Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 2

• 47 006
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мами! Искам да попитам дали само ние още нямаме получен имейл дали сме класирани или не?

# 121
Здравейте, мами! Искам да попитам дали само ние още нямаме получен имейл дали сме класирани или не?
Мисля, че ако не сте класирани няма да получите мейл.

# 122
  • София
Некласираните на текущите класирания не получават мейли. Мисля, че само на голямото класиране през м. май пращат мейли на всички, независимо дали са класирани или не.
Имайте предвид, че в профила на всяка градина на сайта kg.sofia.bg може да видите списъка с приетите и неприетите деца /без да влизате в профила си за целта/, не е нужно да чакате мейл, за да разберете дали сте класирани.

# 123
Здравейте, приети сме, но не мога да вляза в профила, стои ми катинарът. Някой да има идея кога ще ги отключат,за да видя списъка с ниобходимите документи?

# 124
“Ходене по мъките” е когато детето отново не е класирано.Доста неуместно изказване спрямо семействата на неприетите деца.

# 125
  • Beyond the stars
“Ходене по мъките” е когато детето отново не е класирано.Доста неуместно изказване спрямо семействата на неприетите деца.

Тъкмо това си мислех. Две служебни бележки, трудови книжки и две лични карти. Големи мъки.

# 126
  • София
Моето синче е прието в 51 СДЯ, изпратиха ни имейл към 12 часа, сега започва ходенето по мъките за документите.
Какви толкова мъки?

Най-вече работодателя на жена ми, който е много труден за намиране и съхранява трудовата и книжка. Ще бъде цяло приключение, за да ни дадат бележката, както и книжката. Централата им се намира в с. Казичене и не се знае дали ще има кой да и обърне внимание, защото са трудни за намиране... За отпуска ги търси 2 седмици и едвам ги намерихме, така че моля коментиращите, които си мислят, че на всеки е лесно, щом е приет - без излишен хейт. Съжалявам, че не всички са приети, но такава е системата, всичко дойде в София и няма как да има места за всички - това е истината.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 09:09 от Vankata83

# 127
Моето синче е прието в 51 СДЯ, изпратиха ни имейл към 12 часа, сега започва ходенето по мъките за документите.
Какви толкова мъки?

Най-вече работодателя на жена ми, който е много труден за намиране и съхранява трудовата и книжка. Ще бъде цяло приключение, за да ни дадат бележката, както и книжката. Централата им се намира в с. Казичене и не се знае дали ще има кой да и обърне внимание, защото са трудни за намиране...
Dizzy Face

# 128
Това не е излишен хейт,а мнение.Детето ми е прието и записано и съм наясно колко “мъка” е събирането на 3 документа.Щом е толкова трудно и непосилно отстъпете мястото на друго дете,на което родителите му с голяма радост ще съберат документите.

# 129
  • София
Това не е излишен хейт,а мнение.Детето ми е прието и записано и съм наясно колко “мъка” е събирането на 3 документа.Щом е толкова трудно и непосилно отстъпете мястото на друго дете,на което родителите му с голяма радост ще съберат документите.

Първо ще опитаме да си ги съберем, тогава, ако не успеем знаем какво трябва да се направи. Благодаря за съвета, който не ми беше особено полезен в случая.

# 130
# 131
Мойто фъстъче отново не е от тези с късмет. Имам питане аз за текущите класирания, които са всяка седмица. Има ли смисъл да следя местата и да пренареждам за тях? Общо взето моето мислене е “Ако го приемат, ще получа имейл.” иииии той да си участва на общо основание, пък аз ще разбера. Но пък си мисля, че така може да не го приемат някъде, където се е освободило място, защото майка му е бляла гаргите. Някакъв съвет за текущите класирания имате ли?

# 132
  • София
Имам питане аз за текущите класирания, които са всяка седмица. Има ли смисъл да следя местата и да пренареждам за тях?

Има смисъл, разбира се. То това е смисъла в дебнене на места и пренареждане на желанията защото ако се освободи място в градина, която не е по първо желание дори и шанс няма да имате.

# 133
  • Beyond the stars
Може да се освободи място в градина, която ви е на 2-3-4 място в желанията и би имало смисъл от пренареждане.

# 134
  • София
Здравейте, приети сме, но не мога да вляза в профила, стои ми катинарът. Някой да има идея кога ще ги отключат,за да видя списъка с ниобходимите документи?

Честито! Предполагам, че към понеделник. От секцията Меню-> Детски заведения можете да си потърсите вашето, там доста от заведенията дават информация какво е необходимо. Доколкото разбрах за изследванията е рано към момента, защото ги искат няколко дни преди началото.

Общи условия

Активация на акаунт