Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 868
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 600
Успех на всички деца! Аз залагам на Йовков или "Една българка". Ще видим дали ще позная този път.

# 601
  • Бургас
Успех на всички деца! Те могат, те знаят, те ще се справят!

# 602
  • В светлината на слънцето
Решил се е проблемът с маската. Наистина при охраната имало. Оф, олекна ми.

# 603
  • Варна
Нашичкият днес го поглезих с палачинки. Много се зарадва.
Стискам палци на всички форумските деца, на децата на наши близки и приятели. Дано да имат спокойствие, късмет и успех.
На вас мили мои приятелки: БЛАГОДАРЯ за всичко: за съветите, за подкрепата и за това, че ви има. Бъдете живи, здрави, обичани и щастливи майки на успели наборчета, преборили се за най-доброто място за себе си!
Желая ви по-спокойно да дочакате края на седмокласната сага.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 08:53 от ysap

# 604
Лулумба, добре че е намерил.
Моята тръгна с две маски, но си беше забравила ключа. Добре, че сме близо и баща й изтича да й го занесе.
За тезата и аз мисля, че ще е на 6класния материал. Може би "Под игото" или "Серафим".

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 08:37 от MianaNia

# 605
Хайде пак успех!
Мойте се връщаха сто пъти - маска, а, то май е студено, ще си сложа риза върху тениската, забравихме си водите... Добре, че сме до училището.

# 606
  • софия
Успех, спокойствие и късмет на седмокласниците!
Пожелавам на вас и децата след една година да сте доволни от резултатите и от направения избор!
Ще стане това, което трябва.

Като майка на осмокласничка мога да ви уверя, че тревогите се забравят. И това ще мине. Само децата да бъдат спокойни, за да могат да покажат най-много от това, за което са полагали усилия!

# 607
  • София
Успех на децата днес!

# 608
Изтеглен е вариант 1 от два възможни. Каквото и да има в него - да ни е на късмет!!! Flowers Four Leaf Clover   
 https://www.24chasa.bg/novini/article/9892604

# 609
  • София
Успех на всички деца!
В момента още не пускат. Директорът им говори нещо Simple Smile

# 610
Желая успех на седмокласниците днес и в петък, и в деветокласната тема ви споменаваме с добро! Имам мил спомен от този период с количеството розов джин с тоник, което се изпи в нашта къща, особено месеците юни и юли😂, да не мислите, че пиенето приключва с изпитите, после се почва чакането за оценки, па първо, второ, трето, н-то класиране Simple Smile, поводи да искаш!

# 611
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile почна се. Simple Smile
не помня кой го написа, но много ми хареса "да си задрасквам красиво".
Simple Smile Simple Smile ще редам на Горинич, може да се поучи. като не пише красиво =, поне задраскването да е. Simple Smile

# 612
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят син снощи спеше като бебе в 10,10ч. Сутринта се събудил сам в 6,00ч. Закуси доволно любимия тостер с хлебче с гауда, пийна сок с ябълка и джинджифил за разбуждане.  Успях мисля да му вдъхна сили и спокойствие. От мен пожелавам на всички деца късмет!

# 613
Успех на децата! Залагам на теза върху "По жътва".

# 614
  • Бургас
Не е ли много рано да теглят вариантите? Моята още не е влезнала в сградата Simple Smile)

Изтеглен е вариант 1 от два възможни. Каквото и да има в него - да ни е на късмет!!! Flowers Four Leaf Clover  
 https://www.24chasa.bg/novini/article/9892604

Общи условия

Активация на акаунт