Дойде за нас мигът, ЮНЧЕТА да завалят (Тема 9 - 2021)

• 38 600
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошъл и на Симеон, още едно бебе в бандата. Да расте здрав и щастлив 🍀

Малко остана, дано всички скоро се похвалим с най-чаканата вест ❤️

# 106
  • София
Честито на новите бебчета и майки!
Да растат здрави и спокойни, на вас бързо възстановяване и много красиви мигове заедно ❤❤❤

Чакаме нови попълнения 💜

# 107
Честито и от мен на всички нови мами Heart
Аз съм от вече малкото останали май, които са все още в очакване. 38+3, никакви контракции...
От няколко дни имам болки ниско долу и от вътрешната страна на бедрата в най-горната част, когато вървя - чувството е нещо между мускулна треска и разтягане. Движа се като костенурка, защото не мога да правя големи крачки заради болката. Възможно ли е да имам разкритие или полудявам вече Grinning Или може да съм се претоварила?

# 108
Честито прекрасни майчета! Да сте живи и здрави и вие и малките бебчовци! Много щастливи дни и занапред! Flowers Hibiscus

# 109
  • България, Русе
Mira1123 и аз съм с такива болки от 10тина дни, без контракции, но преносвам вече 6ти ден. Утре сутрин в 8ч влизам в родилното най-накрая, дано всичко да мине добре 🙂 стискайте ми палци 🤞

# 110
Всичко ще мине по най-добрия начин 🥰

Mira1123 и аз съм с такива болки от 10тина дни, без контракции, но преносвам вече 6ти ден. Утре сутрин в 8ч влизам в родилното най-накрая, дано всичко да мине добре 🙂 стискайте ми палци 🤞

# 111
Честито и от мен на всички нови мами Heart
Аз съм от вече малкото останали май, които са все още в очакване. 38+3, никакви контракции...
От няколко дни имам болки ниско долу и от вътрешната страна на бедрата в най-горната част, когато вървя - чувството е нещо между мускулна треска и разтягане. Движа се като костенурка, защото не мога да правя големи крачки заради болката. Възможно ли е да имам разкритие или полудявам вече Grinning Или може да съм се претоварила?
аз съм в 39та седмица и съм абсолютно същата, според мен когато се пребатоваря и цял ден съм в движение се получава така, тези дни повечко си почивах и болките бяха отшумели, днес цял ден бях на крак и взе да ме прерязва

# 112
  • София
Със спешно секцио малко след полунощ се роди дългоочакваното ни бебенце, нашата прекрасна принцеса. 🙂

# 113
Честито на всички мами!
По-рядко пиша, но ви следя Simple Smile
Терминът ми е на 6 Юли,  но ще родя др седмица със секцио, защото водите са доста намалели и са на границата. Казаха ми Понеделник ще ме извикат от Надежда за Пср- аз ли трябва да го платя или е от болницата? Много ли е неприятно, ако някоя си е правила там де?
Още не съм подреждала нещата и за бебе и за болницата- седят си по чантите ( ще ползвам от баткото, който е на 4 - че пак е момче)
Уикенда ще вземем шкафче и почвам:)
Миналият път пак беше секцио, но той тръгна по-рано от планираното и някакси нямах време да го мисля- мъжа ми беше с мен посред нощите, като ме приеха- тонове щ, клизма и т.н навсякъде с мен, а сега като ще съм сама още от предния ден много ще го мисля, даже ме е страх, ноо… силно се надявам да мине всичко наред:))
Успех на всички и до скоро!

# 114
Честито на всички мами!
Терминът ми е на 6 Юли,  но ще родя др седмица със секцио, защото водите са доста намалели и са на границата. Казаха ми Понеделник ще ме извикат от Надежда за Пср- аз ли трябва да го платя или е от болницата? Много ли е неприятно, ако някоя си е правила там де?
Още не съм подреждала нещата и за бебе и за болницата- седят си по чантите ( ще ползвам от баткото, който е на 4 - че пак е момче)
Миналият път пак беше секцио, но той тръгна по-рано от планираното и някакси нямах време да го мисля- мъжа ми беше с мен посред нощите, като ме приеха- тонове щ, клизма и т.н навсякъде с мен, а сега като ще съм сама още от предния ден много ще го мисля, даже ме е страх, ноо… силно се надявам да мине всичко наред:))
относно PSR теста, аз бях болна края на март месец, когато ми го правиха на мен не изпитах никакъв дискомфорт, въпреки че ми бяха казали че ти бъркат почти до мозъка с тази клечка 😃нямаше нищо такова. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред и аз безкрайно много исках мъжа ми да е до мен и да присъства дори на самото раждане, но заради Ковид обстановката няма да го пуснат дори в отделението да стои и да чака. И мен ме страх страшно много и когато започна да усещам болки или контракции изпадам в паника, но вярвам, че когато дойде момента всичко ще си дойде на мястото. Не мога да повярвам, че останаха само няколко дена до термина. Успех на всички бъдещи мами, нека всички да имаме леки и безпроблемни раждания. А на новите мами честито! Пожелавам безброй прекрасни мигове с малките човечета!🥰

# 115
Честито на всички мами!

Аз родих в Надежда и не беше пср, а бърз тест. Взимат го много внимателно от гърлото. Не се усеща нещо неприятно. При мен беше спешен прием и беше безплатен. Ако все пак трябва да се плаща, цената е 60 лв. Резултатът излиза за 10ина минути.
Стискам палци всичко да мине гладко 🙏

# 116
Чесрити бебоци на Елфина, Шеф мама и Сорендра! Да са здрави, щастливи и да имат безгрижно детство Flowers Four Leaf Clover

Моето секцио беше вчреа и вече си имам Мартин - 50 см и 2880 грама. Дадоха ми да го гушна веднага и го качиха в неонатологията.  Днес ми казаха, че  има секреция от очите и му слагат капки и за малко е бил на кислород, но аз бях прекалено сънена от обезболяващите и не се свтих да питам защо. Нощта изкарах в реанимация,  а днес по обяд ме преместиха в нормална стая. Рязаното приболява малко, но е съвсем поносимо, а ако лежа даже няма болка.

PCR за прием в Надежда е безплатен, секрет взимат от гърлото.

Успех на всички неродили момичета, стискам палци ражданията им да минат леко и безпроблемно и бързо да гушнат пухкави подаръци Hug

# 117
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които родиха или ще раждат секцио, по медицински причини ли сте или по ваше желание ? 🍀

# 118
Аз родих с планирано секцио.
В началото много се бях надъхала за нормално раждане,но се започна едно въртене на бебето след 32-3 г.с. и всеки път беше с различна позиция.Още тогава започнахме да обсъждаме евентуално секцио.
После пък ме обхвана паника,дали всичко ще протече нормално при едно евентуално естествено раждане и всъщност установих,че много се страхувам.
Предпочетох да се оставя в ръцете на лекарите,за да избегна евентуални усложнения.Първото ми раждане започна естествено и завърши със секцио,с опасност за бебето и просто прецених да си спестя тези рискове.
За миг не съжалявам за избора си,не се чувствам по-малко майка..бях и съм много спокойна,бързо се възстанових.

Здравейте, искам да попитам тези от вас, които родиха или ще раждат секцио, по медицински причини ли сте или по ваше желание ? 🍀

# 119
Мими, аз родих със спешно секцио, но иначе щеше да е планирано секцио по медицински причини. Бяха доста, но главно свързани с това че съм с близнаци. Така или иначе първото близначе беше седалищно до край и пак щеше да се наложи секцио.

Общи условия

Активация на акаунт