Страшки от форума - 3

• 88 237
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Добри, днес цял ден се смея с тебе. Моят шеф все ми помагаше за това-онова, та и до днес сме заедно - ожени се за мен.

# 271
Съгласна съм, че има неща отвъд нашето възприятие, вероятно има посветени и сетивни хора, но гнусни суеверия от всеки срещнат не ща.

# 272
гейзер, синьото мънисто с оченце е всъщност окото на Фатима и е мюсюлмански талисман.
честно, не знам как се комбинира със христианска молитва, Simple Smile  но ти вярвам.
нещо повече, ако моят шеф започне да ми бае, всичко ще ми мине. Simple Smile
обикновено съм с ниско кръвно и ако той беше решил да ме лекува така, шокът щеше да ми вдигне кръвното до небесата. Simple Smile
Добриии, накара ме с глас да се смея... Joy
И аз така знам за синьото оченце, ама сакън да не го кажеш на някой грък. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам приятелка, която си е водила детето при попа, да му чете молитва че било урочасано и много плачело. Твърди че е помогнало.
Тука урокито и религията направо се преплитат. Ама ще взема да питам попа директно, да видя какво ще каже.

За синьото оченце..., и Гърция е била под турско робство, та нищо чудно да са си го присвоили.
Те и на турското кафе му викат гръцко. Joy
Крадльовци.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273

Тука урокито и религията направо се преплитат. Ама ще взема да питам попа директно, да видя какво ще каже.

Поповете четат Киприяновата молитва , която е точно провтив уроки, магия, всякакви зловредни външни вмешателства Wink

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нека пак да уточня - синьото оченце е на Фатима.
синецът = синьо мънисто е още от езически времена и няма национална принадлежност май. или поне не я знам, за да я напиша. Simple Smile

киприянови молитви в православата църква и екзорсизъм - в католическата не се изпълняват от всеки. и са общо взето противоречиво възприемани и от църквите. и от хората.
Simple Smile извинете за отклонението.

# 275
  • Пловдив
Важното е, че децата на антиваксърите ще спасят света.

"Остава и въпросът доколко ваксинираните ще могат да имат деца и, ако да, какво ще е състоянието и качеството на тези деца. Времето ще покаже."

# 276
Тая Киприянова молитва е най-странното и измислено нещо на света. Религия, която отрича окултното, си има молитва против магии и уроки.....мииии, добре. Направо си е смешка, но не от форума.

# 277
Тая Киприянова молитва е най-странното и измислено нещо на света. Религия, която отрича окултното, си има молитва против магии и уроки.....мииии, добре. Направо си е смешка, но не от форума.
Религията, като всяко нещо търпи развитие. И прераждането е махнато по някое време  Wink

# 278
"...какво ще е състоянието и качеството на тези деца. Времето ще покаже."
Няма нужда да чака. Ще са същите като родителите си.

# 279
Този цитат за ваксините от форума ли е?

# 280
  • Пловдив
Този цитат за ваксините от форума ли е?
Да

# 281
Може ли линк?

# 282
# 283
  • София
Това си е страшка. Предположението ми, че е за темата със селските номера беше изтрито.

"Може и да не е муня щерката. Аз например много си харесвам парфюма, ползвам го от вече 20 години и най-редовно познати и непознати ме подпитват за марката. Еми…посочвам друга. Приятно ми е да ме свързват с него и хич не обичам да ме копират☺ Даже секретарката ни беше издирала всички нюанси и референции на посочената от мен марка, след което дойде да протестира пред моя светлост, че в магазина не миришел така. Та в това отношение май съм си точно за тази тема."

# 284
Е... не е страшка, точно за селските номера е.

Общи условия

Активация на акаунт