уж френско и да е шик, ама едната баба не може да го произнасе правилно и това си е, та детето е само Доми😁

Това ми напомня като бях малка и кучката на село роди. Оставихме едно кученце и аз го кръстих Електра. Бабата веднага го съкрати на Елка, след месец забрави как се казва и го прекръсти на Бобка... Та сегашните модерни имена и баби ми напомнят всеки път на това Laughing Laughing

# 171
  • DE
Това ми напомни за кучето на дъщеря ми, като дойде при нас в Германия го командирова при майка ми на село. Носеше звучното име Генджи(японски аниме герой) но майка не можеше да го запомни и така името стана Генчо на галено Генко Heart Sweat Smile

# 172
Милан познавам (македонец), но не и Милана, обаче със сигурност последното е много по-добре от Милкана (познавам млада интелигентна жена с това име и никак не й е приятно, че се казва така).
Една Доцка от мен - жена на 50, доцент, та и там никак не е подходящо...

# 173
  • Германия
Милан е доста разпространено сред малките деца в Германия, едното съседче се казва така, отделно деца на разни инфлуенсърки носят това име… доста често го чувам

# 174
Това е едно от обсъжданите имена за бъдещия ни син, но не ни е сред фаворитите, нищо че и двама с ММ го харесваме.
От преди малко от тв една Ваклина .

# 175
  • Далечният изток
Единият от синовете на Шакира се казва Милан. С ударение на а.

# 176
Аз имах съученик Милàн, та също не ми е странно. Май и в Сърбия е популярно име.

# 177
  • Германия
Аз съм го чувала само с ударението на и.

# 178
Аз съм го чувала като сръбско име с ударение на и. МилАн у нас не съм чувала и ми стана необичайно.

# 179
  • Варна
Денил

Общи условия

Активация на акаунт