Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 868
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 570
Успех на всички дечица днес! Да са спокойни и те и майките им! Нашите ги викат още 0815 пред училище, ще падне едно чакане докато започне изпита...

За закуска една филия с топено сирене Simple Smile нямам шанс да в убедя да хапне нещо повече, но сложихме от киндер шоколадчетата в багажа.

# 571
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пожелавам успех и децата да покажат всичките знания, които имат!

Осмокласните мами сме с вас!

# 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sad Горинич се е спекъл яко.
питам го защо - ми всички се спекли, дай и той.
госпожата била казала, че срочните и годишните им оценки ще завият от оценките по НВО.
Sad бляк!

и аз пак запях старата песен "нищо не зависи от това. чети внимателно, пиши спокойно и каквото - такова..."
дано е спокоен, че аз вече не съм, а бейлис на работа... и от сутринта...

забравих... искат ги в 7:50 Sad Sad Sad

# 573
  • София
Успех на децата от още една осмокласна мама!
А на нас майките, без значение, кой клас са децата - здрави нерви! За пореден път чета и тук, и в десетокласната за изцепките на някои учители и ми иде да ги подпукам с една гьостерица, за да се научат на емпатия към децата.

# 574
  • София
Тези служебни бележки трябва ли да носят?
Успех на децата!

# 575
  • Бургас
Успех на децата!

Да

# 576
Да, ще ги проверяват чрез тях. А и нали там са ЕГН и вх.номер за бланката да се препишат.
Успех на децата!

# 577
  • В светлината на слънцето
Сутринта като тръгваше сестра му (те са един час по-рано), на небето имаше страшна дъга - на късмет ще им е! Успех и стиснати палци на всички!
Поиска си сам седатифа, явно вече го тресе нервата и него. Иначе снощи заспа като къпан още в 22:30. Закуси малко, парче кекс, ама за хронично незакусващ и това е много.
Аз за закуска поръчка нямах, но пък имам за теза. Ако е “Опълченците” - КФС.Grinning

# 578
Срещу мен хрупат палачинки, а аз чета и правя анализи на "Художник" и "Братчетата на Гаврош"...Безценно!!! Grinning

# 579
Цитат на: Тинкърбел link=topic=1344795.msg43007658#msg43007658 date=16238Или да имат късмета да дадат теза по "Художник", бляк, идея нямам що са учили това стихотворение.
[/quote
Мечтата на моя син е да дадат теза по "Художник", за да се самоелеминира конкуренцията, понеже никой не  очаква да се падне😀.
Успех и късмет на всички деца и техните майки 💖!
Да залагаме за теза?
От мен- На прощаване

# 580
  • Ланкър, планините Овнерог
До снощи изглеждаше спокойна, даже каза, че й е писнало, тази сутрин стана спечена. Уффф

# 581
  • София
Май миналата година беше "На прощаване", едва ли ще повторят.

# 582
  • София
Пред училището на сина е лудница, може би защото и 10.клас имат НВО.
Аз си мисля за теза от шестокласен материал...

# 583
Моят може би е единственият, който тръгва на НВО по БЕЛ с триъгълник в плика - "ако сбъркам дума, да си я зачертая красиво"...

# 584
  • София
За теза залагам за Алеко. Simple Smile По-скоро "До Чикаго и назад" отколкото "Бай Ганьо"

Общи условия

Активация на акаунт