Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 839
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 615
А на мен ми се върти в главата “Една българка”. Нямам идея какво иска. До училището точно се спече. Дано се успокои!🙏

# 616
  • Варна
Добро утро Simple Smile Бърз отчет - девойката навреме в 8:10, закуска - нещо като рап с пуешко, не пожела палачинки (нали все трябва да е извън мейнстрийма). Забравихме само шоколадчетата, но не е беда. Спечена е меко казано. Иска теза на Неразделни или Заточеници. И да й стигне времето Simple Smile
Успех на всички и да не забравяме, че форумските деца винаги успяват Wink
Аз търся компания за кафе...

# 617
  • В офиса
То чакането за оценките май ще е по-нервно. Открих, че не се притеснявам. Проспа няколко месеца покрай онлайн обучението, но в последните дни и седмици се опита да навакса. Постара се. Квот-такова. Дано той да е точно толкова притеснен, че да е концентриран. И дано да им стигне времето.
Аничка, сигурно трябва да ги разпечатат, за това ги теглят по-рано.

# 618
  • на Мелмак
И моята щерка отиде, спокойна е. Учителката й също. Аз нещо се притесних Sunglasses
Успех на всички днес Hug

# 619
Успех на всички деца днес.

# 620
Успех на децата, дано са спокойни и да имат късмет, надничам при вас от деветокласната тема. Догодина пък и аз ще се пържа с дъщерята...Много стиснати палци Wink

# 621
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз ще пукна всеки момент. Има ли други деца, дето не са спали като хората или само моето? На всичкото отгоре нейна съучченичка сънувала, че се проваля, та и моята спихна. Мозъкът й дали ще се събуди, се чудя.

# 622
  • София
Добро да е утрото и сутринта за всички деца и родители! Flowers Four Leaf Clover
Най-големият ми страх на половина вече е в историята - детето отиде здраво на изпита!
Закуси по-малко от обикновено - кроасан с шоколад и мляко с какао.
Не съм му давала никаква храна за изпита, само шише с вода.
Казах на таткото, който го закара, да му вземе якето пред училището. Получих съобщение, че така са направили, както и всички други родители Joy Явно на никого не му се е занимавало с прозрачни пликове и торби.

За пореден път чета и тук, и в десетокласната за изцепките на някои учители и ми иде да ги подпукам с една гьостерица, за да се научат на емпатия към децата.
Значи! Като решиш да тръгнеш ми се обади - идвам веднагически за подкрепа!

Вчера пак преговорихме инструктажа. Днес ме попита, видимо притеснен, дали е вярно това, че за белова дават само един лист. Е как да не ги попукаш с гьостерица в училището Rage!
Друг въпрос, който се прокрадна в последния момент, беше дали върху самия тест може да си отбелязва. Зарадва се, като разбра, че текста с грешките може да го коригира първо и после да го препише в бланката.

"По жътва"  - те пяха и после тя умря.
ВЕЛИКО!!!
За тезата залагам или на "Под игото" или на "Хайдути".
Ако се падне "Серафим" или "Една българка" синът ще е много щастлив.

Искам специално да благодаря на всички от съседните теми, които се включват със стиснати палчета за нашите деца! Gift HeartFlowers HibiscusGift Heart

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 09:09 от Kally May

# 623
Гита, ще се съберат - в момента, в който вече имат реално задачите пред тях, ще им дойде всичко на мястото. Преди това е само неизвестно и хипотези, затова се тормозят. Споко, ще се справят! Hug

# 624
  • София
Не е ли много рано да теглят вариантите? Моята още не е влезнала в сградата Simple Smile)
Предполагам, че най - рано в 9 часа ще отворят варианта и тогава ще дадат достъп   на училищата да размножават тестове.

# 625
Успех на децата!
Ще се разбере ли каква е темата на тезата, преди да свършат?

# 626
Тити, браво на детето. Впечатлена съм Hug
Моето, противно на плановете ми за палачинки, каза, че няма да закусва. Външно е видимо спокоен, снощи заспа преди десет, сутринта се събуди в 6, за да се изкъпе, че не можел да се къпе след изпита. Вътрешно обаче явно му е притеснено. Едвам хапна няколко хапки протеиново барче и малко фреш. Храна няма да носи, взе си водата. Той има навика да излиза от състезания по-рано, но тук съм го предупредила до последно да стои. Чернова няма да прави на преразказа, не му е такъв стилът и няма да го променя в последната минута. На мен ми се върти от известно време "По жицата", въпреки че това е най-малко логичното, защото е последно и бяха дълго време онлайн. За мен най-трудна е "По жътва"
Хайде да е на късмет първи вариант 🍀
В колко трябва да приключи? Питам, защото ще ходя да го взимам...

# 627
Успех на децата ви, момичета! И това ще мине! Всичко ще бъде наред! Година по-късно си давам сметка, че не е трябвало толкова много да се притеснявам.

# 628
  • софия
Малко да ви поразсмея, ако не сте чели това - Човек и добре да живее, кандидатства след седми клас.
Може и да опитаме да отговорим на вечния жизнеутвърждаващ въпрос: "Трийсет години по-късно Опълченците на Шипка, Бялата лястовица и всичките ни стари приятели отново са на линия и с поглед, втренчен в нас, ни питат :
“КАКВО СМЕ НИЕ – МЕТАФОРА , КАТЕТ ИЛИ МЕТОНИМИЯ????”"

Спокойно. Децата ще се справят!

# 629
Залагам на Чинтулов/Вазовите "Отечество любезно" или "Българският език" /"Хубава си моя горо" на Каравелов.

С ММ бяхме единствените родители в двора на училището. В двора родители могат да пребивават, има един полицай. Торбичките бяха във всякакъв размер и цвят.

Общи условия

Активация на акаунт