Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 97 031
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 500
  • В офиса

Нашият се препотил над геометричната с триъгълника. Не му се обяснаваше.
Сейм, звучеше отчаяно. Решил "елементарната" част от геометрията, но половината б и в подточка яко го изпотили и няма решение до края.

# 1 501
  • София
И моят се отчете. Ох, рече ми, вече всичко свърши. Доволен е от първата част, втората тегава, решил е задачи, но не знае дали и какво е верно, според него. Е, не всички могат да са математици, отвърнах аз, и приключихме.

Чака ни втори руд, мили момичета! А сега дишайте дълбоко! Mask

# 1 502
В сряда взех да пия от обяд. Добре ,че днес съм на работа  Laughing

# 1 503
  • София
Обади се. Първа част много лесна, решила за 15 минути и 4 пъти проверявала. Чак ме плаши. Втора част имало в геометричната задача правоъгълен триъгълник с 15 градус от където излиза, че хипотенузата е четири пъти височината. Каза, че други деца не са го направили, защото не са го знаели. Не знам. Ще видим отговорите. Не и е стигнало времето, едва успяла да препише.

# 1 504
  • Русе/ София
При нас пък затруднението е било на някаква задача от 1-ви модул с пирамида с 8 стени...., но нищо не можа да ми каже повече и какво точно се търси (това лице на околна и на пълна повърхнина направо са синоними;)). Моите въпроси я объркаха тотално. Мина, каквото толкова! Живи и здрави да са!

# 1 505
  • Варна
Здравейте, чета ви, но не съм писала до сега. Някой може ли да ми каже по колко точки се дават на втория модул? На моето момче не му е стигнало времето за 23 задача 😒

# 1 506
  • Варна
Съвпада. 1 част за 15 минути, после проверявал 10 пъти. От 2 модул е решил тортите и уравненията. Но се е спънал на б и в. Каза, че не може да се реши в, ако не направиш б. Много тъпо. Иначе писал всичко, което се сетил, пък дано му зачетат поне част от точките. Определено каза, че по БЕЛ се е справил по-добре.

# 1 507
  • София-Младост
И моят е доволен. Туй беше...до 28-ми:)

# 1 508
  • Карлово
Здравейте, чета ви, но не съм писала до сега. Някой може ли да ми каже по колко точки се дават на втория модул? На моето момче не му е стигнало времето за 23 задача 😒
65 на първи и 35 на втори

# 1 509
  • София
Чета тук и там, и там и тук... и с тези торти ме напуши на смях... Тазгодишното НВО вярно е "Черешката на тортата"

# 1 510
  • Варна
65 на първи и 35 на втори

Общия брой е ясен, но на задача по колко е?

# 1 511
  • София-Младост
nistiv
Следобяд, когато излязат задачите ще се види на коя по колко точки дават.

# 1 512
  • София
Свърши Одисеята НВО 2021 Simple Smile Заслужаваме си почерпката с бЕло Simple Smile ...все някъде по света е 17

Иначе, младежът за 21: "некви бонбони", аз: "не са ли торти?", "аааа, верно торти за по 30 лв". Триъгълникът бил "островръх и равнобедрен" Simple Smile , ама не му стигнало времето за в)...

# 1 513
Съвпада. 1 част за 15 минути, после проверявал 10 пъти. От 2 модул е решил тортите и уравненията. Но се е спънал на б и в. Каза, че не може да се реши в, ако не направиш б. Много тъпо. Иначе писал всичко, което се сетил, пък дано му зачетат поне част от точките. Определено каза, че по БЕЛ се е справил по-добре.
моят каза ,че първо решил в) и в последния момент се сетил за б) и я е написал
обикновено е 11, 12 ,12  разпределението

# 1 514
Чета тук и там, и там и тук... и с тези торти ме напуши на смях... Тазгодишното НВО вярно е "Черешката на тортата"
Ее, това беше добро 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт