Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 876
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 585
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята само се моли да не е Заточеници или По жицата

# 586
Май миналата година беше "На прощаване", едва ли ще повторят.
Това съм го пропуснала 😀.
Втори опит - Хайдути
Трети опит - Вазов (Немили- Недраги)

# 587
  • София
И аз залагам на Немили-недраги.

# 588
Опълченците от мен.
Немили-недраги от синът ми Simple Smile

# 589
"Немили-недраги" и от тук. Joy

# 590
  • София
Синът ми също каза "Немили -недраги" Simple Smile По чисто статистически причини-най-голямо било, шансът да се падне е най-голям.

# 591
  • В офиса
За спорта казвам "Неразделни". Синът иска каквото и да е на Йовков. Всъщност Художник е ОК за теза, има опорки. Нямам идея на "по жътва" какви са опорките - те пяха и после тя умря. Уж плодоносно, пък жежко. Един такъв никакъв е разказа. Дано синът ми ги знае.

# 592
  • В светлината на слънцето
Аз рязко се притесних - забравил си е маската. Казва, че при охраната имало, ама дали точно днес ще има. И да тръгна с кола към училището, никакъв шанс да стигна.

# 593
Успех на децата, спокойствие на родителите. Имайте вяра в децата си - ще се справят!

# 594
  • Ланкър, планините Овнерог

# 595
Аз рязко се притесних - забравил си е маската. Казва, че при охраната имало, ама дали точно днес ще има. И да тръгна с кола към училището, никакъв шанс да стигна.
Не се притеснявай, поне половината деца ще си  носят повече от една маска и все някой ще му даде.

# 596
Искам да пожелая успех на всички! И аз съм със седмокласник , не съм писала в темата, но получих ценна информация от тук. Hug

# 597
  • София
И моята красавица си забрави маската,водата, но успях да я стигна по пътя и да й ги занеса. Искаха ги в 8 ч пред училище. Малкия ми син снощи отвори учебника на Опълченците,а тази сутрин на Косачи.

# 598
  • София
Успех на всички днес! Flowers Four Leaf Clover

# 599
  • София
Моята девойка тръгна току що и тя доста спечена и изнервена. За глупост се тръшна и аха пак да ревне.
Иначе за тезата, тя иска да се падне По жътва или Немили недраги.

Общи условия

Активация на акаунт