?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 144
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 165
Конкуренцията трябва да е с настоящи, а не с някакви фантоми от миналото. И моят мъж имаше една мнооого хубава приятелка, която ми отне година да я унищожа. Важното е,че се преборих.
Ужас, какво й се случи?

# 3 166
това с ниската самооценка и параноичното следене в социалните мрежи, само с този мъж ли се случва, Анонимна?
ако е само с него е женска интуиция, че те използва и е неискрен, демек - бягай с двеста, ако търсиш любов..ако не е само с него, си записвай час при психотерапевт или си замразявай профилите докато ти мине...  Grinning

# 3 167
Нищо, даже присъства и на сватбата ми, като най- добрата приятелка. И това преглътнах.
Но, мъжът се осъзна, че само го използваше за всякакви цели, докато имаше пари, а всъщност нищо не получи от нея. В крайна сметка любовта победи.
Междудругото днес имаме годишнина- 20 години, в добро и лошо..

# 3 168
Четейки тук си мисля, че някои хора никога не са живяли с партньор.
Моят мъж мрази едро нарязана салата, рядък таратор, и няма сила на света, която да го накара да пусне пералня. За салатата мрънка от 20 години, аз пък му мрънкам за мащерката, която ръси навсякъде.
За сметка на мрънкането, готви поне 3 пъти седмично, чисти, пазарува,  сменя памперси( сега и преди 14 години с каката), редовно е дежурен за нощното хранене и ме оставя да спя.
Та си представям какви съвети щях да получа тук, ако се бях оплакала от триъгълника  аз, той и шопската салата.
Лъвицата е права, поработи върху себе си и самооценката си. Никой мъж не харесва мрънкащи, комплексирани и ревниви жени.
Винаги ще има по-хубави, по-млади и по-интересни. Не се сравнявай. Това не води до нищо хубаво.

# 3 169
Аз.пък не знам защо не може да се разбере едно елементарно правило. Който има претенции как да бъде свършено дадено нещо, си го върши сам. Ако пък не му се занимава да си го свърши сам, не може да има претенции към този, който ще го свърши. По-елементарно от това, не знам

# 3 170
  • волно калдъръмче
Аз.пък не знам защо не може да се разбере едно елементарно правило. Който има претенции как да бъде свършено дадено нещо, си го върши сам. Ако пък не му се занимава да си го свърши сам, не може да има претенции към този, който ще го свърши. По-елементарно от това, не знам
Щото се усещат, че това е начинът да ти прехвърлят битовизмите.

Мен що никой не ми прай забележки никога. Joy
Щото те обичат Wink

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 06:59 от Вяра

# 3 171
Да, ама на мен ми е ясна манипулацията как е. Затова никога не правя забележки на мъжа ми как е почистил банята или измил чиниите, примерно. Мълча си и се радвам Sunglasses
По същия начин и той не ми прави забележки за краставиците в таратора, защото знае, че другия път ще трябва той да си ги реже Joy
ии всичко е точно

# 3 172
Няма смисъл да се тровиш излишно, следейки друга жена, която даже едва ли подозира, че си толкова фиксирана в нея. И изобщо не виждам каква полза от това?
С раздразнителността си от разни безобидни забележки също не си помагаш. Да, онази не е готвила, но какво е било с нея не те интересува. Сама си избрала да готвиш и колкото и добра домакиня да си, всеки човек си има предпочитания за определени ястия. След като живеете заедно, добре е да се напаснете някак си и в това отношение. Не виждам нищо кой знае колко фатално, че човекът си е изказал предпочитанията.

# 3 173
Мдам, и аз не виждам проблем. Някои хора си търсят да се филмират зорлем. Сублимирайте я тази енергия.

# 3 174
  • София
To пък гоооляма драма да нарежеш другия път картофите малко по-наситно, или да направиш краставицата, както я обича и мъжът ти, ако не ти е прекалено важно да е както ти я обичаш. Или да кажеш друго, което може да подобри чистенето...
Честно, не ви разбирам защо се забивате в такива глупости, чисти глупости!

# 3 175
  • София
Аз затова казах, че авторката извън главата си проблеми няма, но тук ще се сдобие с чисто нови и неупотребени.

# 3 176
To пък гоооляма драма да нарежеш другия път картофите малко по-наситно, или да направиш краставицата, както я обича и мъжът ти, ако не ти е прекалено важно да е както ти я обичаш. Или да кажеш друго, което може да подобри чистенето...
Честно, не ви разбирам защо се забивате в такива глупости, чисти глупости!

Не е в това драмата, драмата е ако имаш партньор, който мрънка за всичко което си свършила и не иска да го върши сам защото видиш ли той работел.
Имах такъв, ми не благодаря.

# 3 177
Не, бе, и той готви. И също така не пие и не бие. Златен. Само да не го питаш за бившата, ще ти разкаже веднага каква е била и какво е било с нея.

# 3 178
E, да де, ама нейният ''главен герой'' не мрънка за всичко. Проблемите са си в нейната главица.

# 3 179
Simple Smile В такива случаи версията на бившата е по-интересна.

Общи условия

Активация на акаунт