На море в Китен сезон 2021

• 23 137
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Знае ли някой дали работи станцията на БНТ и по-точно ресторанта? И още ли е със свободен достъп?

# 136
Миналата година юли НЕ отвори.
2019 работеше и ходехме там. На свободен достъп..тоест отиваш и си плащаш. Евгино беше, пускала съм снимки в старите теми.

# 137
Скарата в Нева-едната вечер имаше точно от тези кебапчета, които не стават за нищо. Следващите вечери имаше от малките пилешки бутчета, шишчета, мариновани пилешки пържоли на шишчета, като гарнитура предлагаха зеленчуци на скара, пържени картофи, пържени картофени топчета (тип крокети) и някакви други неща (в сектора където е скарата, иначе си имаше салатите и ястията отстрани).

# 138
Успях да се свържа с бунгалата Лазурен бряг. Казаха ми, че тази година няма да работят. На този телефон отговори мъж - 0898 24 45 67

# 139
  • Стара Загора
ksati, да няма някаква грешка, бунгала Лазурен бряг в Китен си работят, вчера се свързах, този е телефона 0889289671

# 140
Незнам. Сега ще звънна на номера. Много благодаря!
ksati, да няма някаква грешка, бунгала Лазурен бряг в Китен си работят, вчера се свързах, този е телефона 0889289671

# 141
На фейсбук страната си хотел Панорама са публикували свободните места

# 142
Здравейте, има ли от къде  в Китен да купя торта за рожден ден на дете?

# 143
  • София
Здравейте, има ли от къде  в Китен да купя торта за рожден ден на дете?

Ние поръчваме от Приморско торти. Правят с картинки, поръчват се два дни предварително.

В Китен наши приятели поръчват от една кръчма, близо до прословутите пици на Пацо, но там няма картинки.

И двата варианта за торти са приятни, не са връх на сладкарското изкуство, но са съвсем пресни и приятни.

При интерес ще се опитам да дам локации.

# 144
А в Приморско откъде?

# 145

Писаха за сладкарница в началото на града, ва входа от Бургас. Уж цех,там ги правели, малко соц били..това писаха в темата.
Аз торта от Приморско няма да поръчам.
Причините съм описала в темата. Пък кой какно си реши.

# 146
  • София
Аз торта от Приморско няма да поръчам.
Причините съм описала в темата. Пък кой какно си реши.

Би ли дала линк къде си описала причините? Ние от 5-6 годинипразнуваме рождения ден на малкия ни син с торта от Приморско и не сме имали проблеми, яли сме и на приятели по празници от тортите. Какво им е?

А поръчваме от цехчето, да.

# 147
Имам лош опит от вчера. В приморската тема писах, преди час сложих и снимка. На парче са, вярно, не цели..но аз един път давам шанс. Това аз де.

# 148
  • В.Търново
Скарата в Нева-едната вечер имаше точно от тези кебапчета, които не стават за нищо. Следващите вечери имаше от малките пилешки бутчета, шишчета, мариновани пилешки пържоли на шишчета, като гарнитура предлагаха зеленчуци на скара, пържени картофи, пържени картофени топчета (тип крокети) и някакви други неща (в сектора където е скарата, иначе си имаше салатите и ястията отстрани).
Бих казала , че от изброеното само кебапчетата и шишчетата се водят скара.
В Ариана например долу до басейна беше вечер скарата и имаше пържоли, свински карета, наденици или други такива месни продукти + сосове за скара. Това е скара, а не измишльотините на Нева.

# 149
  • София
Имам лош опит от вчера. В приморската тема писах, преди час сложих и снимка. На парче са, вярно, не цели..но аз един път давам шанс. Това аз де.

Ясно. Прочетох и не останах с впечатлението, че говорим за едно и също място. Както и да е, аз от цехчето на край света съм доволна. И много по- вкусни торти съм яла, но там винаги (с поръчка) са били пресни и приемливо вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт