Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 14

• 71 119
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, ще се радвам да споделите вашето мнение....
Имам книжка от 16 години,но освен курсовете изобщо не съм карала. Наскоро си взехме семейна кола автоматик,да може по-лесно да почна да карам. За съжаление мъжът ми почина малко след като взехме колата . Сега мисля да изкарам един опреснителен курс,но се чудя дали първо да не хвана някой близък ,с който малко да покарам за да не съм чисто от 0 или направо да почна опреснителни часове

# 721
  • Марс
Направете едни опреснителни, за ваше спокойствие. Съболезнования.

# 722
Не е ли ръчка не си заслужава книжката. Да изгаснеш на светофар, да те запсуват ... Това е един от първите уроци за да станеш шофьор.

За тръгването под наклон ... Колата има звуци. Научете се да ги слушате и усещате.
Съединител и повечко газ за нагоре. Ако усетиш кога и колко газ да подадеш няма да тръгне надолу. И дистанция от предния щото не знаеш дали ще се справи с наклона

# 723
Айде сега. Не е ли ръчка не се заслужавало. Който иска да кара само автоматик, му е дадена възможността да изкара книжка само за такъв. Аз лично не желая да карам повече кола с ръчни скорости, друг пък може да иска само такава да кара. Всеки според желанията.

# 724
Гаснела съм,имала съм проблеми и в началото с тръгването по наклон,абе някои са си толерантни на пътя.
Не всички са ганьовци,все още се намират добри и съвестни хора по пътищата на нашата мила родина.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 22:54 от Анонимен

# 725
Някой скоро подавал ли е документи за книжка в КАТ за Варна става въпрос ?

# 726
На дятиту му предстои след две седмици, стига да си вземе изпита😁, но е още ученик. Само медицинското остана да направи. За документи ли питаш?

# 727
Ами аз преди две години носих диплома + копие, и медицинско. Не помня да са питали за друго на гишето в КАТ. Имай пред вид, че вече се плаща само с карта там. В КАТ.

# 728
На дятиту му предстои след две седмици, стига да си вземе изпита😁, но е още ученик. Само медицинското остана да направи. За документи ли питаш?

Успех му желая!

Моето мина изпита и трябва да подава документи и се чуди кога да отиде

# 729
Няма срок за подаване на документи.

# 730
В петък е изпита ми пред ДАИ във Варна. Умирам от притеснение, страх, всякакви емоции бушуват. 😀
Вие от първия път ли изкарахте книжка? Ако не - каква беше причината да ви скъсат и как го приехте?
И ще съм благодарна за някакви съвети относно успокоение преди изпита, защото направо имам чувството, че ще събера границите зад волана. 😀

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:58 от lilbuNny

# 731
lilbuNny,веднъж са ме късали,не го приех,макар че си го знаех от предния ден,защото 'милото ми инструкторче' ме пусна на вътрешния ,имайки пропуски,които не се изглаждат на изпита,а се задълбочават.
Взех изпита от 2-ри път,смених инструктора и всичко се нареди.

# 732
Спокойно, ще го вземеш. Инструктора и ММ, постоянно ми говореха за допълнителни часове, да не се отчайвам,ако ме скъсат няколко пъти. На пук на тях го взех от първия път😂Дет се вика на инат го взех. 😁

# 733
  • Марс
И аз го взех от първия път. Ще видите, че изпита си е просто едно каране с непознат, който ще закарате от точка А до точка Б.

# 734
В петък е изпита ми пред ДАИ във Варна. Умирам от притеснение, страх, всякакви емоции бушуват. 😀
Вие от първия път ли изкарахте книжка? Ако не - каква беше причината да ви скъсат и как го приехте?
И ще съм благодарна за някакви съвети относно успокоение преди изпита, защото направо имам чувството, че ще събера границите зад волана. 😀

Как мина, взехте ли успешно изпита? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт