?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 136
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 150
За да няма проблеми с бивши, хващайте се с 30 годишни девственици, гаранция няма да се филмирате така. Тя и мойта в началото в квито филми изпадаше покрай бившата ми, ама хубаво че по някое време стопли да не се занимава с глупости.

# 3 151
Като чета някои колежки... Анонимната е цвете.

# 3 152
Не е и нужно мъжът да прави директни и елементарни сравнения, за да стане ясно дали има такива. Понякога ги усещаш и ти трябва време наистина да ги забележиш и да раазбереш защо си имал съответната реакция.

Може и всичко наистина да е в главата на авторката, ама има и корен за това. НЕкак не е готино предишната да е била вървежна мацка, която са водили по заведения, търпяли са ѝ панаирите (пък ако ще и зарязана, ако е истина въобще), а ти да си сравнително кротка и сговорчива жена, на която ѝ правят забележка, че не реже картофите в правилен размер.
+100

Струва ми се, че едно 95% от вас са спрели да четат внимателно след признанията за сталкването и ниската самооценка и са решили , че тая е много проста комплексарка, горкото момче. За недочелите, ето какво още пише:
един път нещо измрънка, че съм нарязала много на едро едни картофи, с тя не е готвила и са се хранили навън
харесва му това, че съм домакиня и не му е мерак да излиза ежедневно.
Относно раздялата той е поискал, защото не са се разбирали, тя постоянно правела скандали и му натяквала, че вече е стар (на 33 г е) и нямало да си намери по-добра от нея, отделно това, че не готвела, рядко и чистела, това е по негови думи.
На мене лично ми изглежда баш тарикатче, хванал работна комплексирана момичка да му прислужва и да му трепери дали няма да се върне при хубавицата.

# 3 153
В какъв смисъл да бягам?
Иначе да, за неготвенето знам от предишен разговор, това с картофите го казах като пример, че я намесвам без повод.

И защо?
Ти също имаш бивши предполагам. Само си помисли ако на теб ти натякват, колко досадно и отблъскващо би било. Липсата на самочувствие и ревността могат да отровят отношенията.
Не е нужно да се самодоказваш и да си перфектна.  Не го качвай на пиедестал. Той също не е перфектен!

# 3 154
  • София
Не е и нужно мъжът да прави директни и елементарни сравнения, за да стане ясно дали има такива. Понякога ги усещаш и ти трябва време наистина да ги забележиш и да раазбереш защо си имал съответната реакция.

Може и всичко наистина да е в главата на авторката, ама има и корен за това. НЕкак не е готино предишната да е била вървежна мацка, която са водили по заведения, търпяли са ѝ панаирите (пък ако ще и зарязана, ако е истина въобще), а ти да си сравнително кротка и сговорчива жена, на която ѝ правят забележка, че не реже картофите в правилен размер.
И да има зрънце неувереност/съмнение, човек ще си направи паралели и ще се задвижи колелото.
Хората се държат с нас така, както ние ги научим да го правят Wink

# 3 155
Конкуренцията трябва да е с настоящи, а не с някакви фантоми от миналото. И моят мъж имаше една мнооого хубава приятелка, която ми отне година да я унищожа. Важното е,че се преборих.

# 3 156
И що да не му готви на пръча? И като готви, насреща - какво? Тя пръст ли яде, или ла.на, че я жалите толкоз?

# 3 157
Скрит текст:

+100

Струва ми се, че едно 95% от вас са спрели да четат внимателно след признанията за сталкването и ниската самооценка и са решили , че тая е много проста комплексарка, горкото момче. За недочелите, ето какво още пише:
един път нещо измрънка, че съм нарязала много на едро едни картофи, с тя не е готвила и са се хранили навън
харесва му това, че съм домакиня и не му е мерак да излиза ежедневно.
Относно раздялата той е поискал, защото не са се разбирали, тя постоянно правела скандали и му натяквала, че вече е стар (на 33 г е) и нямало да си намери по-добра от нея, отделно това, че не готвела, рядко и чистела, това е по негови думи.
На мене лично ми изглежда баш тарикатче, хванал работна комплексирана момичка да му прислужва и да му трепери дали няма да се върне при хубавицата.

И сипва по малко нафта в огъня, да я държи в напрежение.

# 3 158
Ма да готви, бе, никой не я спира. За размера идеше реч. На картофите.

# 3 159
Този ако види мойте картофи... Relaxed
В смисъл в много причудливи и неравномерни форми са. 🙄

# 3 160
Егасимус.
Ако сам не се сложиш под тезгяха, ще дойдат 877 бг-мами да те поставят там.
Анонимна, ти сега разбра ли, че тоз мъж е боклук и да вземеш да вдигнеш взорът и да търсиш банкомат. Какво си се разтреперала тук. Ша му готвиш. Ай сиктир. Сам да си реже картофа.

# 3 161
И след тва се реве из форумите, че нямало мъже...

# 3 162
И след тва се реве из форумите, че нямало мъже...

Да бе, само някви нещастници дето не искали да ядат големите картофи Joy

# 3 163
Те тез дет най-много реват и плюят по мъжа режат най-прецизно картофа.
Но не в това е поантата.
Мен що никой не ми прай забележки никога. Joy

# 3 164
  • София
За да не те интересуват бившите, трябва да имаш самочувствие и увереност, че това, което предлагаш е достатъчно само по себе си, а не сравнено с бивши, колежки, съседки, проекто-настоящи и т.н. Няма човек, на когото всичко му е по-добро от всичко на всеки един бивш на половинката партньор, но ако си знаеш цената, това не е проблем, защото знаеш, че не е и нужно. Та анонимната да си оправя самочувствието, иначе сама ще си изяжда връзките.

Общи условия

Активация на акаунт