Смешки от форума 36

• 72 886
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Съпруга ми вече ползва лафа като нарицателно Simple Smile.

# 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък изпратих половинката чак в Русе за да ми докара (на покрива на колата, вързана с въжета) една гарнитура от това време. Wink
горе-долу.

# 707
  • France
Тези гадни тъщи Joy

# 708
Не, че нещо, ама да си кажа и аз. Партигрила, който използвам за сандвичи е мой набор, и още си го ползвам. Начи къмто 40-ка направи вече😁
Добри, отде го намери туй черното, страхотно е.

# 709

До колкото разбрах някакви хапчета за отслабване си е купила от тях и се е оказало че хапчетата не са магически.

Скрит текст:
Оправи ми деня авторката 😉 И аз съм на същото дередже 🙈
Цитат
.... Ама виж стрии само на венците нямам Laughing

Хахаха, за смешките съм само на четене, гледката е за страшките Laughing

# 710
Цитирам свекъра си, изказването е от юни месец тази година:”Когато се оженихме (реферира към 1974 г.), на сватбата тъщата ни даде 300 лева и каза да си купим холна гарнитура с тези пари, да се чудим какво да ги правим тия мебели сега!”

Пробва се да ги пробута в музея. Ако щат!
Подарява ги на някой много закъсал, който ще се зарадва дори на нещо старо.
Продава ги в разните продавалници на фенове на качеството на старите мебели и тебеширената боя.
Има и още...

# 711
  • София
Той е на 75 г. и интернет ползва само за четене на новини и "пътешествия по света" с Google Maps Street View. И повЕрвай ми, не става дума за качествени мебели, а за съвсем изтърбушени Simple Smile)), и отделно, наводнени, след гасене на пожар у съседите. Съвсем за нищо не стават.

# 712
  • Euskal Herria
Цитат
Последните дни преди да пътуваме,още в БГ  си бяхме-имах малко пари в себе си-115 и стотинки.Влизам в една аптекаи купувам за 16,50 крем и тъй като нямам-давам банкнота от 100. Този в аптеката с един неприятен тон ми вика-"а,не,не госпожо". Аз -"ами няма други"..Той-ми не мога да ви дам крема(крема ),отидете другаде. ..Платих с карта.Викам-голяма аптека,това да нямат 100 лева да развалят.. После отивам на банкомат и се мъча да внеса стотачката  ,и не ми я взема и не я взема-не я разпознавало. Влязах в банката и викам-нещо не ви е наред банкомата. "Мъча се да внеса ей тези пари  ,ама не ги разпознава"- и ги размятам пред момичето.Момичето ми вика"  той работи само с български банкноти,госпожо !!!" Ако искате вярвайте,чак тогава се осъзнах и обърнах внимание че са били 100 евро..Той за това този в аптеката ме гледаше като натровен, и аз него-щото налЕ не ще да ми вземе банкнотата.Такава шматка съм..!
Grinning

# 713
Тя е шматка, а аптекарят има сливи в устата явно да каже, че е евро...

# 714
Те по цвят май си приличат 100 лева и 100 евро. И на мен ми се е случвало, само че с центове вместо стотинки - от 1 до 5 цента и като големина и като цвят го докарват, също 1 и 2 евро и 1 и 2 лева. Затова винаги ходя в България с 2 портмонета - едно за левове и едно за евра.

# 715
  • Euskal Herria
И аз така ги разделям.

Разговорът тръгна от това как са правени предложения за женитба - дали романтично, дали прозаично...
Цитат
Преди Н на брой години, на този ден бях булка:)
Оженихме се с мойта лЬобов, както правим всичко- на майтап:)) на седмата година от връзката ни, ми предложи с букет силно увяхнали рози ( скрил ги в гардероба човекът:))))), а пръстенът скрил в таблата🤭🤭
Връшам се от работа, ма смазана, към 19 часа и той- пиле, айде да метнем една табла!
Викам квооооооо?! Ти луд ли си бе, аз не знам къде си, ти табли?!! Бе айде бе, на голям късмет ще ми е:) И така по- тъпо предложение ко имате кажете, ма се съмнявам🤭😂🤪
Ние и двамата сме напълно оперирани от романтика и всеки опит завършва с голям смях, не ни се полувчва и тва е:))
Иначе аз пиша стихове за него, разбира се хумористични:)

Цитат
започна с напиване, явно да събере смелост, след това с обосновка какво се е случило (сякаш аз не знаех), защо се е случило и завърши с изреченията:

- и сега, за да не се повтаря лошото, ще трябва да се оженя за теб и да те направя почтена жена! Така каза поп Иван (виден пияница, псевдополитик и нереализиран Наполеон с брада).

Оцеля само защото от потрес не можах да се надигна.
А и не бяха наясно кого да убия първо - жениха или тълкователя на Божията промисъл.

Цитат
Моят пък, кат го представих на майка, от вълнеиЙ така се накопа, брат ми гадняра го хлъзна с една домашнярка, и се показа в пълния си блясък.
На другия ден кат изрезня и след 2 шкембета и една бира заключи- е, малко се позложих, но поне видяха най- лошото, от тука мога само да надграждам 🤭😂😂😂
Майка беше в потрес от зетя:) А ся мре за него:)))
Та и тва е тактика- изораваш дъното и после само нагоре 🤭😂🤪🤪🤪🥰

Здрави да са съфорумките, често ме разсмиват.

# 716
Хм! А аз на моята и предложих с думите "На пети или на дванайсти ще се женим?"

# 717
  • Далечният изток
Оф, моят ми предложи на 13-ти петък... преди ...100 години...

# 718
Оф, моят ми предложи на 13-ти петък... преди ...100 години...
Куражлия! Simple Smile

# 719
Аз за линк към темата ще помоля 🙈
При мен най зле- "няма смисъл да те питам, тъй като си бременна и е ясно, ама да знаеш в Четвъртък в 15ч се женим" и това без пръстен без нищо 😂

Общи условия

Активация на акаунт