На море в Китен сезон 2021

• 23 127
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
Сигурно и грозни не пускат...от Моника Белучи нагоре, налЕ...

Коментирайте хотела, базата. Не хората.

# 166
НЕма код, за жалост... Потници, джапанки, домашни дрешки и домашна гроздова в шИшички. Коментираме всичко, както е в другите теми за хотелите! Проблем ли има, че съм споделила?

# 167
Десети ден съм на хотел, не мога да кажа кой с какво ходи облечен, защото не ме интересува и не ми влиза в работата.
Смятам също че е проява на лош вкус и недобро възпитание.
И няма общо с темата...не помага по никакъв начин.

# 168
  • Русе
Здравейте.
Днес приключи нашата почивка в хотел Елица.
Доволни сме от избора си - много добро съотношение цена- качество. Първо да започна с това, че хотелът е много близо до Атлиман. Само се заобикаля хотел Каменец и си там.
Бяхме настанени в двуспален апартамент, който се състои от две стаи свързани помежду си с врата. Във всяка от стаите има две единични легла, събрани, гардероб, бюро с огледало, плосък ТВ, климатик и тераса. В едната стая има и мини хладилник.
Храната беше добре като разнообразие, малко по-еднообразна на закуска, но винаги добре приготвена.
Сутрин имаше в постоянния асортимент яйца варени  и бъркани, мини кроасанчета, салами, кашкавал, сирене, домати, краставици, бутер банички, плодове. Останалите неща варираха - пържени филийки единия ден, охлювчета с шоколад, катми със сладко от боровинки.
Кафето е от автомат, но си вземахме еспресо от бара срещу 2 лв. Безалкохолните са от постмикс. Бирата наливна на Загорка и наливно вино - бяло, розе и червено.
За вечеря имаше различни неща постни и месни - пълнени чушки, пилешко, свинско, кюфтета, лазаня, скумрия и други. По 4 вида салати - шопска, зеле, зелена, с цвекло и ябълки и подобни. Винаги диня и череши плюс нещо още, но десертите като цяло не са силната страна.
Басейнът беше чист, с чадъри, шезлонги и бар към него.
Паркингът е малък, ние се доредихме, но хотелчето се понапълни от вчера.
Това ни беше първата почивка в Китен. Доста живот кипи вечер по улиците, много заведения, сергии, но вероятно това всички го знаят. Надявам се съм била полезна.

Персоналът ли сипва в ресторанта или вие сами?

# 169
  • Северо=Западналия край
Няма нужда да се обсъжда облеклото на почиващите, но на мен винаги ми е ужасно неприятно да гледам в ресторанта хора по бански или мъже голи до кръста .......въпрос на възпитание....за съжаление Sad

Да попитам, на Атлиман има ли съблекални и душове?

# 170
  • В.Търново
Имаше нещо като метално параванче за съблекалня.

# 171
Китен ни разочарова. Греда голяма.
Пацо вдигнал пиците от 3 но 5 лева, и ги върти еднж моме, ма ги вади сурови. Тестото клисаво, краищата почернели. Синко остана гладен, а на Пацо пицата отиде в коша. А, и касова нямаше.

И други каръщини ни сполетяха за тия има няма два чАса, ама не ми се разправя...

# 172
  • Буркина Фасо
цените са натопорчени яко. едно 35-40%.  вкусна храна има в Лазур и  BEER HOUSE.
дори Радисън не е изостанал в скъпотията . цените са им по-високи от кръчмарските, а е и на самообслужване.
касови бележки ми дават навсякъде.

# 173
Много им здраве тогаз, имат от мен Grinning

Една скрежина взехме, тя на чорба,  тоя шушляк я препълни, то тече и се олива. Опитах, то не е заскрежено, казах му че не е хубава..що ли му я е платих. В кофата и тя отиде.

После на авгогарата питам кога има авгобус, в 18.20ч. Питам я по-ранен преминаващ няма ли - няма, отговаря ми служителката, вдигнала двата крака на масата пред нея, и ядейки сладоледче Рафи в розова паничка. Оказа се, че в 18.00 ч. имало, на когото му изгледахме гърба само. Ние бяхме в 17.40 там.
Обяснението на госпожата бе, че е много изморена и не е почивала от дълго впеме, за това не можала да си спомни че в 18ч имало бусче Grinning това когато я попитах защо ни е объркала.

Ма то ми е смешно сега когато го пиша...със синко се чудехме от какво е изморена, като бе с вдигнати крака, които не свали дори когато ние застанахме пред гишето ??? Не знам..аз така ако работя, няма да съм изморена, си мисля Joy...

Та така де, срещата ни с Китен.
Зле е положението. Влошава се, вместо да надграждат...

# 174
  • Great Britain
Балък няма как да се почувствам... Пука ми, че някой се е взел домашна и си долива... Но, явно затова, че е морски курорт, много зле народа беше тия два дни от към облекло, аахаха, селяк от класа... Или, мейби, че е лято- джапанки, шорти и потници... И пак, казвам, се ла ви, важното, е че ние си изкарахме перфе и затваряхме ресторанта Wink
В Китен е така,от има няма 30 години.Дрес кода е другаде.Идете и се уверете.Манталитет какво да го правиш.При доливащите си ракийка внесена от тях в заведение едва ли някой е чувал МЕЙБИ за облекло различно от джапанки,шорти и потници.Вие като сте от друга класа що дирите при СЕЛЯК ОТ КЛАСА /цитирам/.

# 175
  • Русе
Здравейте.
Днес приключи нашата почивка в хотел Елица.

Персоналът ли сипва в ресторанта или вие сами?

Ние си сипвахме.

# 176
За вила Русто имаше отрицателно мнение миналото лято. Досадни хазаи..нещо такова. Стаи на кота нула и т.н.
Иначе е на входа на южния плащ до стълбичките почти.
Учудващо Thinking 2019 летувахме там, с много добри впечатления съм, както от базта, така и от хазяите... Сезон 2020 пропуснахме и от старата тема помня, че имаше някакви коментари за обновяване на апартамента, та затова реших да  попитам, ако има някой с пресни впечатления... А как е положението с комарите в Китен сега? Има ли ги, няма ли ги (ха дано чудо!) Wink

# 177
2019 и 2020 аз кьорав комар не видях. Но в горите към северния не сме ходили. На южния комари няма. Grinning

За Русто..звъните и питате хазаите за снимки и обновления.

# 178
  • Буркина Фасо
За вила Русто имаше отрицателно мнение миналото лято. Досадни хазаи..нещо такова. Стаи на кота нула и т.н.
Иначе е на входа на южния плащ до стълбичките почти.
Учудващо Thinking 2019 летувахме там, с много добри впечатления съм, както от базта, така и от хазяите... Сезон 2020 пропуснахме и от старата тема помня, че имаше някакви коментари за обновяване на апартамента, та затова реших да  попитам, ако има някой с пресни впечатления... А как е положението с комарите в Китен сега? Има ли ги, няма ли ги (ха дано чудо!) Wink
короната не пуснала комарите до хората.
конкуренция, бате
Няма комари.

# 179
Здравейте, може ли мнение за хотел Парк 1 Simple Smile, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт