Страшки от форума - 3

• 88 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Много са ми съмнителни като характер тези,които веднага забелязват някой (временен) недъг у другите хора. Беше ми излязъл "ечемик" на долния клепач. Забелязах,че на едни не им правеше впечатление "ечемика",други обаче се повзираха в него. Laughing

deaf,
Ти не знаеш ли старото правило? Намигаш на взиращите се, та да се пренесе при тях, а ти се излекуваш.Sunglasses

Редактирам, защото последният пост е мой, а не може 2 поредни поста.
Цитат
Абе, положението в БГ - Адекватните мъже и жени са без деца, а инфантили, дебили и льохмани бутат колички. Резултатите се виждат в детските градини и училищата в началните класове. Като майката хваща пълен загубеняк за мъж, детето или ще стане един от всичките полове, или ще притеснява другите деца.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 11:17 от Deni-meni

# 586
Цитат
Конкуренцията трябва да е с настоящи, а не с някакви фантоми от миналото. И моят мъж имаше една мнооого хубава приятелка, която ми отне година да я унищожа. Важното е,че се преборих.

# 587
  • France
Cold Sweat как ли я е унищожила?

# 588
  • София
Леле. Да се смееш ли, да плачеш ли...

# 589
Аз лично се смях

# 590
  • Далечният изток
На унищожената дали ѝ е било смешно... Joy

# 591

Тя само като е чула "Ще те унищожа" и е умряла от смях Grinning

# 592
  • Далечният изток
Бе може и тихомълком да е действала... Grinning

# 593
Имал мноого хубава приятелка. Само това е достъчно да отиде в смешките

# 594
  • Далечният изток
Има продължение, унищожената била на сватбата им като най-добра приятелка. Не разбрах на кого - нейна или на съпруга...

# 595
Темата моля, коя е😂😂😂

# 596
# 597
  • Далечният изток
Още по темата от същата авторка:

Цитат
Бившите, ако си седят в гроба и не излизат, няма проблем, за да им ровите по кокалите .

С което отговаря на въпроса на Philomena

# 598
Цитат
Изчакай 1 седмица след последния ден от срока за изпитване.
Ако си ходила на работа 5 работни дни след него и не са ти дали нищо друго за подпис - договора става безсрочен. Не, че по време на безсрочен договор шефа не може да ти скрои шапката и да те изхвърли. Не споделяй с доверени колежки за бременността. И най-важното не спирай да пиеш кафе и да пушиш/ако си пушила преди/. По това офисните клюкарки разбират коя е бременна и разпространяват новината.

# 599
Още по темата от същата авторка:

Цитат
Бившите, ако си седят в гроба и не излизат, няма проблем, за да им ровите по кокалите .

С което отговаря на въпроса на Philomena
На приказки. Smile

Общи условия

Активация на акаунт