Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 97 017
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 290
Моят син е писал "вълна".Не се знае дали ще го зачетат.По принцип не разбирам идеята на това упражнение в изпит по БЕЛ. На ПИ в Регалия имаше,  на други които е правил , май не са им давали такава задача ( но пък и аз не съм се ангажирала с неговата подготовка по този предмет , може и да е имало)
Пожелавам успех на децата утре! Да са спокойни и концентрирани! Аз чакам китайското
да ми доставят и започвам да "поливам" изпита! 😄

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 19:05 от red_violet

# 1 291
  • на пистата
Моето за последно се видя днес с госпожата по МАТ...после излезе да си хапне дюнер 😁
Май повече е стресиран за състезанието в събота,отколкото за матурата 🤣

# 1 292
  • София
Някой може да помни, нашият набор имаха сгрешена задача на едното състезание за прием в СМГ. Аз не съм сигурна, че помня вярно, но май дадоха макс точки на всички. Дори и са не са дали отговор.
За мен несправедливо е ситуацията с pisa.
Задачата с картинката е глупост. Но има хора на които им се эанимава, защото са учители.

# 1 293
Някой може да помни, нашият набор имаха сгрешена задача на едното състезание за прием в СМГ. Аз не съм сигурна, че помня вярно, но май дадоха макс точки на всички. Дори и са не са дали отговор.
За мен несправедливо е ситуацията с pisa.
Задачата с картинката е глупост. Но има хора на които им се эанимава, защото са учители.
Много добре помня' на питагор беше
Моето я беше решило и много ме беше яд
Май не задачата' а чертежа беше грешен

# 1 294
Pisa, това е отвратително, думи нямам. Аз и в 10-класната тема ти писах - пускай всичко с копие до телевизии. Но не генерален директор или програмен редактор, а редакторите от Новини.

Дами и татковци, успокойте емоциите и пийте по едно. Ако трябва и няколко пъти. Всяко дете ще си намери своето училище. Не се знае какъв късмет ще го чака.
Абсолютно последвах съвета ти.
Направо яко съм под стрес напоследък /не само заради матурите обаче/ и се надявам чашата вино да ми се отрази по най-добрия начин Simple Smile

# 1 295
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята в момента е на последния урок по математика. По принцип й е 1ч урока, вече час и 20мин я няма (в блока до нас е), явно госпожата ще налива акъл като за последно. Уффф, дано се справи, дано има читави квестори, които да не пречат, ако не помагат, дано няма гръмотевици по време на матурите (има фобия и няма да може да мисли за задачи със сигурност)
На задачата с картинката по бел и аз виждам връх на планина, а не вълнА.
Писа, другите са дали съвети вече и то компетентни, аз съм без думи. Останалите родители на другите деца не реагираха ли и те?

# 1 296
  • София
Сега тази картинка явно е тип тест "Каква личност сте". 😆
Аз категорично виждам гребла в някаква неясна водна площ и отгоре облаци, от които вали дъжд

# 1 297
  • Бургас
Здравейте. Смарт гривна разрешено ли е да се носи?

# 1 298
Здравейте. Смарт гривна разрешено ли е да се носи?
Не' само обикновен часовник
Сега четох критериите за преразказ и се чудя защо трябва да се преразказва толкова подробно' в критериите пише,че трябва да прецени кои моменти да са подробно и кои сбито преразказани. Но доколкото знам точно за изброяване на подробности дават най-много точки

# 1 299
Дайте да зарежем този БЕЛ и да залагаме утре дали ще имаме отново някоя грешна задача!? По мои спомени почти няма година без такава издънка . Пепел ми на клавиатурата.

# 1 300
  • В светлината на слънцето
И моят в момента е на последен урок по мат. При много близка приятелка. Правят финален преговор. Но пък вчера след матурата и днес не е пипвал нищо.

# 1 301
Дайте да зарежем този БЕЛ и да залагаме утре дали ще имаме отново някоя грешна задача!? По мои спомени почти няма година без такава издънка . Пепел ми на клавиатурата.
Не им давай такива акъли😁
Че ако е от втора част и на всеки дадат по 13т,ще вдигнат много нивото на ДО

# 1 302
Сега тази картинка явно е тип тест "Каква личност сте". 😆
Аз категорично виждам гребла в някаква неясна водна площ и отгоре облаци, от които вали дъжд
Направо стана като мастилените петна на Роршах Joy
Догодина може и ТАТ тест да им пуснат Smile

# 1 303
Дайте повече информация за подготвяната контестация за задачата с изображението.

# 1 304
  • София
Такааа! Прибрах се и убити няма, което май е добре.
Скрит текст:
След двойката в рамките на десетина минути цъфнаха две шестици.
А час и половина по-късно - шест за срока и шест за годината.
Ако някой може да ми го обясни.....
 Лично аз спрях да мисля по въпроса.
Докато пътувахме в колата за тренировка, много хубаво си поговорихме с детето.
Бил плакал заради двойката, не е знаел за шестиците. Две учителки в следващите часове са ги успокоявали, защото почти целия клас е бил в същото положение.
Успокоихме се успешно, посмяхме се дори на други неща, свързани с днешния му ден. Говорихме си за литературата в 8кл. /любопитен е за "Хамлет" и "Илиада"/. Накрая една страхотна тренировка и нещата съвсем си дойдоха на мястото. Бяхме и на гости при баба му, яде вкусни неща при нея, разбира се. И в момента лежерно си е в леглото и е на Вайбър с приятели.
Наистина не знам какво да мисля, затова отказвам да мисля. Фокусираме се за утрешния ден. Приготвих вече пликчето с бележка, карта, химикали и чертожни инструменти.
Сипала съм си, казвам ви наздраве!

И много благодаря на всички, че ни мислехте!
Pisa, ситуацията при вас е толкова потресаваща, че не ми идват думи да опиша!
Много добри съвети изчетох тук. А аз съм насреща ако искаш контакт с медии.
Несъмнено трябва да се даде гласност, стига да сте в кондиция да застанете пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт