Смешки от форума 36

• 72 900
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Имам СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ! Детето ми НЕ СПИ ☹. И аз не мога да се наспа защото ме бъди през няколко минутки да играя с него на кеч и ми скача върху матката А МЕН МЕ БОЛИ, и се опасявам че нямам шанс за друго а самотните деца стават наркомани😭. Моля ви искрено ви моля да ми помогнете . 🆘 😢

# 91
  • Варна
Мхм. Да вземем да отидем и да си предложим услугите върху нашите матки да скача хлапака. Сигурно ще е от помощ. Тя ще се наспи, а то няма да стане наркоман.

# 92
Цитат
Имам СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ! Детето ми НЕ СПИ ☹. И аз не мога да се наспа защото ме бъди през няколко минутки да играя с него на кеч и ми скача върху матката А МЕН МЕ БОЛИ, и се опасявам че нямам шанс за друго а самотните деца стават наркомани😭. Моля ви искрено ви моля да ми помогнете . 🆘 😢

Ако още съществува темата, може ли линк?

# 93
Поредното тролче, не му се връзвайте. Simple Smile

# 94
От тези теми, вече почнах да си представям матки, тръби и прочие, че са отвън пред шкембака, като на кенгуруто торбето😐

# 95
Мнението беше в онлайн консултации за детски сън. Ама и моята ми скача върху корема, много е неприятно, и въобще същото поведение има, само дето не съм дошла до същите изводи като авторката.

# 96
  • Варна
Ама какво е туй скачане по корема, напосоки?! Бързо да я научиш точно матката да уцелва!

# 97
Ама да, и без това не планирам да ми трябва за в бъдеще. Ще я науча да си центрира по-добре ритниците.

# 98
  • Варна
Ама да, и без това не планирам да ми трябва за в бъдеще. Ще я науча да си центрира по-добре ритниците.

И после на футбол. Ще отвее момчетата Simple Smile

# 99
Ииии... Право в маткатааа.... Гооолллл
Joy

# 100
Ама възпитавайте ги тези деца, бе! Научете ги да скачат по коремите на бащите си.
Навремето синът ми много обичаше репликата „Иди да събудиш баща си“. Със засилка се мяташе на спалнята и започваше да му скача по корема. Ще се събуди не, ами... Simple Smile

Години по-късно, когато мъжът ми се оплакваше, че синът не иска да става, му подхвърлях идеята да отиде и да му поскача по корема. Слава богу, не ме послуша. Simple Smile

# 101
  • Сф
Цитат

Минавам през Сърбия и не виждам никакъв кьорав вирус. Нито пък човек с маска, дори под брадата. Нито вътре, нито вън.
Опит за Остроумие-
Цитат
Не знаех, че вирусът се вижда
И посичането 😂
Цитат
Най-вече се привижда.
🤣🤣

# 102
  • София
Чак пък "посичане" Grinning

# 103
Цитат
Тук нямаме плодоядни прилепи предполагам, ама ако има някоя епидемия, която да тръгва от дървени философи и интернет умници, одма сме я хванали.

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това се чудех смешка ли е, страшка ли.... а може направо в темата за въпроси за бременностите да го сложа, като нова контрацепция. Wink

Цитат
Цитат
...
Днес с Б... ще се ваксинирам. Единствено ме притеснява, че казват, че след ваксината няма да може да имаш повече деца. Дано това са само слухове и не е истина.

...,избери друга ваксина, имаш право на избор.

Общи условия

Активация на акаунт