Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 758
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 350
От пет часа съм кукуряк. Явно ме тресе нервата и мен. Дано детето не усети. Успех на всички деца! Здрави нерви на всички  майки.

# 1 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile слънце в очите, слънце в душите.
Горинич спи. след малко закуска и тръгваме.
не намерил пергела - няма драма. не му трябва.
само една "бебешка" линийка откри - супер. не ми се занимава да търся повече.
добре, че папката по математика е в училище, там има чертожни инструменти. може пък да намери минутка да ги вземе, ако не - здраве да е. Simple Smile
плаване на шлепове с череши насам натам или ще ще ги товарим/разтоварваме с различно темпо? ще залагаме ли?

# 1 352
Добро утро на всички ранобудни родители. Метнах една баница и междувременно ви чета. Попадането на едно дете в елитна гимназия не е гаранция за успех, разбира се, но е добро начало. Като човек работещ в правосъдната система, по една програма на ВСС за превенция на престъпността сред младите, преди три години с мои колеги обиколихме десетите класове на няколко варненски гимназии и разликата в нивото е огромна. Ама огромна. И, да, навсякъде има изключения, и да, не за всички знаещи и можещи деца ще има място в т.нар. елитни гимназии, но аз лично се надявам детето ми да не попада в следващите пет години в определени среди.
Стискам палци днес всички деца да покажат това, което знаят!

# 1 353
Успех на всички днес! Аз имам и 10 класничка. И на тях успех!

Хубаво е децата да учат и да се поощряват, но с мярка. Имам близки роднини, на които и двете деца избягаха от тях, поради изключителните им амбиции. Едното дете учеше в СМГ и беше частен ученик в английската едновременно. Изключително умни деца, на които в един миг им писна. Не си завършиха висшето образование - едното в чужбина, започнаха далеч по-простичък живот според техните си желания и почти загубиха връзка с родителите си. Изобщо тъпа работа. За това имам изключително крайно мнение за амбициозните родители.

# 1 354
  • София
Късмет на децата ни Kissing Heart

Един изтъркан и глупав въпрос - чертежите се правят с молив, нали? Съвсем изперках, че малкият е със страшни коремни болки, опитваме се баткото да не разбере, че ще се притесни. Веднага, като го изпратя, хуквам към Пирогов.

# 1 355
От пет часа съм кукуряк. Явно ме тресе нервата и мен. Дано детето не усети. Успех на всички деца! Здрави нерви на всички  майки.
аз от 4 Stuck Out Tongue Winking Eye
Уж ми е по-спокойно, но явно не е така.

Не се притеснявам колко точки ще изкара, а от това нещо да не се обърка. Може би ако имаше втора дата на всички щеше да им е по-спокойно и децата нямаше да са под такова напрежение.

Успех на всички! Дано квесторите да си свършат работата както трябва и всеки да покаже знания и умения без притеснения. Flowers Four Leaf Clover

Beb4o дано не е нещо сериозно.

# 1 356
Каква втора дата?!? Всички чиновници могат да се поправят, само децата ни - не.

# 1 357
  • В центъра на моретата
Късмет на децата ни Kissing Heart

Един изтъркан и глупав въпрос - чертежите се правят с молив, нали? Съвсем изперках, че малкият е със страшни коремни болки, опитваме се баткото да не разбере, че ще се притесни. Веднага, като го изпратя, хуквам към Пирогов.
С молив! Успех на баткото и бързо да се оправи малкото!

# 1 358
  • Ланкър, планините Овнерог
Успех на децата. За нас днес е трудното.
За моето искам това, което имаше сестра й в гимназията, но не знам къде. Мъка. Тя си има желания, но дали ще стане....

# 1 359
  • София
Успех на децата! Да минава и днес и да почва ваканцията! Simple Smile

# 1 360
При нас пак вали, амааан вече.

# 1 361
Бебчо има в момента такъв вирус със коремни болки и неразположение. Дано е нещо леко и бързо да минава.

# 1 362
  • София
Късмет и успех на децата, спокойствие и търпение на родителите! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Днес трудното за децата ще свърши, ще имате малко време да не мислите за нищо, защото всичко вече ще е минало, преди да започнат сметките, статистиката и най-важното - правилният избор!

# 1 363
  • Ланкър, планините Овнерог
Успех на децата! Да минава и днес и да почва ваканцията! Simple Smile
Какава ваканция, нашите тепърва ще ги оформят.

# 1 364
  • София
Добро утро и от мен. Днес поспахме, девойката за днешния изпит е по - спокойна, дано това спокойствие не й изиграе лоша шега, като при брат й, когато беше неговото НВО.
Ако ще има залагане за кораби превозващи череши и аз се включвам 😂
Бебчо, стискам палци да не е нещо сериозно  
Още веднъж късмет на децата, да не се притесняват и да имат надеждни квестори 🍀

Общи условия

Активация на акаунт