Страшки от форума - 3

• 88 233
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Какво пък. Децата с удоволствие подражават на родителите. Колко му е да хванат да разходят прахосмукачката.
Друг въпрос е до колко ще изчистят с нея, ама карай. Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП : Аз на 2 години ших калъфки за възглавници. Колко съм ги зашила е ясно. Ама и баща ми седнал върху губерката. Joy
Повече не ми позволиха да шия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
Нареждам се на опашката и аз, предлагам тийнове +баща им😂

# 677
Това защо да е страшка? Освен това оставам с впечатлението, че детето вече е доста по-голямо, щом се грижи за растенията и ползва прахосмукачка.
Защото вместо да има детство и да играе, детето е усвоило всички домакински задължения между 2 и 4-годишна възраст.

# 678
Пълни глупости. Това, че не седи настрани, а се занимава с битовизмите (по всяка вероятност цели 10 минути, колкото им трае вниманието), как точно го лишава от детство? Може би майка му излиза на площадката, а детето чисти вкъщи?

# 679
  • Пловдив
Цитат
Свързах се с случаен човек онлайн, който ми предложи една схема за припечелване на лесни пари.

Въпросният човек каза, че работи като типстър - прави футболни прогнози срещу пари.
Идеята му е, че иска моя микросметка в изипей, към която да насочва печалбите.
От мен се иска когато той пожелае ( като се натрупа някаква сума ) да ходя до изипей каса и спрямо код който той ми дава да му превеждам 90% от парите, тоест 10% печалба за мен.

До този момент сме имали 4 транзакции на стойност около 2000лв, действително спечелих 200лв следвайки стъпките му. Не е имало никакъв проблем. Веднага щом видя, че са постъпили нови пари в микросметката ги тегля и местя към моята банкова сметка.

Всичко звучи супер, но както знаем бързи пари няма. Лично не вярвам да е типстър, но не ме интересува от къде идват доходите на този човек.

Въпросът е дали това е опасно за мен? Има ли как аз да изгоря от цялата работа?

# 680
  • София
Цитат
Обичах си мама и татко, уважавах ги, обичах ги. Как да не ме пошляпнат (сетих се за един случай, когато ядох бой по дупето), отидох в градината на съседите да спасявам едни котки и се хванах сама в капана за тези котки? Ръката ми приличаше на пихтия. Мама хубаво ми се накара, би ми инжекциите грубо и накрая по дупето.

# 681
Цитат
Изкуството никога не е било за нормалните хора. Simple Smile Те са посредствени, нямат афинитет към изкуство. Живеят да стават сутрин и да ходят на работа и после да си обслужват кредитите. И после същото отново.

А, така, казаха ли ви го?
Ако искате да сте нормални – бачкане, кредити и чалга. Останалото е за ненормалните.

# 682
Музикант къща... какво беше? Не взима на кредит?

# 683
Музикант къща... какво беше? Не взима на кредит?
Ако искаш да направиш човек беден за един ден, вземи му парите. Ако искаш да направиш човек беден за цял живот, подари му музикален инструмент 🤣

# 684
Како Сийке, точно идвах със същото.

# 685
Ама то за манекенки и фотографи ставаше въпрос в темата, откъдето е взет цитата, не за музиканти. Не ги бъркайте двата щата. 😁

# 686
Коя е темата?

Таз звезда някой да я светне, че някой трябва да става сутрин и да ходи всеки ден на работа, за да произведе всички материални неща, без които тия много извисените изкуството ще го гледат и практикуват през крив макарон. Някой трябва да бачка, за да имат и какво да ядат и къде да живеят, че само с изкуство не става. Да не продължавам нататък темата, че ще пиша до утре. Аман от самозабравили се.

# 687
Еее, хора, трябва отдавна да сте разбрали, че колкото повече някой се изхвърля във форума, толкова повече в истинския живот няма с какво да се похвали. Имам предвид с постижения да се похвали. Щото думите не са като действията.

# 688

Темата е за Скандала с Баленсиага в подфорум Разлечение.

# 689
Цитат
Да се включа и аз , децата решиха да гърмят пиратки малко и леки защото мама има рожден ден,  аз си седя с ММ и майка ми ,а те постоянно повтарят да отида да ги наблюдавам . Те не са малки особено най- големия и аз им имам доверие, че всичко ще е наред и така беше гръмнаха по два пъти и си влязоха . Средния юнак ,който е на 11 ме помоли да запалим по един бенгалски огън на терасата и аз се съгласих, излизаме и ММ на шега ни затвори викам на сина ми нищо страшно ние сме добре облечени ще ни отвори ,като се зачуди защо не викаме. Първа запалих аз ,после запалих и на детето и докато държа бенгалския огън ама въобще не съм видяла ,че отдолу на масата е кутията с пиратките . И като се запалиха всички опитах да ги изхвърля те паднаха на земята избутах детето в ъгъла до вратата виккайки с цяло гърло да отворят и ММ веднага с всички се появи с въпрос ,,Ма ти какво правиш" 😀.  Та 95 пиратки за 10 секунди и вече никой не иска да гърми ,а вчера два часа майка ми е чистила терасата. Големия каза ,че ако ще гърмя отново сигурно ми трябват 100 000 лева 😀 и че благодарение на мен знаят какво да не правят .

Без думи...

Общи условия

Активация на акаунт