Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 841
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 695
Beb4o_fb, 🤗!
Отчет от вчера- очакванията на детето, че ще се справи без грешка, не се оправдаха, но колкото - толкова.
Благодаря на всички за информацията и взаимната подкрепа🙂. Безценни сте🙂!
На Дидева, на Sanaka, за своевременната помощ и насоки, и...очакваме прогнозни балове😉.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 07:08 от silan

# 1 696
Бебчо, отгледала си прекрасни деца, образованието ще си го получат. Не го мисли, ти като родител си се справила.

# 1 697
Bebcho, бързо възстановяване на детето. Ей тъй ка’т стане, та се сетим всички кое е най-важното.

# 1 698
Леле, бебчо, какво сте преживяли! Важното е, че сте взели мерки навреме и най-лошото вече е зад вас! Дано възстановяването мине бързо и леко!!

Девойката излезе доста по-щастлива от себе си след математиката в сравнение с българския. Има грешки из подусловията на втория модул, но като знам колко я мъчеше тази математика цяла година, много се радвам, че ще остане с хубави спомени за предмета и за усилията, които е положила Simple Smile Още и на двете ни е малко нереално, че няма да търчим по курсове, да пишем домашни, но бързо ще свикнем Simple Smile

# 1 699
  • София
Ох, писах, писах и се изтри.
Бебчо, силно гуш!!! Важно е детенце да се възстанови и всички да си отдъхнете ида си почините, а математиката - не ми се коментира. Децата ни са герои - с 8 учителя за три години, с напълно отсъстващ предмет месеци наред, гадина и половина в къщи, с пълното безхаберие към седмокласниците в училище. Яд ме е, защото и моето работи много но това, което го няма като основа и вчера го обърна.

Ние минахме през разбор на подготовката и представянето, все пак с майка преподавател, трябва да се спазва методиката. Младежът прогледна за знанията си, оцени, че късметът точно вчера го е изоставил, а само знанията му за 90 т. не стигали, сега започваме ударно по история. Дано в училище да не изпростеят много тази седмица.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 07:30 от magi_sveta

# 1 700
  • Бургас
beb4o_fb Силно те прегръщам, важното е че всичко вече е зад гърба ти. Поздравления за малкия герой. Бързо възстановяване Wink

# 1 701
  • София
Привет, майки -страдалки Hug.Шегата настрана - благодаря ви за милите думи, момичета. Доста по-добре е юнакът, в 3.30 се събуди и ентусиазирано разказваше какво се е случило. Той доста разпитва и лекарката, и сестрата кокво точно ще се случи. Но и те бяха страхотни, отговаряха търпеливо и изчерпателно. Малко преди да го приспят, го попитали дали вече е спокоен, отговорът бил :'Разбира се, аз съм в ръцете на най-добрите специалисти!" Joy. И в 5 часа писал на тренера, че ще е извън строя още месец  - вчера тъкмо го бе уведомил, че шевовете на ръката са махнати и е скоро готов Joy После се вайка, че не съобразил колко е рано Joy И като мина лекарката преди да си тръгне, моят й пожела приятна почивка и й благодари, че го е оперирала Hug
Спирам да ви занимавам с това, момичета, но наистина имах нужда да си излея всичко. Много ви благодаря още веднъж Kissing Heart

Bonanza, успех на набора! Браво на вас, че идвате за подкрепа Kissing Heart

# 1 702
Бебчо, бързо възстановяване на малкия и оттук нататък здраве, спокойствие и хубави емоции само!

На продължаващите с изпитите деца пожелавам много късмет!

# 1 703
  • Пловдив
Бебчо, голям сладур е твоят опериран синковец. Здрав да е!

# 1 704
Бебчо, бързо възстановяване на детето и повече никакви болници да не се налага да посещавате по никакъв повод!

# 1 705
Ох, бебчо, добре че всичко е минало и е наред!
Magi sveta и вие ще се готвите за класическата? Не съм сигурна колко ще се справи моята, но като ме пита преди време къде не се учи математика особено, се сетих и и разказах за гимназията. Тя пък се запали, та ще видим.

# 1 706
  • София
lothen, успех с подготовката тази седмица и дано им е на късмет.

# 1 707
Бебчо, бързо възстановяване! Да сте добре!❤

# 1 708
  • София
beb4o_fb, браво и на теб, и на лекарите за адекватната реакция. Бързо възстановяване на малкия юнак!

magi_sveta, успех и с историята. Ако това си е любим предмет, няма да го усети. Миналата година с моя син беше голямо изпитание подготовката по математика, по БЕЛ всичко беше лесно, а историята за НГДЕК просто беше удоволствие за него - седеше си у дома, четеше и идваше да разкаже какво интересно бил научил, без изобщо да му е мъка, че приятелите вече ритат навън. Отиде спокоен и се справи отлично. Пожелавам и същото или още по-добро развитие сега!

# 1 709
  • София
Бебчо, и от мен бързо възстановяване на детенце. Да нямате повече такива ситуации. Поздравления и за отговорния батко.
Bonanza, успех на младежа и отбора. А ако знаеш и тук как вали.
На децата, които продължават с изпитите успех и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт