Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 963
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 725
Направо не мога да повярвам,  че смятате 95т за провал.Освен ако не се целите за СМГ-навсякъде другаде ще ви стигне. Не си мислете ,че много деца ще имат над 90т. Пишещите тук не са представителна извадка - средния успех по математика последните години се върти около 35т, хайде в София да са 50-60т , ама едва ли ще са повече.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 09:58 от red_violet

# 1 726
  • София
Бебчо, радвам се, че всичко е минало добре!

Моята девойка се шляе из апартамента от сутринта и се чуди какво да прави - толкова била свикнала да учи, че не знаела какво да прави сега. Smile

# 1 727
  • на пистата
Бебчо,ще се оправи детенце,важното е,че е минало.
Моето дете вчера в 19ч вечерта се бъхти на стадиона да свали 400грама.
Тази сутрин в 7ч замина на състезание.
90точки..ми то това си е постижение,което заслужава поливане 😁моето си ги смята 71...ако му дадат и 1-2 за чертежите ще е супер.
На 28-ми очаквам да си покажем резултатите тук 😉и да сме доволни

# 1 728
  • Варна
Бебчо, бързо възстановяване на детенцето! Още сутринта като писа какво му е, веднага си помислих за апандесит, ама викам да не ти вкарвам излишни драми в главата, може да е вирус. Слава Богу, че сте го хванали навреме!

# 1 729
  • В офиса
Уви, Инвизибъл, цели се в СМГ, още от преди изпита по мат. облъчвам за "езически" гимназии, както той им каза веднъж, но за сега няма съгласие. Иначе естествено че и 90т. са успех. Но сигурно няма да стигнат за СМГ.

# 1 730
beb4o_fb, страхотни момчета си имаш и сестра им е голяма късметлийка с тях - смели и отговорни! Сега бързо възстановяване и скоро всички у дома! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, всичко мина, така че това си е повод за поздравления - всички са в стабилно физическо и психично здраве и настава време за стратегии и тактики! Желая ви да бъдете доволни на 28ми и да има голям избор пред децата!Hands V

# 1 731
Тинкърбел, нека излязат резултатите първо.Но като цяло , с увеличения прием в 5 ти клас , почти същите деца продължават и в 7ми. Надявам се да ви стигне, според мен по мат задачите от 2-ри модул, бяха една идея по-трудни от миналата година и очаквам по-нисък бал по този предмет. Единствения проблем е ,че набора е по-голям.
Моят синковец почва и днес да учи, следващата седмица има две контролни и няколко из изпитвания, та не сме съвсем запразнили.

# 1 732
  • София
Бебчо, добре е, че всичко лошо е зад гърба ви. Бързо възстановяване на юначето, на големия - да влезе да учи там, където е мечтал!  Blue Heart

Момичета, ние сме на пълен релакс. Днес класът на момчето ми имаше план за екскурзия до Златните мостове, но времето им изигра лоша шега. То не, че някой е обещавал слънце и усмивки, но те се надяваха да се позабавляват заедно. Друг път ще е!

Браво на децата, което са уверени в себе си и очакват 90, 95 и нагоре точки. Вероятно са много важни за определени елитни гимназии, но за мен са голямо постижение!

Следващата седмица и при нас ще бъде за оформяне на оценки. Но повечето са уточнени, твърди ученикът, надявам се да е така.

# 1 733
  • София
А колко на брой са паралелките в СМГ от 5 до 7 клас?
И ако се предположи, че много голяма част от тези деца продължават и след 7 клас в училището, то за външни деца колко места ориентировъчно остават?

# 1 734
  • София
6 паралелки от 5ти до 7ми и 6 от 8ми клас. Но не всички деца продължават в СМГ. За някои това е трамплин за АК или Първа немска.

# 1 735
Тинки, от сърце ви желая да стане за СМГ.
Май не видях разбивка по точки в отговорите. Ако в една подточка не е доказал нещо, но го е ползвал в друга като вече доказано, следващата подточка се счита за вярна. Поне така ми казаха.
Ако Ганис чете, дано се включи.
Късмет и успех на следващия изпит!

# 1 736
  • София
Успех на всички, които ще се явяват на изпит по рисуване или история. Аз, освен че от време на време драскам нещо, облечено в рими, рисувам доста добре - това ми е страст.
Аз успях да прибера помагалата по БЕЛ, но издайническите следи от математиката стоят навсякъде в стаята Joy
Оказа се, че учебникът по Музика е безследно изчезнал, а на 25-ти трябва да го връща Joy

# 1 737
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тинкърбел - твоето момче май беше прието в АК, нали? Отказахте ли се?

# 1 738
  • София
beb4o_fb, бързо възстановяване на детето. Страхотни деца си възпитала, успяла си с едно от най-важните неща за всеки родител. Сега успех и на седмикласника.

При нас е много лежерно вече, а другата седмица тепърва ще го оформят по доста предмети. За съжаление, има доста грешки по МАТ (мале, имам чувството, че матурата е била преди седмица, а не вчера), очакваме 60-65 т. (дано не са по-малко). Много му стана кофти вчера, а и на мен, допуснал е глупави грешки, но това е. Предстои ми да взема наистина важно решение за подредбата на училищата и много се притеснявам от това.

# 1 739
  • Варна
Девойки, днес както е дъждовно, нищо не ми се прави, та седнах да разглеждам темата от миналата година по това време. Груба грешка! След математиката масовото впечатление е било за тежък изпит. Разплакани деца. Трудни задачи. После гледах резултатите от статистиките - Варна 73 по 100т, София към 250... И това на "трудния" изпит. А за нашия "лесен" какво ли ще е? Тия 6 паралелки в СМГ да ги чакаме да са с бал над 490 ли? Слагам определенията в кавички, не за да изразя несъгласие с тях, а защото аз лично не се наемам да определям трудността на изпитите. Все по-тегавко ми става. Вчера децата, които видях да излизат, всички бяха изключително щастливи и доволни от себе си. Моето, не толкова. Всички чуруликаха колко било лесно, елементарно, фасулско, как всичко са си решили. Моето няма да го забравя, с една сериозна физиономия: "На 23-та едната подточка не я доказах както си трябва, не е ОК. Другото беше добре, стигна ми времето, обаче таз 23-та... мне...".
Другата седмица явно ще ги оформят в училище, защото още няма ни една срочна оценка. Но не се е разтревожила девойката да учи - услиено гледа филми...

Общи условия

Активация на акаунт