Страшки от форума - 3

• 88 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добри и аз тръгнах да разказвам моя случай, пък се отказах ... Едно обаче е сигурно, грешно е да се обобщава.
Естествено, че е грешно. Особено когато не живееш на даденото място.
 Все едно аз да обявявам всички швейцарци и французи за анти човеци, за това което са правили със сирачета и бедни деца през 60-те и 70-те години. Или да обявя лекарите от северните държави за изроди защото са стерилизирали циганки преди 20, 30 години.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 07:37 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 31
Сигма, имаше преди години такъв случай. Мисля че бяха чакали цяла нощ да си отиде бебчето. Не помня подробности, не знам коя седмица или колко грама е било.
А относно моят коментар, не съм уточнила, че става дума за починали. Имаше период, в който всички недоносени (починали) и мъртвородени не бяха погребвани. Това визирам. Въобще нямам предвид, че не се борят за всяко дете.

И аз наскоро се сетих за този случай, за т.нар. бебе във фризера, просто наскоро ми попадна новината, че един от докторите след това ги съди, и то успешно, защото са му навредили сериозно на кариерата. Бебето действително се е родило мъртво, в 22 г.с., имало е след това не тройна, а деветорна медицинска експертиза, която го доказва. Прокуратурата е действала противозаконно, разнасяйки непроверени факти по медиите, а дори не стигат до обвинение лекарите, оправдани са. Обаче това вече става тихомълком. Остават само клюките и масовите вярвания как замразяват живи бебета.

# 32
  • София
Ох, тя Невена цялата е страшка, виждала е етнически французин вероятно някъде около Коледа 2007, ама не съвсем отблизо. Направо ме мога да си представя средата, в която живее, а още по-малко гетото, от което се е измъкнала тук.

# 33
# 34
  • Варна
Тя често обобщава, че не е искала да има деца. Нейната дъщеря също. Предпочитала приятелки с кучета.
Бизнес дама, около 40-те е раждала с призива: " Раждай ма говедо", в АГ Варна. Момиче с огромна киста дотираше с месеци лекари, които и даваха противоположни методи за лечение.  Имаме добри лекари. Но, като цяло здравеопазването ни е примитивно. Отношението към пациентите е като към досадни длъжници.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 15:35 от Viviana91

# 35
може ли линк да видя какво толкова е чула?
раждала съм '90, и в началото и в средата, а после пак и никави страхотии не помня.
Добри, заповядай

https://bg-mam.ma/p/1344416/42981868

Благодаря! Сигурна бях, че е тя. Simple Smile

Тази , в която и тема да я видя подминавам поста . Излъгах се 2-3 пъти да й изчета глупостите .

# 36
Аз я чета понякога по диагонал и всеки път се чудя толкова ли й е акъла или търси ефект с размислите си.

# 37
  • Сф
Не знам колко вредни са микровълновите фурни, моята ми върши чудна работа, но за този им ефект, за който току- що научавам, са достойни да влезат тук заедно с  авторката на цитата. ..

Цитат
Не знам дали лъчението е вредно, но не трябва да се оставя затворена (когато е изключена, но свързана с електрическата мрежа), защото има вероятност да гръмне. На един колега на баща ми се е случило, а и веднъж по телевизията разказваха за такъв случай.

# 38
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щом по телевизията са го казали, значи е самата истина. Wink

# 39
   Не, не означава, че е самата истина..
Просто се случва. Преди дори и телевизори горяха при буря и светкавици.
Изобщо не виждам къде е смешката.

# 40
   Не, не означава, че е самата истина..
Просто се случва. Преди дори и телевизори горяха при буря и светкавици.

лис, а каква е връзката с отворената вратичка на фурната?
защото тук се твърди, че гърми ако вратичката е отворена, а не ако има буря.

# 41
  • Варна
Направо бомба със закъснител тия микровълнови, да се чуди човек как сме оцелели.

# 42

Смешката е, че търсите смешка в темата за Страшки.
защото тук се твърди, че гърми ако вратичката е отворена, а не ако има буря.
Аз го разбирам, че ако вратичката е затворена и печката е включена в мрежата без да работи, може да гръмне. А като вратичката е отворена такава опасност няма.

Жалко, че изметоха въпроса ми.

# 43
  • Далечният изток
Добри, затворените микровълнови гърмят Wink

# 44
ох, прави сте - не трябвало да се оставя затворена, защото ще гръмне.
дали важи и за хладилника? Wink

буря няма в конспекта. Wink

Общи условия

Активация на акаунт