Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 14

• 72 693
  • 764
  •   2
Отговори
# 210
Желая успех на всички, на които им предстоят изпити по кормуване! Моята книжка я очаквам на 22.02 и нямам търпение да отида до магазина с колата Bowtie

# 211
То на изпита е страшно,но по- страшно става после ,когато няма до теб човек с втори чифт педали Wink Изпитвам го сега,на собствен гръб.И аз на 40+.Ами не е като на 18 и това е

# 212
Aз съм на 16 час сега и още е голям зор всичко. Днес на няколко пъти сгафих сериозно, даже веднъж ми загасна колата на кръстовище. От следващия път сменяме колата, защото на инстуктора ми са причислили нова и отсега се чудя ще свикна ли с друга кола, аз едвам започнах да свиквам с тази. Grinning

# 213
Момичета, няма да се явявам на новата дата 🥴
С ковид съм от днес

# 214
Здравейте, днес беше изпита ми по теория пред ДАЙ. На самият изпит за мен беше странно, че за всеки той започваше по различно време. Един по един влизахме и преминавахме през детектора, изпитващия насочваше към определения таблет и в момента в който седнеш си стартираш изпита сам. Което само по себе си не е проблем, но с това шумът от останалите, влизащи продължава почити през цялото време да не говорим за закъснялите и не разбралите, кога ще им се проведе изпита. Така става, че тези които са влязли първи започват да си тръгват, а последните точно са седнали. За мен беше изключително неприятно заради непрестанното говорене, което се получава. От други мой познати
знам, че изпита стартира за всички едновременно, тези които са готови си предават и изчакват останалите да предадат, след което всички си тръгват. Тоест никой на никой не пречи. Въпроса ми е за тези, които скоро са минали теория пред ДАЙ, при вас как беше?
Ако има значение моят се проведа на ул. Витиня 1.

# 215
Здравейте, днес беше изпита ми по теория пред ДАЙ. На самият изпит за мен беше странно, че за всеки той започваше по различно време. Един по един влизахме и преминавахме през детектора, изпитващия насочваше към определения таблет и в момента в който седнеш си стартираш изпита сам. Което само по себе си не е проблем, но с това шумът от останалите, влизащи продължава почити през цялото време да не говорим за закъснялите и не разбралите, кога ще им се проведе изпита. Така става, че тези които са влязли първи започват да си тръгват, а последните точно са седнали. За мен беше изключително неприятно заради непрестанното говорене, което се получава. От други мой познати
знам, че изпита стартира за всички едновременно, тези които са готови си предават и изчакват останалите да предадат, след което всички си тръгват. Тоест никой на никой не пречи. Въпроса ми е за тези, които скоро са минали теория пред ДАЙ, при вас как беше?
Ако има значение моят се проведа на ул. Витиня 1.

По същия начин… доста досадно беше, да не говорим, че всеки втори нямаше маска или нещо не беше разбрал и се обясняваха през 3 минути…

# 216
Има ли увеличение в цените на курсовете? Трябва да изкарам допълнително още 2 кормувания и да се явя на изпит за втори път, но този месец средствата ми са малко ограничени и се чудя дали да не го оставя за следващия.

# 217
Сигурна ли си ,че са само 2?Когато аз карах преди половин година си платих 4"по закон",че така ми казаха в автошкола та.Даже 2пъти по 4,че ме късаха два пъти.

# 218
Може би иска да каже 2 кормувания. Понеже обикновено се вземат по 90 минути, т. е. 2 кормилни часа.

# 219
Бях на листовки през 2017. И... Доколкото помня, всеки беше сам за себе си. Казваха ни кой къде да седне, и щом седнеш-започваш да решаваш. Станах готова за 10-15 минути, видях така чаканото "ДА" и кой откъде е.

# 220
Може би иска да каже 2 кормувания. Понеже обикновено се вземат по 90 минути, т. е. 2 кормилни часа.
Ясно.Аз карах по 45 Мин.Политика на автошколата.Рядко някой караше по 90мин.

# 221
  • БГ
Здравейте,
много съм се спекла... на 33 съм, чувствам се спряла тотално. Минах 21 часа кормуване и спряхме докато не взема листовките. Вчера се явих на вътрешен и реших две листовки с по 5 грешки.. чувствам се много глупава - сякаш няма да се справя.. Днес ще се пробвам пак на вътрешен.

# 222
Здравейте,
много съм се спекла... на 33 съм, чувствам се спряла тотално. Минах 21 часа кормуване и спряхме докато не взема листовките. Вчера се явих на вътрешен и реших две листовки с по 5 грешки.. чувствам се много глупава - сякаш няма да се справя.. Днес ще се пробвам пак на вътрешен.

Здравейте, аз взех книжка на 31, този октомври… щом аз взех, значи и вие ще успеете, хич не ми е в кръвта на мен Simple Smile)) един съвет - не се просто “пробвайте” на листовките, ами се явете, когато сте подготвена. Листовките човек или ги знае, или не… просто решавайте от сайта, поглеждайте си грешките и това е Simple Smile

# 223
За опреснителни часове може ли някой спокоен и добре обясняваш инструктор?
От Плиска да взима ...

# 224
На мен ми останаха още 2 ч кормуване (1 път) и после идва страшното - изпита. Grinning Oще се случва да си угася колата тук таме, случва се и да направя някоя грешка... абе ще видим. Предния път ходихме на магистрала и там ми се стори по-лесно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт