Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 928
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 885
Изпитният вариант трябва да бъде качен на сайта на МОН до 17:00 часа.
Миналата година съм го споделила във ФБ група в 16:19, т. е. вероятно е бил качен някъде около този час. Математиката се е появила малко по-късно от този час в деня на провеждане.
Хем вярвам, хем ще си счупя пръста да натискам "Обновяване" на страницата.Rolling Eyes

# 886
  • София-Младост
Момичета, името в служебната бележка и в системата е объркано. Училището ли вкарва данните в системата на МОН?
"Ако откриете несъответсвие се свържете с директора на училището"...това пише в Помощната информация. Горе в дясно.

# 887
Прочетох Череши. Ясно е, че това ще е цедката. Ужасен е за преразказ, пък какво остава от 13-14 годишни

# 888
Изпитният вариант трябва да бъде качен на сайта на МОН до 17:00 часа.
Миналата година съм го споделила във ФБ група в 16:19, т. е. вероятно е бил качен някъде около този час. Математиката се е появила малко по-късно от този час в деня на провеждане.
Хем вярвам, хем ще си счупя пръста да натискам "Обновяване" на страницата.Rolling Eyes
Дайте знак като се появят Simple Smile

# 889
Изпитният вариант по БЕЛ вече е качен в страницата на МОН: https://www.mon.bg/bg/1

# 890
Тестът е качен на сайта на МОН

# 891
  • Варна
Ха, 2 верни отговори с буква а. Хайде 3 точки надолу, само от това...

# 892
  • София
Девойката току що излезе и каза, че довечера като се прибере, тогава щяла да ги сверява. И напрежението за мен продължава. Дали е много рано за нещо по - силно 🥃

# 893
Е, той ключът е в теста. Simple Smile

# 894
  • Ланкър, планините Овнерог
О, значи може скоро и отговорите да качат. Девойката току що излезе и каза, че довечера като се прибере, тогава щяла да ги  сверява. И напрежението за мен продължава. Дали е много рано за нещо по - силно 🥃
Отговорите са си там

Дидева ме изпревари

# 895
  • София
Да, да видях ги. Затова си коригирах отговора 😁

# 896
  • Пловдив
Текстът е много интересен и по действителен случай. Скоро гледах мисля по БТВ Репортерите за това приключение.

# 897
  • В центъра на моретата
https://www.mon.bg/bg/100149

Ключовете и двата модула вече са публикувани

# 898
Изпитният вариант по БЕЛ вече е качен в страницата на МОН: https://www.mon.bg/bg/1

Супер, засега -2 точки ... и то от объркване, явно.
Дано на разсъжденията му дадат максимума.

# 899
Всичко е качено вече! И отговорите в това число.
                          Нашият младеж се е обадил на майка си и е звучал доволен.Не знам дали се е прибрал,но забраних да се говори вече на тема БЕЛ и изпит.Каквото - такова.Няма смисъл да се търсят грешки и да се дебатира по въпроса,защото нищо не може да се поправи,а само да стресираме детето.Класната им /учителката по БЕЛ/ щяла да ги води на разходка и щели да обсъждат изпита.Хич не ми допада тази инициатива.Цяла години спа тази жена,а сега....невероятна загриженост.На звъненето ми не отговаря и не знам дали се е прибрал.

Общи условия

Активация на акаунт