На море в Китен сезон 2021

• 23 139
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Моля ви препоръчайте бунгала в Китен.
Ние последните 2 години ходим на бунгала Лазурен бряг, но им изгубих визитката и затова издирвам телефон. Прилични са, не са някакъв лукс, имат баня и тоалетна, някои са с ново обзавеждане, имат хладилник и тв, нас ни устройва, защото са в горичка, имаме кученце, а и по цял ден сме на плажа. Миналото лято цената беше около 30 лв. на бунгало-четворка за нощувка. Близо са до плаж Атлиман.

# 121
Здравейте! Миналата година за първи път бяхме на Китен и много ни хареса.Сега пак ще ходим, но единствения недостатък ни беше, че никъде не видяхме да се продават някъде калмари, миди и морски деликатеси за вкъщи.
Някой да даде инфо.Благодаря предварително!

# 122
Този номер в интернет не е ли актуален. И аз мисля да прозвъня и да питам.
Моля ви препоръчайте бунгала в Китен.
Ние последните 2 години ходим на бунгала Лазурен бряг, но им изгубих визитката и затова издирвам телефон. Прилични са, не са някакъв лукс, имат баня и тоалетна, някои са с ново обзавеждане, имат хладилник и тв, нас ни устройва, защото са в горичка, имаме кученце, а и по цял ден сме на плажа. Миналото лято цената беше около 30 лв. на бунгало-четворка за нощувка. Близо са до плаж Атлиман.

# 123
Здравейте! Миналата година за първи път бяхме на Китен и много ни хареса.Сега пак ще ходим, но единствения недостатък ни беше, че никъде не видяхме да се продават някъде калмари, миди и морски деликатеси за вкъщи.

Горе на Атлиман има капанче. До един супер е, по средата на улицата е някъде. От др.страна има сладщарничка, а отсреща имаше бънджи и Рафи сладоледи.

# 124
  • Сф
Продават се , разбира се. И мин.година и тази. Говорим за приготвени, нали? Няма риб. магазин . Simple Smile с прясна уж риба както съм виждала в Обзор. Но по пътя има бусове с жива риба.
Едната главна, от автогарата към лунапарка, в началото вляво, ако идваш от автогарата надолу, вляво има будка за риба и на другата главна, около бънджито и домашната лимонада-с тия черпаците от едно време- етър например пих Simple Smile, там някъде. Попитайте! Ние с кола обикаляхме заради мен все и дано не ви заблудя, но ядох де, мин. година, тая само подминах, че бяхме на инклузив. Така с обикаляне открихме и драконовите бонбони, за които иначе ходихме до Приморско. Сега пък, не ги видяхме в Приморско до лунапарка, но ги открихме в Китен.Пак на втората главна, която слиза към Атлиман, там видях най-накрая и много коментираните от мин година пици "При Пацо" Simple Smile
п.п. Драконови бонбони са едни нещица залети с течен азот ли що ли, димят яко, абе детето две години ме побърква с това "искам драконови бонбони, искаааммм.
Весело лято!   https://www.youtube.com/watch?v=UZsActOBD0w     … sp;    

# 125
С резервация за хотел Панорама за края на август.
Скоро ли резервирахте и как, не виждам опция в сайта, а телефона не се вдига.
Друг е въпроса, че хотела изобщо не ни харесва и като цяло Китен. За първи път почиваме тук и определено за последен.
От къде сте доволни, някоя препоръка?

# 126
Леми..върни назад в темата..Пюре разказала за хотела. Пиши й и на ЛС за телефон

Да дам отзив за Панорама. Бяхме края на юни.
Хотела е нов, модерен интериор, стаите като на сайта точно изглеждат.Има си всичко- легла удобни, минибар (наистина охлаждащ достатъчно) зареден с мин вода, много голям телевизор с доста канали, гардероб , огледало, комарник, и тнт. Балкончетата леко малки, има сушилник, пепелник, може и столче да се сложи. С две думи- никакви забележки! Изключителна чистота и поддръжка от камериерките.Дори правиха фигурки на леглото на детето а хотела е 2 звезди, но надминава 4.
Персонал като цяло- много любезен,млади момчета и момичета. Храна- разнообразна, вкусна. Понеже все за тая пуста храна се пита- на закуска има всичко като за обичаен  инклузив+ мекички често, баница, пържени филии.
Кафето е хубаво.Никой не видях да прибяга за кафе от бара или някой автомат отвън. Напитките по- принцип са само по време на храненията. Обичайните от пост микс + бира и вино. За обед винаги таратор + супа, готвено няколко вида , скара, пиле, свинско,картофи, салати 2 вида, маслини, люти чушки, лук. Няма замаскирване със сосове, преработено. За вечеря също е изобилна храната и имаше риба всяка вечер! Бяла, скумрия, един път на обед цаца.Абе изобщо- кеф! За юни цената ни беше по 55 лв, ние бяхме 2ма възрастни + дете на 13навършени , за което също се плаща почти навсякъде, но пак ни излезе доста евтино сравнено с други хотели.
Има двор голям отзад, точно срещу морето, гледката от ресторанта е един път! Има пясъчник голям, на сянка Simple Smile , барбарони до басейна, пейки, абе помислено е за всичко.Преобладават семейства с малки деца и бебета. Дори видях да носят детска кухня на рецепция , явно и тази опция може, при заявка и допълнително заплащане
 разбира се. Хотела е на 50 метра от южния плаж.
Имаш и гарантирано парко место, мисля по 4 лв на ден.
Нямам никакви забележки!
В момента мисля, цената е 75 лв на човек, но няма места, поне за юли, така чух. Това е проблема, явно посетили веднъж, запазват от рано хората, защото наистина е хубаво. Може да следите във фейсбук страницата им, там пускат оферти или директно да звъните и питате.
Няма нищо общо с другите подобни хотели в Китен, класи над тях! Дано запазят така нещата!
Скрит текст:

# 127
Благодаря Тета, писах ѝ а междувременно ми вдигнаха от хотела. За жалост няма да стане работата, ще трябва да търся нещо друго.

# 128
Заето всичко, нали?
Тя Пюр писа още юни..

# 129
Леми, веднага се свързах. Много любезни. Резервирах преди 10тина дни за края на август.

# 130
Тет, заето, имат някакви междинки от по четири дни, но това не ме устройва.
Мими късмет сте имали.
Ами догодина, живи и здрави по отрано : ))

# 131
Резерврах последния апартамент /4човека/за 4 дни. Явно наистина е посещаван.

# 132
И аз само да кажа, не че нещо, ама нашия уикенд за Панорамата е резерве от май месец...
Има ли много комари в Китен, да вземам ли машинка за стаята?

# 133
  • В.Търново
Каква беше скарата в Нева? Миналото лято имаше едни смотани кебапчета, които аз не ги приемам за скара.

# 134
  • Русе

Продаваха се до ресторант Патая май беше. Бистро Морско нещо си. Отпред има витрина и вечер се продават всякакви пържени морски дарове.

Общи условия

Активация на акаунт