Страшки от форума - 3

• 88 705
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Пробвайте! После разкажете какво се е случило

# 46
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всеки ден пробвам. Simple Smile микровълновата, не хладилника.

# 47
  • София
При мен и обикновени тенджери гърмят, когато варя яйца и блея в нета.

# 48
  • Далечният изток
Без да пробвам с хладилника мога да разкажа за изхвърлени манджи и салами Smiley

# 49
  • забравих си мисълта...
Moята микровълнова се отваря само ако в нея се слага нещо, от нея се вади нещо или се почиства. През останалото време е винаги затворена. Трябва да попитам производителя къде е грешката, че не е гръмнала след толкова много години.

# 50
Не правете това в къщи Trollface
Цитат
Имам първа братовчедка която като малка като видеше шише
винаги отпиваше по 1 глътка от него
няма значение дали е вода, ракия, белина, препарат за мишки...

# 51
Ами проверява детето какво има в шишето. Joy
     Мака ми навремето криеше сиропите за кашлица, че имаше един много вкусен и...

# 52
В една група в която пишехме, детето беше гаврътнало повече от половината шише Панадол. Бая му промиваха коремчето, а майката побеля от притеснение.

# 53
В една група в която пишехме, детето беше гаврътнало повече от половината шише Панадол. Бая му промиваха коремчето, а майката побеля от притеснение.

Е, как? Много странно. Панадол и Нурофен са с такива капачки, да натиснеш, че да врътнеш, че и аз се озорвам да ги отворя.

# 54
  • Бургас
Може да не е затворено добре.

# 55
Много хора, и аз включително, не затваряме както трябва капачките на препарати, които се ползват често, например на Доместоса. Но аз нямам дете наоколо. А на някои бои, с които работя, толкова трудно им се отварят капачките, че като я отворя веднъж, след това и не помислям да я затягам.

# 56
О, и мъжът ми все оставя Доместоса отворен, макар че аз по-често го ползвам, и това ме дразни. Не заради детето, досега не си бях и помисляла, че може да прояви интерес към бутилката Доместос, ама не обичам отворени шишета.

А пък Панадол и подобните не се използват чак толкова често, че да пестиш време, като не ги затвориш. Аз си правя напомняне на телефона кога съм го отворила и месец след отварянето го ползвам за себе си още известно време при главоболие, защото иначе трябва да го хвърля. Ама пак държа нависоко и не го отварям и ползвам чак толкова често, че да стои отворен.

# 57
Да, странно е. Тия лекарства се натискат и тогава завъртат. Но детето беше видяло как и го е отворило. На около две и половина беше тогава.

# 58
Моята малката така беше си пийнала АМБ, та се озовавахме в токсикология. И други неща е пила и яла, дето не са за нея, но това беше най-фрапиращо.

# 59
Когато имах малко дете вкъщи, всички лекарства и почистващи препарати бяха вдигнати много нависоко. Така че дори да се качи на стол, да не може да ги стигне. Други пък ги заключват.
Не мога да си представя с какво спокойствие някой ще остави отрови на място, до което имат достъп деца. Колкото и хитри капачки да измислят, децата са още по-хитри и ловки. Особено щом е за беля, са особено изобретателни.

Общи условия

Активация на акаунт