?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 141
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
Викаш в една връзка, ако има виновен, това може да е само и единствено мъжа...окейй.

# 3 136
  • Варна
Анонимна, ниската ти оценка от осъзнати недостатъци ли идва? На пръв прочит, проблема ти е характера. Смачкано самочуствие не е типично за подобни избухвания. Може би си била пренебрегвана или манипулирана в миналото.
 Нормалните мъже не търпят истерични жени, изневеряващи или власти превъзпитателки. Мачкат им егото и либидото буквално.
При теб има проява на завист и ревност. Комплексите са към бившата, но и към мъжа.
Мисля, че анонимна има съмнения към него.
По презумпция не вярвам на мъжки версии за бивши. Не са достоверни.
Нарциса, кръшкачите най- често търсят улики и са мнителни.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 19:34 от Viviana91

# 3 137
Ами не е без нищо. От собствената си глава страда!

# 3 138
Спри си социалните мрежи за известно време поне, иначе това ще те отрови и връзката ви и всичко ще се скапе.

Ха-ха, че това в днешно време е еквивалент на самоубийство Simple Smile
Без соц. мрежи няма живот.
Trollface

# 3 139
Ами не е без нищо. От собствената си глава страда!

То от това човек най-много си пати Joy

Защо ровиш в батака на дъното, той приятеля ти явно е обърнал страницата, пък ти ровиш ли ровиш....
Ще я намериш накрая причината да се разделите.
Ако не я търсиш тая причина, за*би тия социални мрежи и си живей живота.

# 3 140
Викаш в една връзка, ако има виновен, това може да е само и единствено мъжа...окейй.
Не. Ама като гледам, ако една жена се чувства неуверена, то си е нейна грешка. И това, че гаджето я сравнява с бившата, е просто въпрос на интерпретации ...и на тази жена очевидно интерпретацията е грешна.

Без соц. мрежи няма живот.
Trollface
Абе че съм синя, синя съм, ама не съм вкочанена Simple Smile

# 3 141
Я се ощипи за по-сигурно 😂
Човек, каквото сам си направи …
Авторката ще го свири тоя мач скоро.

# 3 142
Не ме е сравнявал с бившата му, аз сама се сравнявам. Не я е и споменавал, но от останали стари снимки почнах да ровя. Не му и слугувам, той също чисти, както казах и готви.

# 3 143
Е сега вече имаш проблем.
Тука има една камара колежки дето вече са от другата страна на улицата и чакат с нарязаните картофи.

# 3 144
Дай пак...
Първо, той е измрънкал, че картофите си ги нарязала едро, пък тя не режела, ами двамата ходели по ресторанти.
Второ, той ти казва, че си добра домакиня, а тя не е домакинствала.

Ако това не е сравнение, не знам. Не е нужно обектите на сравнението да се споменават в едно изречение, съединени от като или за разлика от , или др.под.

Или пък ти не се изразяваш ясно...

# 3 145
Той НЕ Е казал нищо за картофорязането на бившата. Анонимната знае, че не е готвила от викторината с въпроси, която му е организирала междувременно.

# 3 146
  • София
Дай пак...
Първо, той е измрънкал, че картофите си ги нарязала едро, пък тя не режела, ами двамата ходели по ресторанти.
Второ, той ти казва, че си добра домакиня, а тя не е домакинствала.

Ако това не е сравнение, не знам. Не е нужно обектите на сравнението да се споменават в едно изречение, съединени от като или за разлика от , или др.под.

Или пък ти не се изразяваш ясно...
Е не!
Това е все едно човека да каже "днес валя" и ти да го изтълкуваш "докато бях с бившата грееше слънце".

Иначе на анонимната мога да и кажа нещо успокоително - повечето мъже около мен, които все излизаха с топ мацки, като решиха да се обвързват сериозно си взеха доста по-скромни жени, но пък грижовни и добри домакини, спокойни...поработи над последното.

# 3 147
  • София
Анонимна, проблеми нямаш с човека, бягай преди да си проимала.

# 3 148
В какъв смисъл да бягам?
Иначе да, за неготвенето знам от предишен разговор, това с картофите го казах като пример, че я намесвам без повод.

# 3 149
Не е и нужно мъжът да прави директни и елементарни сравнения, за да стане ясно дали има такива. Понякога ги усещаш и ти трябва време наистина да ги забележиш и да раазбереш защо си имал съответната реакция.

Може и всичко наистина да е в главата на авторката, ама има и корен за това. НЕкак не е готино предишната да е била вървежна мацка, която са водили по заведения, търпяли са ѝ панаирите (пък ако ще и зарязана, ако е истина въобще), а ти да си сравнително кротка и сговорчива жена, на която ѝ правят забележка, че не реже картофите в правилен размер.
И да има зрънце неувереност/съмнение, човек ще си направи паралели и ще се задвижи колелото.

Общи условия

Активация на акаунт