Страшки от форума - 3

• 88 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Когато имах малко дете вкъщи, всички лекарства и почистващи препарати бяха вдигнати много нависоко. Така че дори да се качи на стол, да не може да ги стигне. Други пък ги заключват.
Не мога да си представя с какво спокойствие някой ще остави отрови на място, до което имат достъп деца. Колкото и хитри капачки да измислят, децата са още по-хитри и ловки. Особено щом е за беля, са особено изобретателни.

Освен лекарствата, които сложихме в кутия и прибрахме във висок шкаф, качихме нависоко и три големи ножа, когато хлапето почна да рови в шкафовете. Наистина са ужасно изобретателни, що се отнася до това да направят каквото са си наумили.

# 61
А и адаптираното мляко държа нависоко, след като 2 пъти я заварих да отваря уж обезопасен шкаф с предпазител и да го яде направо сухо с мерителната лъжица.

# 62
Е няма да презоба адапте, споко.

# 63
Е няма да презоба адапте, споко.

Е, аз по икономически и хигиенни съображения най-вече. Почти пълен пакет го беше разпиляла из цялата стая по дивана, леглото, пода...

# 64
А така бива.
Реших, че искаш да лишиш наследството от най ценното.

# 65
И тя може да си го е помислила. Порасна, ама все още си държи на адаптираното мляко сутрин и вечер, затова някъде по това време ѝ бях намалила количеството, че иначе не хапваше друго, освен мляко.

# 66
Преди време сменям памперса на дъщеря ми - тогава бебе на няколко месеца. Тя обаче се върти и се сърди, и аз да я заплесна й дадох едно шишенце с таблетки мента, глог и валериан. Нали дрънкат там ще я забаламосат. Ами отвори го за секунди и налапа три! AnguishedИзвадих й ги от устата веднага, но повече такива дрънкалки не съм й давала! И в къщи всичко е вдигнато високо.

# 67
Не сте непохватни като мен, затова не си затваряте шишетата. Всяко шише вкъщи се затваря плътно, ако ще 100 пъти после да се отвори. За беля винаги недобре затворени шишета, буркани, кутии у нас биват разляти в следващите 5 минути. А лекарства  и препарати се прибират веднага на недостъпни места за деца. Че ние алкохола го слагаме така, че да не го пипат децата, какво остава за по-опасни неща.

# 68
Е, така е, не знаеш на кого какво ще хрумне. Веднъж възрастният ми баща си накапал тениската с олио. Когато се прибрах ми обясни, че е насипал петното с веро. Ама го е насипал върху себе си, без да съблече фланелката. Когато я изпрах, установих, че я е насипал с Доместос.  Късмет, че не му е прогоряла кожата.

# 69
Poni69,

Аз Доместос нямам, но ми се случвало да си накапя дрехите с препарат против мухъл, който също е много агресивен и съдържа белина. Не се усеща, забелязваш, чак като си свалиш дрехата, че има обезцветяване, по кожата - нищо.

# 70
Не знаех, че не се усеща. Мен ме е страх от изгаряне и такива препарати ги пипам само с ръкавици. Савото против мухъл също пръскам с ръкавици, че винаги ми потича по ръката.

# 71
  • София
Аз и маска ползвам. Не мога да ги дишам. Не са толкова силни, за да причинят сериозно изгаряне, но дори и обезценяване е гадно.

# 72
Случвало се е да пипам някоя котка, за която имам съмнения, че е болна от нещо заразно, а не нося ръкавици в мен, и после директно си слагам Доместос на ръцете. Е, мирише на белина, лигаво е, не помага за нежна и гладка кожа, ама не е и да има някакъв видим и незабавен силно увреждащ ефект.

# 73
Приятелски съвет – избягвай да използваш препарати с хлор, а ако използваш, да е с предпазни мерки и без да вдишваш много-много. Да не ревеш някой ден... (За проблеми с щитовидната намеквам.)
В случая спиртът върши същата, ако не и по-добра работа, без да е толкова вреден.

# 74
Како Сийка, благодаря! Не знаех ...
Как стои тогава въпросът с редовно плуващите? Който е влизал в БГ басейн знае колко силно мирише.
Приятелски съвет – избягвай да използваш препарати с хлор, а ако използваш, да е с предпазни мерки и без да вдишваш много-много. Да не ревеш някой ден... (За проблеми с щитовидната намеквам.)

Общи условия

Активация на акаунт