Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 943
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, наздраве! Тъкмо гаврътнах един коктейл с ром, че днес направо ми се гадеше от притеснение. Наборът е
Полят изпит - взет изпит, гласи древна китайска поговорка. И на момците сипахме по една бира.

# 541
И за нас и от нашата за вашата - успех и със здраве!

Имам дилема точно с въпроса за поправки и такъв вид вмъквания... Може би в краен случай може, но по-добре не.

# 542
  • Sofia

Имам дилема точно с въпроса за поправки и такъв вид вмъквания... Може би в краен случай може, но по-добре не.
Много благодаря, т.е, за да не рискува вмъкване на текст накрая с номер е по-добре да се направи чернова или може би много подробен план.

# 543
  • Някъде на край света
Полят изпит - взет изпит, гласи древна китайска поговорка. И на момците сипахме по една бира.

Ха и сродна душа има, със сродни възгледи. Wink

# 544

Много благодаря, т.е, за да не рискува вмъкване на текст накрая с номер е по-добре да се направи чернова или може би много подробен план.
При нас са казали, че вмъкване със звездичка се смята за знак.

Успех и късмет на всички!
 И наздраве на будните Satisfied

# 545
  • София
Лейдис, върти ми се, че някой беше питал какво се прави, ако не сме удовлетворени от първото класиране и искаме да чакаме второто. Някой беше отговорил, че нищо не се прави. Но! В справочника на Педагог намирам следния текст:

"учениците, които не са удовлетворени от класирането си  на първи етап (например не са класирани по първото си желание), следва да подадат заявление за участие във втори етап от класирането до 16.07.2021 (Заявлението се подава в училището, в което са приети). В този етап желанията не се пренареждат, премахват или допълват, те остават непроменени от първия етап. Кандидатът може да се класира на втория етап на по-предно желание (с което той губи класирането си от първия етап, като го подобрява, в случай, че правилно е подредил желанията си) или ако няма такава възможност, остава на мястото си от първия етап на класиране".

И

"Учениците, които не са класирани на първи епап, не подават заявление във втория етап"

# 546
Да, те проверяващите от Тутракан и Павликени ще чакат звездичката на някой от София.
За нарушаване на анонимността се изисква нещо доста по-сериозно.

# 547
  • София

По-добре да рискува с вмъкване на текст, отколкото с чернова. Няма време за такава.
Вмъкването с цифра или звездичка не се смята за знак. Виж, ако нарисуват къщичка с пушещо коминче и две липи отпред, може и да се сметне за знак.
Дъждец, нашата учителка в същото училище точно така ги беше учила да вмъкват и точно така беше постъпила дъщеря ми. Казала им беше, че ако трябва да избират между оформление и съдържание, винаги да избират съдържанието.

# 548
  • София
И аз да пожелая късмет утре на децата. Да дадат всичко от знанията, които натрупаха и да останат удовлетворени от постигнатото 🍀🍀🍀
Искам да благодаря на всички вас момичета, които ми помагахте и подкрепяхте. ❤

И моите палачинки са готови, материалите подготвени и девойката вече спи.
Спокоен сън на всички 🤗

# 549
Абе, и аз доста се учудих на това категорично заявление за звездата. Моята винаги вмъква със звезда и сега изведнъж било знак. Накарах я даже втори път да пита, защото не пише чернова и тая звезда  ни е важна всъщност Laughing

# 550
Добро да е утрото!
Най-голямото ми притеснение отпадна.  Няма болни, няма карантинирани около нас. Синът ми ще има шанс!
Късмет и бистър ум на всички деца от темата. Да успеят да дадат най-доброто от възможностите си.
Господ да е с тях! Heart

# 551
  • София
Добро утро и от мен. Будна съм от час сигурно вече. Едва заспах снощи и се будех непрекъснато на час два.
И ние вече сме готови за днес. След малко ще й пренаредя багажа, защото иска телефон, портмоне и часовник да си ги сложи в чантичка, а не директно в плика. Снощи имаше драма с часовника, не успяхме да сменим батерията и детето аха, аха да се разреве, но баща й предложи неговия и спасихме положението.
Успех и късмет още веднъж на децата и след няколко часа да излязат щастливи и доволни от изпита.
Изчезвам да приготвям закуска ( може би съм единствената от тук пишещите, която няма да прави палачинки Laughing)

# 552
Добро утро и от мен! Виждам, че с палачинките сте готови, аз пък сега ги мятам:)
Моят син снощи трудно заспа. Уж един спокоен и над нещата, пък се въртя като пумпал почти до полунощ, нервейки се на коментатора от мача, който комшиите лееекичко бяха усилили.
Успех на всички деца и спокойствие на майките им!🙂

# 553
  • София
Добро утро!

Лек и много успешен ден на всички!

Пожелавам отлично представяне, нормални квестори и спокойствие.

Късмет!

# 554
  • София
Успех и късмет днес! Flowers Four Leaf Clover

Поздрав от 8-класната тема! Всичко ще се нареди накрая, да знаете! Heart

Общи условия

Активация на акаунт