Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 876
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
къпана баница, принцески.... да рече човек, че аз съм на изпит. по готварство, раздел закуски.
Simple Smile успех на всички и на родителите Wink

# 556
  • София
Много късмет на всички седмокласници! 🍀Ще се справят децата ни, сигурна съм! 🤗

# 557
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро
Дано да е и добра вечерта
Моята снощи минимум към 1:00ч е заспала, дано е в кондиция днес.

# 558

Изчезвам да приготвям закуска ( може би съм единствената от тук пишещите, която няма да прави палачинки Laughing)
Добро утро и от мен. УСПЕХ, СПОКОЙСТВИЕ И БИСТЪР УМ ЗА ВСИЧКИ НАБОРЧЕТА!

Марти, и ние не сме на палачинки, а на таятели.

П. П. Събуждам го моя, а той се сепва с думите "НВО".

# 559
  • София
Печени сандвичи с яйце и сирене поиска моята девойка. Готови Simple Smile Сега я събудих - да има време да се разсъни, пък и имаме повечко път до училище. Да са ни живи и здрави децата, да дадат най-доброто от себе си и да ни изненадат приятно! А на нас - още малко здрави нерви!

# 560
Добро утро!
Успех на всички деца! Късмет в темите !   Да са спокойни и максимално съсредоточени!
На вас майчета просто търпение. Ей го на къде е 12:00  часа, когато този етап ще е приключил, след някаквои си  по - малко от шест часа. Ще устоим...

# 561
Добро утро Hug

Успех, бистър ум и късмет на децата. Flowers Four Leaf Clover

# 562
  • В офиса
Късмет на всички!
Само да имат късмета онези от МОН да дадат години на произведения, или географски местности, обаче Stuck Out Tongue Или да имат късмета да дадат теза по "Художник", бляк, идея нямам що са учили това стихотворение. Със знанията си, придобити вчера, се считам компетентна по всички литературни въпроси за НВО Grinning

# 563
  • София
Успех на децата! Да мине леко, да са доволни и да им се успокоят малко душичките!

# 564
  • София
Късмет, късмет и пак късмет на всички Kissing Heart
Мисля да прибера всички помагала, свързани с БЕЛ, докато него го няма. Дано се сетя къде са, когато дойде ред на малките Joy

# 565
Успех и късмет на седмокласниците! Simple Smile

# 566
Успех и късмет на всички деца! Дано Господ им помага!

# 567
  • На морето!
Успех на милите ни дечурлига!
 Нека покажат най-доброто от себе си с увереност и спокойствие!

# 568
Успех на децата днес!
И у нас филийки, а не палачинки.
Девойката уж рано си легна, но се е въртяла, а сутринта стана в 6.30 доста преди алармата. А е на 5 минути от училище. Иска да ходи половин час по-рано, макар че са казали, че ще пускат от 8.30ч. Не мога да я разубедя. Ще чака явно на опашка отвън, но не знам как мислят близо 180 деца да влязат с проверка на входа за 15 минути.

# 569
Айде наш'те! Българи, юнаци!

Мами, желая ви спокойствие, добро настроение, спокойствие, усмивки, спокойствие и само спокойствие, което да предадете и на децата! Те ще се справят! Късмет и на добър час!

С вас сме и цялата осмокласна тема и ви стискаме палци! 🍀🤞👌

Общи условия

Активация на акаунт