Страшки от форума - 3

• 88 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Ама те и в Германия са си така. Най-смешно ми е да кажат за някого, че е немски възпитаник и как може да прави глупости. Ами, може. И в Германия пият, бият се, карат пияни, има шумни компании и се вършат глупости. Плюс това се нагаждат спрямо средата, като нещо не е забранено и няма последици, значи е разрешено.

# 331
Сетих се за старият виц от социалистическо време за кварталите на София - на запад са Свобода и Надежда, на изток - Дружба и Червена звезда (старото име на Дианабад)

# 332
Сетих се за старият виц от социалистическо време за кварталите на София - на запад са Свобода и Надежда, на изток - Дружба и Червена звезда (старото име на Дианабад)

Не го знаех, супер ценен. Искрено ме разсмя. В края на соца бях само на 11 г.

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да му препоръчам Факултета? с най-престижно звучене е. Wink

# 334
  • София
да му препоръчам Факултета? с най-престижно звучене е. Wink

Добри, пак си в десЯтката! Laughing Laughing Laughing

Аз честно не разбирам защо Свобода да е на дъното в класацията. Живяла съм там на квартира. Вярно, за няма и година живях там, но ми беше много уютно в квартала. Наистина, имаше доста аизатци, но не ми се е случвало да имам неприятни изживявания с тях.

# 335
Pandachina,
Азиатците са отскоро. Лошо име му излезе с Надеждите още през 90-те години заради разните банди и понеже това бяха "работнически" квартали, не като Младост и Изгрев. Там имаше и доста местни с отчуждени имоти. Имаше цели входове с младите и старите по 1 апартамент, защото земята им е била там с местния манталитет.

# 336
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Pandachina,
Азиатците са отскоро. Лошо име му излезе с Надеждите още през 90-те години заради разните банди и понеже това бяха "работнически" квартали, не като Младост и Изгрев. Там имаше и доста местни с отчуждени имоти. Имаше цели входове с младите и старите по 1 апартамент, защото земята им е била там с местния манталитет.
Ха ха, има нещо такова, имам познати от Младост, които се държат все едно половин София е тяхна, но познавам и готини хора.

# 337
Младост пък изобщо не е бил синоним на лукс и престиж, никога. Пак ще напиша един виц: какво е човешкият живот - Младост 1, 2, 3, 4 и Камбаните.

# 338
Олеле, колко съм древна само! Щом помня времената, когато „Младостите“ бяха само новопостроени панелки и кал, а живеещите в тях ги бъзикаха, че живеят в Пазарджик. Simple Smile

# 339
Когато бях дете, смътно си спомням, че Слатина беше село. Имам спомен как с баща ми отидохме пеша, за да вземем пресни яйца от техни познати. Тогава баща ми ми показа какво е пръстен под в къщата, където отидохме.

# 340
Ох, аз какво да кажа, като съм родена в Коньовица... 🤔 Ама бях на 15 минути пеша до ЦУМ.

# 341
Poni69 Може и рода да сме Simple Smile
Пиши на ЛС, ако желаеш, ама да знаеш, че съм се родила в кв. Слатина Innocent

# 342
Не беше престижен Младост. На края на града беше. Изгрев също - там бяха бедните, които не са в Изток. Изток, заради дипломатическите блокове и резиденциите открай време си е престижен.

За Надежда знам един добър виц: построен е, за да се покаже, че и на запад се живее зле.

# 343
Пу-пу! Плювам в пазва ...
Цитат
Снощи в следизборното студио по БТВ гледам един мой бивш шеф - Красимир Дачев. Той, понеже не пиеше кафе, не купуваше и за офиса, а като дойдеше някой - искаше да правим от това, което служителите си купувахме.

# 344
  • Down south
Не знам, дали е за тук или за смешките, но трябва да се отбележи.
Дискусия "леко" засягаща, дали трябва да се преупреждава, преди да се звъни по телефон.
Става дума за майката
Цитат
Разбира се, че ми пише, както и аз на нея. И с приятелите си пишем преди да звъннем, с гаджето и с него ( за близо седем години заедно, аз съм му звъняла два пъти без предупреждение, той веднъж). С приятелите изключение са рождените дни, тогава звъним и честитим.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 03:44 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт