?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 153
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 090
Докато не са се натиснали, то наистина си е така.

# 3 091
  • София
Да, в случая си има заигравка.

# 3 092
  • Сф
Флирт към определен мъж не е ок, това показва интерес над обичайния ,към точно този мъж. А защо ти е да пускаш фитили на някой ? Искаш да стигнеш по- далеч, но докъде? И защо като всичко ти е наред?- сетих се, за разнообразие.Мда, открехва се вратичка сега. Аз мисля, по написаното от теб, че ти можеш да стигнеш по- далеч, вече мъжа ще води докъдето иска .Не знаем какви са обаче тия закачки,но рядко мъж се закача ей така, за нищо. Като цяло не харесвам флиртаджийско поведение,когато е с умисъл ,някакво надлъгване тече . Предпочитам прями отношения ,дори и да има залитане.

# 3 093
В описания случай аз не виждам невинни закачки и повдигане на самочувствие, а жена, която се вълнува за мъж, различен от нейния. Има ли подобни вълнения, вече не става дума за флирт.

Докато няма "това в онова", няма изневяра. Когато някой си е флиртаджия, той флиртува с всички от срещуположния пол, ако флиртува само с даден човек, това е друга бира.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 16:19 от The Stranger

# 3 094
Имам голям проблем свързан с мен, от 6 месеца съм във връзка, живеем заедно почти от началото. Искам да уточня, че той не ми дава никакви поводи за ревността, която изпитвам към бившата му. Били са заедно 5, 6 години, живяли са заедно, той се е разделил с нея, нашата връзка започна 8 месеца след тяхната раздяла, не съм била аз причината. Направо съм се вманиачила, гледам и профилите в соц. мрежи по 100 пъти на ден, комплексирам се, защото според мен тя е по-красива и с по-хубаво тяло от моето. Имам доста ниска самооценка, по някой път това избива и към него, и съм правила злобни подмятания типа да се връща при нея. Дайте някакви идеи как да го превъзмогна това, трови ми ежедневно, а и не искам да си прецаквам връзката заради моите фиксации. Съвети за психолог ще, защото знам, че ще има и такива, не са ми оферта, ходила съм, не конкретно за това, но нямаше успех.

# 3 095
То туй в онуй е само последната крачка от дълъг път, и честно казано нещата се случват доста преди нея.
Аз съм на същото мнение, жена се вълнува от чужд мъж, никъв флирт не е тва.
Иначе на въпроса, не знам дали е флирт, приятно ми е да комуникирам с хубави жени, дали служебно, дали някоя позната, може да пусна някой майтап, някоя усмивка, но само до там. Без по лични отношения. Също като имам избор примерно на касата в магазина или на гише, винаги избирам по хубавата касиерка/ служителка. Но пак казвам, без лични контакти и отношение, че е по добре да не тръгваш по път, който не можел да извървиш до края.

# 3 096
Имам голям проблем свързан с мен, от 6 месеца съм във връзка, живеем заедно почти от началото. Искам да уточня, че той не ми дава никакви поводи за ревността, която изпитвам към бившата му. Били са заедно 5, 6 години, живяли са заедно, той се е разделил с нея, нашата връзка започна 8 месеца след тяхната раздяла, не съм била аз причината. Направо съм се вманиачила, гледам и профилите в соц. мрежи по 100 пъти на ден, комплексирам се, защото според мен тя е по-красива и с по-хубаво тяло от моето. Имам доста ниска самооценка, по някой път това избива и към него, и съм правила злобни подмятания типа да се връща при нея. Дайте някакви идеи как да го превъзмогна това, трови ми ежедневно, а и не искам да си прецаквам връзката заради моите фиксации. Съвети за психолог ще, защото знам, че ще има и такива, не са ми оферта, ходила съм, не конкретно за това, но нямаше успех.
Остави жената на мира и си гледай твоето щастие! Престани да я обвиняваш, че била по-красива и не знам си още каква. Хора като теб са опасни.

# 3 097
  • Somewhere beyond the moon and stars
Независимо как изглежда, тя е бивша, а ти си настояща и /може би/ бъдеща. Повтаряй си това и прави нещо, което да ти повдига самочувствието - спорт, грижа за себе си и т. н.

# 3 098
Психолога няма как да ви даде решение на проблемите, а да ви помогне сама да ги разрешите.
Ако не искате да си помогнете сама, той няма да ви помогне.
Като начало блокирайте бившата, за да не й гледате профилите.
И работете над себе си, за да повишите ниската оценка.

# 3 099
Стабилизирай си психиката. Помисли си кои са твоите силни страни като човек, като жена. И си ги подчертай. Харесвай се. И си повтаряй, че никога не бива да се сравняваш с другите.

# 3 100
  • София

Че то и Клаудия Кардинале е по-красива от Вас, вероятно. Както и много други жени.
Гледайте си връзката, емоциите, секса, сега му е времето и не се занимавайте с глупости.
Иначе не са проблем бившите, а бъдещите... Simple Smile
И, ако продължавате в същия дух много бързо ще дойде някоя бъдеща.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 20:02 от Светулчица

# 3 101
  • София
Наложи си да не й отваряш профила, наложи си да мислиш за вашите отношения в бъдещето, не за техните в миналото.
Иначе сама ще скапеш всичко, знаеш.

# 3 102
Спри си социалните мрежи за известно време поне, иначе това ще те отрови и връзката ви и всичко ще се скапе.

# 3 103
  • София
Психолог, работа над самооценката и добре преценка над ситуацията.
Ако искаш да се разделите с този човек, оставяй го без да го тормозиш излишно!
Ако искаш да си с него - спри да го тормозиш и се радвай на ВАШАТА връзка.
Има и една истина, колкото по-бързо я осъзнаеш, толкова по-добре: Винаги ще има някоя по-млада, по-слаба, по-красива, по-.... Но той е избрал теб. Тук и сега.

# 3 104
Идете на друг психолог, щом този, при който сте ходила, не Ви е допаднал. Тези неща не се решават във форум.

Общи условия

Активация на акаунт