На море в Китен сезон 2021

• 23 120
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Буркина Фасо

# 181
Що не ги поливахте? Shower

# 182
  • софия
Ние сме почти в гората. Комари няма.

# 183
Отзиви за хотел Валена?

# 184
Здравейте, днес се прибрах от почивка в Китен и въпреки, че повечето обсъждате хотели, да споделя едно мнение от къща са гости Ави, за да не се разочарова и друг, като мен. Така настаняван се първия ден и още с влизането ми прави впечатление, че в стаята няма гардероб, оглеждам се в стаята, леглата супер ретро, правени са ръчно от дърводелец, сигурно преди 20 години, хладилника тип мраз и той на 20г и целия пожълтял и едва едва изстудяваше бутилка с вода за цяла нощ, терасата супер тесна, няма масичка, а само един пластмасов стол, при положение, че стаята е за двама, сигурно трябва да се редуваме, няма простор, а една сушилка, но много малка 50см буквално и единя, като си сложи хавлията и банския и за другия няма място. Някога е правено ремонт, като е боядисвана стаята с латекс, но маистора е бил, толкова некадърен, че е боядисал всичко, дограма, врати, може би не са успяли да ги облепят качествено, така минаваме към банята, която също беше много ретро, до толкова, че където има паднали плочки бяха замазани с шпакловка празните места, тавана супер крив, направо, като вълните на морето, явно некадърния маистор от боядисването си е поиграл и в банята и не на последно място, но същи много важно, хигиената не беше на ниво, в ъглите на стаята имаше паяжина, зад леглата прах, на входа на вратата имаше закачалка за дрехи, цялата в прах, имаше едно кошче за боклук в банята и за цяла седмица, никой не го изхвърли, то го бяхме препълнили, като цяло това е внимавайте с къщите за гости, защото на снимките изглеждаше добре, затова го и наех, за цената не съм се пазарил, казах 36лв на вечер за двойна стая и казах Ок. Иначе впечатления от самия Китен, мога да кажа, ние ходихме на южния плаж, голям е и винаги се намира място, цената за чадър и шезлонг е 7лв, вечер има много хора, но предимно са на разходка, заведенията, повечето са празни, само в определени кръчми с жива музика ми правеше впечатление, че са по-пълно, цените са доста повишени, последно бях ходил на Китен 2016г, сега са най-малко 20% нагоре!

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 16:45 от hkastelov

# 185
  • Буркина Фасо
поне с около 40 % са по-високи цените от последното "силно" лято през 2019 г.
това се отнася предимно за изхранването.

# 186
70% увеличение при Пацо...

# 187
А може ли примерно каква е цената на една бира, една салата и някакво ядене ориентировъчно, че с проценти немога да се ориентирам Simple Smile

# 188
  • Буркина Фасо
наливната -  3 - 3.50 лв.
салатите - +8-11 лв.
яденета -  8-12 лв.
сач - 18-20 лв.
супи -  около 2.50 лв.
омлети - около 5 лв.
закуски - 2.20-2.40 лв.
палачинки - 3-5 лв.
кебапче/кюфте - 1.80 лв.
храната е предимно свинско и пилешко - свинска/пилешка пържола на тиган и на скара.
свински/пилешки късчета/хапки  в някакъв сос или  с гъби.

# 189
А имате ли отзиви за апартаменти Корал, мислим нещо за септември 🤔

# 190
Ние утре сутрин тръгваме. Много ли е фраш по плажа? Много ли хора има, гъз до гъз ли е пак, има ли място сутрин или трябва някой да ходи да пази чадър и швзлонг по-рано? Какви са цените на шезлонг и чадър? Сигурно е коментирано, но моля кажете, нямам време да ровя.
Друг въпрос-ретро фото има ли, каква цена е?
Благодаря 😊 и приятна почивка пълна с хубави емоции на всички 🏖️

# 191
Ние утре сутрин тръгваме. Много ли е фраш по плажа? Много ли хора има, гъз до гъз ли е пак, има ли място сутрин или трябва някой да ходи да пази чадър и швзлонг по-рано? Какви са цените на шезлонг и чадър? Сигурно е коментирано, но моля кажете, нямам време да ровя.
Атлиман е гъчканак в буквалния смисъл. Цена за шезлонг и чадър са по 7 лв.
Има ретро-фото, като цените са 10-15 лв за малка снимка за 1 човек, 20-25 за среден размер за 1 човек и над 40лв за един човек за голям формат. Ако сте 3 човека за среден размер е 30-35 лв. Правят се днес снимките и утре си ги взимате.

# 192
  • Буркина Фасо
просто погледни камерите. те са онлайн и ще добиеш реална представа.
на южния цените са по 3.50 лв.

# 193
Не се бях сетила за камерите. Благодаря ви за инфото. Ще се снимаме аз и детето само, мъжо не мога вече да го навия. Аз и детето се снимаме всяка година 😀

# 194
  • Северо=Западналия край
Днес пристигнахме......много народ Simple Smile В 9.00ч. тази сутрин на Атлиман имаше свободни чадъри тук там, но от последните редове дето се не вижда и водата. На южния никакви....там поне обаче си намерихме място на свободната зона. Май ще си ходим на южния, по спокойно ми изглежда, макар, че и там е пълно.
Между другото.....ужасена съм от стола на БНТ. Преди го помнех с хубава храна. Сега не стига, че храната беше ужасна, но и подноси и прибори бяха изключително мръсни.

Общи условия

Активация на акаунт