Страшки от форума - 3

• 88 190
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
И нашият преброител беше оставил послание и телефон, да му се обадим кога да дойде. Но се оказа, че това е човек от съседния блок и нямаше проблем за нищо. Почти всички се бяхме преброили електронно. Като ми звънна на вратата му дадох предварително приготвеното листче с кода. Той ми поиска телефона и на другия ден се обади за допълнителни въпроси и това беше. Не знам защо не съм отговорила на тях, а получих код.

# 316
Ние се преброихме електронно и получихме код. След това видях, че преброителката е оставила телефон на входа. Обадих й се и продиктувах кода.

И ние електронно, но когато жената звънна на вратата, беше на има няма метър от мен, без маска. Не се и представи, наложи се аз да я попитам как се казва, за да сверя поне името, оставено долу на входа, дали се касае за същият човек. След това у бабата до мен направо се намъкна с думите-дайте сега някъде да седна, че да ви преброя. Без калцуни, без маски, влезе си.

Та колкото неадекватни реакции от хора, толковаима и от преброителите. Не обобщавам, само казвам че и от двете страни има изцепки.

А ако бях помолила и аз да си сложи маска, сигурно щяхте да ме пишете тук ли.

# 317
"Една кукувица в Англия искаше да вадят сперма от умрелия и син за да си имала внуче. Че и в медиите се изтъпанчи и никой не можеше да я усмири."

# 318
  • София
ScreamScreamScream

Е това е истинска страшка Cold Sweat

# 319
Цитат
Не съм против любовта на Радина и Деян, съвсем не смятам, че 2 шамара са повод за възмущение...

Национална страшка ми е това мислене, не само форумна...

# 320
  • София
Това със спермата наистина е страшно. Но на мен ми е още по-страшно при мисълта за мъката на тази жена. Едва ли става въпрос само за мания за внуче. Вероятно иска да си върне частица от загубения син толкова силно, че я е избило в посока на откачени искания. Дано на никого не се случва да изживее тази болка!

# 321
  • Сф
Когато дойдеш от далЕКо на Сф 😂

Цитат

Лично аз в квартал на име Стрелбище не бих живял. Ясно е, че е "просто име", но някак си не ми навява позитивни асоциации.

# 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ам тъй сий де!
къде, къде по-позитивна и позната реакция се възбужда от квартала с име "Овча купел".

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 07:13 от st. Dobri

# 323
Когато дойдеш от далЕКо на Сф 😂

Цитат

Лично аз в квартал на име Стрелбище не бих живял. Ясно е, че е "просто име", но някак си не ми навява позитивни асоциации.
Въййййййй Joy, ясно е, че е "просто пост", но някак си не ми навява позитивни асоциации за автора.

# 324
  • Далечният изток
Той и във Враждебна няма да е ок, и в Подуяне може да се подуе, в Дървеница може да го налазят дървеници... Joy
Друго си е Изгрев, Младост, Надежда, по-романтично някак...

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 09:37 от AIDA_N

# 325
Все се сещам за лафа- ако виждаш Надежда, значи си в Обеля.

# 326
Да вземем да го поканим във Варна. Имаме си един квартал с улички с много нежни и романтични имена: щастие, радост, усмивка. Къде ще ходи във Стрелбище и Враждебна. Joy

# 327
  • Далечният изток
И Цветен квартал имате. Ул. Кокиче, Роза, Незабравка...
Той може от такъв квартал да е човекът, затова да му е негативно... Smiley

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 09:31 от AIDA_N

# 328
Като оставим другото настрана ... ми прав е човека 😆😂😆

# 329
  • Сф
Потребителката ме изплаши повече от Рамщайн, които слушам в момента.😱
Цитат
Германците са като отвързани кучета, като дойдат тук. И освен това нямат common sense масово, говорят на висок глас по заведения, смеят се като Жокера и изобщо хич не им идва отвътре да са възпитани.

Общи условия

Активация на акаунт