?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 157
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 180
Ако ми я оставите за 10 мин, ще открия още 100 неща, за които мрънка нейният Trollface

# 3 181
Що се хващате за тъпите картофи, ся... 10 страници разбор кой как сам да си го свърши, девойката даде елементарен пример, стига толко размисли и страсти за картофи. Проблемът е, че се филмира от нищото, осъзнава го и иска да промени това, вие.... картофи Rolling Eyes

# 3 182
  • София
Тука всяка си говори за някакви нейни проблеми с мъжете( или с главите си) , но това не са проблеми на анонимната, не и ги вменявайте.
Попиташ ли необвързана приятелка за съвет за връзка, винаги ще е “зарязвай го, много е зле”:wink:

# 3 183
А, мноо моля. Бягай с 200 е лаф на омъжените мАми, не свободните мОми.

# 3 184
  • при късмета
Ако ми я оставите за 10 мин, ще открия още 100 неща, за които мрънка нейният Trollface
Ти очакваш мъжете да са абсолютно идеални и никой за нищо да не мрънка? Няма тъкав

И аз не знам защо се хванахте за картофите и защо се търсят кусурите на мъжа. Авторката още от първия си пост каза, че всичко е в нейната глава, САМА се сравнява с бившата, без мъжа ѝ да е давал индикации да го прави. Точно това иска да превъзмогне, а не как да превъзпита мъжа

# 3 185

Не е в това драмата, драмата е ако имаш партньор, който мрънка за всичко което си свършила и не иска да го върши сам защото видиш ли той работел.
Имах такъв, ми не благодаря.
Ми така трябва да бъде! Щом той по цял ден е на работа е нормално да не му се занимава след това с нищо. Ти ако си на негово място няма да издържиш и 5 дена.

# 3 186
Той човекът може да си е зле, но в случая, както е представен казуса - злето е тя. Търси си драма и е адски неуверена. Дали ще е той или друг, нейният проблем остава.

# 3 187

Не е в това драмата, драмата е ако имаш партньор, който мрънка за всичко което си свършила и не иска да го върши сам защото видиш ли той работел.
Ми така трябва да бъде! Щом той по цял ден е на работа е нормално да не му се занимава след това с нищо. Ти ако си на негово място няма да издържиш и 5 дена.

Ами намерих си мъж, с който си поделяме къщната работа и не се занимавам с мамин мунчо, който според майка му така трябвало да бъде.
Апропо аз също върша тежка физическа работа, но намирам време да помагам и не мрънкам на мъжа ми за свършената работа.

# 3 188
Така и не разбрах за кво са тия драми с бившите? И кво като има такава, като е казал нещо за нея, няква случка или нещо друго? При мен беше една, не десет, ама като съм пораснал с нея заедно и е била част от живота ми нам си колко години, как да стане да не кажеш никога нито дума за нея? Баси филмите и чудото, при мен бяха и две в едно покрай най-добрата ми приятелка, ама хайде там други бяха нещата, и пак ми беше дошло в повече. Тва зорлем да се вкарвате във филми и да си търсите проблеми, наистина не го разбирам.

# 3 189
  • София

Повечето жени също ходят на работа.

# 3 190
То и аз съм на работа, не съм си вкъщи, затова и готвим и двамата, кой, когато може. И да въпроса беше как да го превъзмогна това сравнение с нея. Знам, че уж съм красива, казвали са ми го, свалят ме и сега мъже, но аз не се харесвам. Изпитвам и лека завист за това, както каза някой потребител, че въпреки, че уж имала ужасен характер е бил с нея 6 години и явно тя си го е въртяла, както иска, а аз се виждам като доброто момиче, което е удобно, не ми е давал индикации и за това да си го мисля, но комплексарщината ми ме удря жестоко.

# 3 191
Мен повече би ме притеснило това, че майката на бившата звъняла да се оплаква на него за депресиите й. Всички някога сме късали с гаджета, но родителите на колко от нас са звъняли на бившите да ги информират за психическото ни състояние?

# 3 192
Не, бе, и той готви. И също така не пие и не бие. Златен. Само да не го питаш за бившата, ще ти разкаже веднага каква е била и какво е било с нея.
Като пита за бившата и той не отговори нищо, тя какво ще си помисли тогава - той крие нещо.

Всеки има кусури, всеки измрънква за нещо и това са естествени неща.
Всеки има бивша/бивш. И в повечето случаи партьорите са си разказвали за тях - нормално е спорд мен.
Единственото, което може да помогне на Анонимна е да си наложи да не рови из профила на бившата. Ще е трудно, но ще има огромен ефект и постепенно ще забрави за нея. И друго важно - да не пита за нея - тя е минало.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 16:39 от Бреза

# 3 193
  • София
То и аз съм на работа, не съм си вкъщи, затова и готвим и двамата, кой, когато може. И да въпроса беше как да го превъзмогна това сравнение с нея. Знам, че уж съм красива, казвали са ми го, свалят ме и сега мъже, но аз не се харесвам. Изпитвам и лека завист за това, както каза някой потребител, че въпреки, че уж имала ужасен характер е бил с нея 6 години и явно тя си го е въртяла, както иска, а аз се виждам като доброто момиче, което е удобно, не ми е давал индикации и за това да си го мисля, но комплексарщината ми ме удря жестоко.
Превъзмогваш го с това, че ако е искал/ можел да бъде с нея, е щял да бъде с нея.
НО НЕ Е С НЕЯ, А Е С ТЕБ!

Не е нужно да си красива, слаба, идеална! Той също не е всичко, което някога си мечтала. Обаче ви е добре заедно, намирате общи теми и интереси, вероятно се обичате.
Пак ти казвам, ако не искаш да си с него - оставяй го, без да го тормозиш!
Ако искаш да си с него - спри да тормозиш и двама ви и си гледайте вашите неща!

# 3 194
Казала била... Аз казвам, че съм замдиректор на френската гимназия.

Като пита за бившата, той може да върже две и две и да каже, че не помни. Примерно. Човекът е на моите години, малко е дъртичък да не е наясно кога, как и какво да говори.

Общи условия

Активация на акаунт