?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 151
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 120
Тоест пичът е заменил жена, която обича да се конти и да излиза навън с домакиня. Която реже картофите твърде едро, пък трябва и той да домакинства и т. н. И ти подсъзнателно усещаш, че това не го кефи.

Как всъщност са се разделили с бившата, кой е поискал това?

# 3 121
  • София
Нарциса, стига го прави злодей зорлем.
Трябва да е рядко тъп, че да изпляска нещо такова.
Все някакъв фолклор за мама съм чувала, ама за бившата….

# 3 122
Невъзможно ли е да е рядко тъп? Или любимият тук типаж 'невъзможен'?

# 3 123
Напротив, харесва му това, че съм домакиня и не му е мерак да излиза ежедневно.
Относно раздялата той е поискал, защото не са се разбирали, тя постоянно правела скандали и му натяквала, че вече е стар (на 33 г е) и нямало да си намери по-добра от нея, отделно това, че не готвела, рядко и чистела, това е по негови думи. Имаше период в началото на връзката ни майка ѝ му звъня и обясняваше, че била в депресия и пиела антидепресанти.

# 3 124
Е... не се притеснявай тогава. Не звучи като да е заплаха за теб.

# 3 125
Аха... И понеже той е напуснал нея заради скандали и фасони, решихте и Вие да правите?

# 3 126
Само да не е решил да се жени и да му трябва слугински матрял.

# 3 127
  • София
С манджа и чисти чорапи жените правят революция, глей….

# 3 128
Е кое му е толкоз сложното да си и мацка, и да си въртиш къщата. Честно, не ви разбирам повечето. Се едно мръсни гащи не сте виждали. Има си перални / сушилни и там секви джаджи. Аман от кокони дет са само на думи таквиз.

# 3 129
Ми не режела картофите по неговите стандарти...

# 3 130
Бившата не ги е режела вопще...

# 3 131
От неговата гледна точка май е същото, виж го как мрънка и подклажда съревнованието.

# 3 132
Няма никакъв проблем с мъжа. В случая проблемът е в Анонимната. Тя е неуверена и невротична.

# 3 133
Възможно е тя да е неуверена и невротична, но абсолютно никой човек, дори най-хахавият, не тръгва да рови по инстаграмите на бившите ей тъй без нищо.

# 3 134
Напротив, харесва му това, че съм домакиня и не му е мерак да излиза ежедневно.
Относно раздялата той е поискал, защото не са се разбирали, тя постоянно правела скандали и му натяквала, че вече е стар (на 33 г е) и нямало да си намери по-добра от нея, отделно това, че не готвела, рядко и чистела, това е по негови думи.

И ти се върза? И хукна да му доказваш колко добра домакиня си, как можеш да готвиш, чистиш, дондуркаш 33-годишен пръч?
Кой каквото си направи, сам си го прави...

Общи условия

Активация на акаунт