Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 748
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Успех на децата! Да минава и днес и да почва ваканцията! Simple Smile
Какава ваканция, нашите тепърва ще ги оформят.
При нашите май са приключили с оформянето. Моят поне вчера го изпитаха по история, в понеделник по география, вторник по биология. Та мислех, че са приключили. Simple Smile

# 1 366
  • Бургас
Успех на всички деца. Нека им се паднат разбрани задачи без ""препъни " камъчета.
Много здраве нерви и спокойствие на родителите.

# 1 367
  • София
Успех на децата днес! Да им се паднат решими за тях задачи.
Моята тръгна току що. Да минава и да свършва вече, че бая умора се натрупа.

# 1 368
  • на пистата
Успех на децата!
Моето дете с нетърпение очаква математиката,защото я обича.
Обаче тази нощ с ужасна спастична кашлица.След малко го будя да отива.

# 1 369
Успех и късмет на всички деца! Дано  Бог им помага!

# 1 370
Успех и спокойствие на децата, на нас здрави нерви!
На моя син математиката не му е никак силна страна, та не очаквам нищо.
Каквото, такова...

# 1 371
  • На морето!
Късмет и успех на всички деца! Flowers Four Leaf Clover

# 1 372
  • Пловдив
Късмет и успех на всички деца!

# 1 373
  • гр.Варна
Успех на всички!
И ние тръгваме към училището СЕГА Simple Smile

# 1 374
  • София
Успех на децата! Да минава и днес и да почва ваканцията! Simple Smile
Какава ваканция, нашите тепърва ще ги оформят.

И при нас така. Но важното е, че матурите ще са минали.

Аз не спах добре, будих се, оритеснявах се дали няма да пропусна алармата.

Да имат късмет децата днес, вече са изтеглили изпитния вариант.

Току що ми писа, вече е вътре.

# 1 375
Успех на всички деца!

# 1 376
  • София

Спомням си, че майка ми даже си направи устата да й се плати за труда, а жената се обиди, за нея било призвание да се занимава с такива ученици. Ето такива учители имахме ние, а не като сегашните  (може да има и изключения, де) - идва, изпява си материала и повече не го интересува какво е разбрал и може да приложи ученика.

Ами призвание е, има такива учители и днес. Детето ходи 2 години на школа по астрономия, еднатата беше сред първите на олимпиадата, а тази година се класира за национално ниво. 2 пъти седмично тази Учителка седеше в зум по 2 часа само с нея, защото само тя е класирана. Решаваха задачи, смееха се на кучето, говореха си. Не знам какво са говорили, не знам какво са учили, аз чувах заливане от смях през цялото време от стаята на детето. И накрая на национално ниво се представи доста добре. Е, не спечели медал, но е сред първите. И да, гордея се много с нея, но тя се радва повече. А когато спечели някое състезание на което тя е желала да отиде, аз се радвам много. Но налагало ли ви се е да успокоявате дете, защото плаче, плаче от щастие, че е спечелило? Не съм съгласна, че са само амбиции на родителите. Била е най-успешна там, където е искала да се яви сама, а аз съм казвала както искаш, или пък точно сега ли, имаш други ангажименти сега. Така че не може да се каже тези родители са амбизиозни, виж как го бутат. При големите ученици го няма бутането. Не може да накараш насила един седмокласник да отиде на състезание, както и не можеш да му налееш в главата. Правим каквото можем, даваме каквото се иска от нас, а всичко останало зависи от тях.
По въпроса с реализацията. Аз съм завършила МГ. Тя беше от най-елитните в града, бяхме задружен клас. Завършихме и всички влязоха в по 2, 3 университета. Имаме лекари, имаме капитани на кораб, имаме учители, имаме всякакви професии в класа. И да, най-вероятно не са от най-известните лекари в света, но са доволни от живота си, уважавани от съгражданите. И сигурно не са най-известните капитани в света, но са им поверили кораб и екипаж за който да се грижат. Какво разбирате под упели? Дали трябва да са най-известните, най-богатите или да са успели в това което искат да правят и да са удовлетворени от живота си? За мен може да не си най-най, но си успешен щом си постигнал мечтите си. И 30 години по-късно, със знанията които са ми дали кандидатствах ей така на майтап и успях да изкарам едни от най-високите резултати от кандидат студентите. Еми чувствам се удовлетворена, че съм имала добри учители, които са ми дали добро образование и едва ли щях да получа същото в някое друго не така "елитно' училище.

# 1 377
Успех на всички деца!

# 1 378
  • София
Стискам палци на всички да са спокойни и съсредоточени, останалото ще си дойде само!

# 1 379
Успех на всички деца!
Сънувах, че втората задача на втори модул е смеси/сплави Laughing

Общи условия

Активация на акаунт