На море в Китен сезон 2021

• 23 448
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Някой тази година вече да е почивал във Вила Русто? Да сподели как е към момента ситуацията - някъде назад май четох, че са правили обновяване на лятната кухня и апартамента...

# 106
За вила Русто имаше отрицателно мнение миналото лято. Досадни хазаи..нещо такова. Стаи на кота нула и т.н.
Иначе е на входа на южния плащ до стълбичките почти.

# 107
  • Parsberg
Здравейте,
някой бил ли е в хотел Каменец? Предлагат ни стая без тераса и не знам дали ще е добре. Къде ще си простираме кърпите например?
Стая без тераса където и да е за мен лично е некомфортно. Нито кърпи, нито бански има къде да опънеш. Нито пък можеш да поседнеш на въздух с книжка или телефон.
Иначе и аз имам резервация за Каменец, но съм избрала стая с тераса.
Така е, но разликата в цената е 200лв...Във вашата оферта включени ли са шезлонг и чадър?

# 108
  • Северо=Западналия край
Здравейте,
някой бил ли е в хотел Каменец? Предлагат ни стая без тераса и не знам дали ще е добре. Къде ще си простираме кърпите например?
Стая без тераса където и да е за мен лично е некомфортно. Нито кърпи, нито бански има къде да опънеш. Нито пък можеш да поседнеш на въздух с книжка или телефон.
Иначе и аз имам резервация за Каменец, но съм избрала стая с тераса.
Така е, но разликата в цената е 200лв...Във вашата оферта включени ли са шезлонг и чадър?
Не са включени, те не предлагат изобщо такава опция за чадър и шезлонг на плажа. Моята резервация е още от януари, ранни записвания плюс отстъпка. Погледнете през Съни турс, цената мисля, че беше с отстъпка и в момента.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 21:11 от ateto

# 109
  • В.Търново
Ужас, ние отиваме по препоръка на приятели в хотел Нева... Платили сме 7 нощувки в стая делукс. Е ще видим какво ще е, надявам се да не е толкова зле тази година.
Дано да е по-добре тази година. Повече щеше да ви хареса в хотел Ариана или Панорама.

# 110
Въпрос към почивалите в хотел Елица: А шумно ли е вечер, защото знам, че на същата улица имаше голяма кръчма ?
Ние в момента сме там. Шумно е вечер от кръчмата до хотела, но до към 23.00 часа. После спират с музиката. Друг е въпроса, че хотела изобщо не ни харесва и като цяло Китен. За първи път почиваме тук и определено за последен.

# 111
Аз пък не харесах Приморско. Все го сравнявам с Китен и все губи по точки.
Даже ще отскочим с рейса тия дни, да посетим Пацо..той работи ли, впрочем?
За пиците на Пацо, на ул.Атлиман питам Grinning

# 112
  • Русе
Аз пък не харесах Приморско. Все го сравнявам с Китен и все губи по точки.
Даже ще отскочим с рейса тия дни, да посетим Пацо..той работи ли, впрочем?
За пиците на Пацо, на ул.Атлиман питам Grinning

Работеше Simple Smile

# 113
А, чудесно...благодаря за инфото Grinning

# 114
Ужас, ние отиваме по препоръка на приятели в хотел Нева... Платили сме 7 нощувки в стая делукс. Е ще видим какво ще е, надявам се да не е толкова зле тази година.
Изхранването не е кой знае какво. Ние се върнахме онзи ден у също бяхме настанени в Делукс стая. Към стаята нямам никакви забележки, защото всичко беше ново и е както на снимките, има паркинг, подържан басейн, има къде да играят децата, но храната не струва. Няма да останете гладни, но е един вид компромис. Кашкавала е отвратителен, саламите не стават, имаше в един от дните вкиснати сарми, кафето от машината е нес. Поръчвахме си от бара на басейна, което в Лаваца в капсула и е много хубаво-1,10 лв. Иначе скарата беше хубава, салатите също, закуската биваше, с изключение пак казвам на кашкавала, обяда и вечерята също ставаха, но не очаквайте кой знае какво. В общи линии цена/качество бива. Близо е до плажа и центъра, тихо е, чисто и подържано( говоря за корпуса, където са Делукс стаите, за другите не знам как е). Персоналът е отзивчив.

# 115
Здравейте? Някой да е бил във Вилно селище Жасмин? Далече ли е плажа?

# 116
  • Стара Загора
Някой има ли актуален телефон на бунгала Лазурен бряг? На този посочен в нета, никой не отговаря и се чудя да не е сменен.

# 117
Моля ви препоръчайте бунгала в Китен.

# 118
  Здравей, Жасмин е горе - долу на средата между двата плажа. Една идея е по- близо може би до северния.Може да ги пробвате и двата плажа и да решите къде ви допада повече. На нас южния ни харесва много, но повечето харсват северния. Тази година цените на чадър и шезлонг за северня са по 7 лв., на южния по 3.50 лв. Ако предпочитате свободна зона имайте в предвид, че на северния е в края на плажа и ходенето до там е много. За по - добра ориентация вижте камерите на живо от двата плажа на Китен. Иначе селището преди години беше супер, дано не са се променили нещата.
ПП: Най - важното не казах, не е далече от плажовете 10-15 мин. бавно ходене,

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 21:25 от nani.o

# 119
  Здравей, Жасмин е горе - долу на средата между двата плажа. Една идея е по- близо може би до северния.Може да ги пробвате и двата плажа и да решите къде ви допада повече. На нас южния ни харесва много, но повечето харсват северния. Тази година цените на чадър и шезлонг за северня са по 7 лв., на южния по 3.50 лв. Ако предпочитате свободна зона имайте в предвид, че на северния е в края на плажа и ходенето до там е много. За по - добра ориентация вижте камерите на живо от двата плажа на Китен. Иначе селището преди години беше супер, дано не са се променили нещата.
ПП: Най - важното не казах, не е далече от плажовете 10-15 мин. бавно ходене,

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт