Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 828
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
залагам на "косачи".
ей тъй, без някаква видима причина ми се стори, че няма как да не е "косачи", а моя да не се прояви с преразказ на косачите на Чудомир и сравнителен анализ между хубавите произведения (Чудомир) и гадните (тези в училище).
Simple Smile

интересно кое ще е произведението за преразказ. Simple Smile

# 631
До 8:50 качват варианта на служебния сървър. В девет качват паролата и се почва отваряне, разархивиране, печат предполагаемо до около 9:15.

# 632
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да питам защо нашите са искали децата в 8 без 10. Cry

# 633
Според мен “Една българка “

# 634
  • Варна
Amelin, първи модул свършва в 10 и 15, ако почне в 9:15, а втори ако почне 10:20 ще свърши в 11:50. Преди 11:50, а по- вероятно в 12 няма да са готови.

# 635
  • София
Първи модул може да свърши и в 10:15, зависи в колко точно часа започне реално изпита.
Аз се разбрах със сина, че в 12:00 ще съм там. Ако излезе по-рано, да стои в двора и да ме чака.
Най-много да му се наложи да повиси десетина минути.

# 636
Стискам палци на всички деца.

# 637
Aaa zvanche, това го четох и много се смях. Чудесно е!
Не можах да я видя сутринта, че излизам рано за работа, последно ми писа че оставя телефона.
Нямам предпочитания за теза, но ми се ще да е такава от произведение в 7 ми клас. Simple Smile
Чувствам се по-спокойна вече.
Половината притеснение го пиша минало.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 09:26 от lothen

# 638
  • На морето!
За теза моят син иска "Бай Ганьо", но очаква "Хайдути". Аз се надявам на нещо от 7ми клас, макар че "Под игото" ми е все в главата.

# 639
  • София
Оф, моите льольовци пожелаха да им полея вода. Отидоха, поджапаха и се върнаха да си вземат чантите. Просто...

И аз се надявам на нещо от 7-и клас, че 6-и клас беше мощно проспан.

# 640
  • гр.Варна
Успех на всички седмокласници и Дай Боже да са с бистър ум и покажат максимума от наученото през тази луда учебна година!
Ние снощи легнахме към 22:30.Младежът кукна в 5:50 Simple SmileЩял да преговаря. Притеснил се да не се падне теза от По жътва и Косачи,че какво можело да се пише там..
Пожела си протеинова закуска -яйца с шунка,поръсени с моцарела+салатка от розови доматки.Хапна и малко сурови ядки,за да си подсили мозъчната дейност Simple Smile
След като "лиснах" водичка и отидохме до колата,констатира,че си е забравил очилата.Звъня на баща си да му ги донесе.В 8:20 го оставих пред училище.В двора беше стълпотоворение от седмокласници.Дано разговорите със съученици мааалко го поуспокоят.От снощи снове из стаите и говори с един висок тон,издаващ притеснението Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 641
  • София
И аз полях с вода по стара семейна традиция.  На мен ми беше много мило как преди изпит майка ми поливаше с вода, а баща ми ме целуваше по челото за късмет.

# 642
  • Пловдив
Господинът им по БЕЛ вчера явно много ги е стреснал с храненето и ходенето до тоалетна - хапна само малко кекс и малко кисело мляко. Държеше да постои в тоалетната достатъчно дълго SatisfiedSatisfiedSatisfied
И си говорихме - там, в тоалетната... ние така правим. У нас няма заключени врати, а е голямо, и мокро помещение...
Та, се оказва, че посред нощ се събудил стреснат, че не знае наклоненията и на светлината на часовника си (!!!), за да не събуди сестра си (в една стая са) извадил помагалото и чел - обясни ми и трите наклонения, с примери. Прочел и за видовете сложни изречения - и тях ми ги обясни, с примери.
Все в тоалетната.
Сега ми е забавно, но детето каза, че сега се чувства спокойно, че е научил всичко (за едната нощ, на светлината на часовника си). Явно, не го показва, но и на него му е притеснено. Твърди, че по математика се чувства по-сигурен, макар че на  ПИ вади по-добри точки по БЕЛ.
Взе само вода, на сила си сложи тениска от униформата, насила си сложи яке. Каза да не го изпращам. Казах му, че само "случайно" ще го придружа и ще мина само по улицата, ще продължа, без да спирам пред училището.
Голям инат.
Казах му, че ще съм щастлива, ако някога ми отговори с утвърдително изречение.
Минах през Метрополията - за една свещичка....
... но ако си мислите, че вече не ми е ревливо, лъжете се!

# 643
За теза моят син иска "Бай Ганьо", но очаква "Хайдути". Аз се надявам на нещо от 7ми клас, макар че "Под игото" ми е все в главата.
И моята дъщеря иска "Бай Ганьо".
Беше се притеснила доста сутринта, казах и, че нищо не зависи от този изпит, да си го направи и това е.

# 644
  • вкъщи
Ние  бяхме единствените, които го заведохме. Всички отиваха сами, размятайки бележки и хилейки се. Някои пиеха енергийни. Нашият спечен, още повече като видя, че никой не го водят. Само да са спокойни и да пишат,  милите ни !

Общи условия

Активация на акаунт