?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 150
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 105
Мъжете не избират непременно най-хубавата с която могат да бъдат. И грешката на много жени е, че се сравняват именно по външност с конкуренцията. Мъжкия избор е диапазон - да речем хубост между 7 и 9. Това не значи, че тая с девятката ще спечели. Ако му къса нервите или и шарят очите - автоматично отива на опашката. Най-лесно се губи мъж с "подмятания, заяждания, фръцвания, лигавения" и прочие неща които тровят взаимоотношенията. Щом е скъсал с една жена, значи нещо му е дошло до гуша. Или той самия пък е уайно.

# 3 106
Ако нямаш проблеми със мъжа до теб и получаваш от него внимание и отношение, защо търсиш под вола теле?
Вече, ако той те пренебрегва и ощетява по някакъв начин ,имаш реални съмнения е друго.

# 3 107
Направи ми впечатление, че подмяташ да се връщал при нея. Моето мнение е, че тези подмятания никога не идват ей така - седиш си и изведнъж без причина и контекст се изцепваш като не ти харесва, пътя и бившата. Нещо прави или казва мъжът, с което те предизвиква. Та да питам, какво е това нещо?
Ровенето по профили си е комплексарско иначе, да.

# 3 108
  • София
Нищо не прави, тя зорлем си саботира връзката, самонаказва се един вид, защото смята, че не го заслужава.
Това съм го виждала чик- ачик.

# 3 109
И аз съм виждала  - мъжът говори глупости и жената като реагира по-емоционално, оня се прави на учуден тая какво се впряга сега, луда ли е.

# 3 110
От дуднеща и натякваща киселанка постоянно, по-зле е само мърла.

# 3 111
Не, той по никакъв начин не ми намеква за нея, каквото знам е от мои въпроси, които съм задавала. В мен си е проблема в случая. Като пример мога да дам, един път нещо измрънка, че съм нарязала много на едро едни картофи, с тя не е готвила и са се хранили навън, та му казах, че явно му липсват обикалянията по ресторанти. Пълни тъпотии са от моя страна и го осъзнавам. Иначе спортува, поддържам се, не съм се занемарила, но ми липсва самочувствие.

# 3 112
Не готви и ти. Не си давай зор и не се вторачвай. Той е с теб, назад няма да се върне Simple Smile

# 3 113
Като иска да купува готова храна, защо се напъвате да готвите? Flushed Ако не харесва картофите, връчвате му той да реже. Ако не иска/не може, ще плаща за готова храна/ ресторант.

# 3 114
На мен готвенето не ми е проблем, преди това съм живяла сама и пак съм си готвила, така съм свикнала. Идеята беше, че от нищото, от тъпотии я намесвам нея, дадох това с картофите просто за пример. Иначе и той готви, не го играя шеф Манчев ежедневно.

# 3 115
Може да му се ходи по ресторанти. Аз например обичам. Инак то пазаруване, готвене, чинии... накрая половин ден минал в домакинство и другия ден пак. Grinning

# 3 116
Цк, другите мъже като измърморят нещо за манджата и ги пращат при бившите. Мен жената ме праща при майка ми.
На някои все им върви.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 23:33 от Абуто

# 3 117
Ето, ти пак се сравняваш. Ама, готви си щом ти харесва. Стига си била кат трепетлика. То, който те харесва, ще те харесва и с картофите нарязани на едро, накриво, наляво, надясно.
Обичам и да готвя, и да хапвам навън. Това няма отношение към отношенията. Ако ви е хубаво заедно, ще ви е хубаво всякак.
Несигурността се лекува с увереност. Надскочи се, излез си от зоната на комфорт, предизвикай себе си. И ще се научиш.
А ако по характер си трепетлика – нема да стане. Ако не е този мъж, друг ще те разклати. Или пък сложената накриво хавлия в банята.

# 3 118
Цк, другите мъже като измърморят нещо за манджата и ги пращат при бившите. Мен жената все ме праща при майка ми.
На някои все им върви.

Спокойно, има и по-зле от теб. Моят мъж например. Ако измрънка нещо, му казвам: „Който не харесва, да си сготви сам. И аз ще ям.“

# 3 119
Не, той по никакъв начин не ми намеква за нея, каквото знам е от мои въпроси, които съм задавала. В мен си е проблема в случая. Като пример мога да дам, един път нещо измрънка, че съм нарязала много на едро едни картофи, с тя не е готвила и са се хранили навън, та му казах, че явно му липсват обикалянията по ресторанти. Пълни тъпотии са от моя страна и го осъзнавам. Иначе спортува, поддържам се, не съм се занемарила, но ми липсва самочувствие.
Последно по никакъв начин ли не ти намеква, или ти казва, че бившата ей туй тука го е правила инак?

Общи условия

Активация на акаунт