На море в Поморие 2021 г.

• 59 182
  • 830
  •   1
Отговори
# 210
В Поморие е доста по-ветровито от други места по морето, затова няма комари..Като спре вятъра, се появяват, особено в района около езерото

# 211
на 5 кюшета и според мен са най добрите закуски но ходете след 8 ч /не ми се чака на големи опашки

# 212
А дали за това място става въпрос в стари теми ,че има и готвена храна? В някоя от старите теми четох за нещо като стол на Петте кьошета, но не се сещам в момента в коя точно тема го четох.

# 213
А дали за това място става въпрос в стари теми ,че има и готвена храна? В някоя от старите теми четох за нещо като стол на Петте кьошета, но не се сещам в момента в коя точно тема го четох.

Вероятно да, защото отгоре стои табелата "Закусвалня петте кюшета", но в момента е само закуски и не виждам опция да има и друго; ще ги питам утре Wink

# 214
Благодаря предварително Hug
С бягащо бебе едва ли ще успея да седна някъде за хапване и събирам всякакви опции за храна за вкъщи,че на витрините в супермаркетите не се надявам много Grinning
В този ред на мисли ,ако има местни в темата, моля да споделят за заведения ,които доставят храна

# 215
Извинявам се за невежеството, но уж прегледах темата, но не разбрах коя е пешеходната зона в Поморие. Бихте ли маркирали на картата или поне да кажете улиците. Благодаря!

# 216
Благодаря предварително Hug
С бягащо бебе едва ли ще успея да седна някъде за хапване и събирам всякакви опции за храна за вкъщи,че на витрините в супермаркетите не се надявам много Grinning
В този ред на мисли ,ако има местни в темата, моля да споделят за заведения ,които доставят храна

С/у санаториума има голям избор готвена храна за вкъщи, но само видях, нямам идея за вкус..

# 217

Ние 2 години сме били в хотела точно на Петте кюшета и да, долу си беше стол.
2017г последно бяхме там мисля. Писала съм в старите теми.

Разбирам че вече не работи ли? Жалко наистина.
Беше много удобно.

# 218
В магазин Мега има доста голяма витрина с ястия, то имаше и заведение за хранене там, към магазина, пак се продаваше  топла храна, но миналата година не го отвориха.
Комари няма, защото кметството се ангажира да пръскат срещу комари, а не заради вятъра.

# 219

Ние 2 години сме били в хотела точно на Петте кюшета и да, долу си беше стол.
2017г последно бяхме там мисля. Писала съм в старите теми.

Разбирам че вече не работи ли? Жалко наистина.
Беше много удобно.
Точно от твои постове съм го запомнила,но ми беше неудобно да питам на лични за адрес ,тъй като гугъл мълчи като пиша Петте кьошета Grinning

# 220
Е как няма да ме питаш...аз случайно влязох днес в темата.
Видях и снимка че има..там отгоре бяхме.
На обед се прибирахме и направо сядахме да хапнем. После горе марко почивка в жегата, и после пак на плажа.
Супер удобно..плажа на две крачки, прибирахме се до вецето, яденето под з@дника ни...за моите критерии 6 беше.

Явно покрай пандемията ли са го затворили?

Имаше отстъпка в стола,  за клиенти на хотелчето..

https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%82%D0%B5+% … bile&ie=UTF-8

Ето гуглето..пиши бг мама накрая, и излизат постове Grinning

# 221
  • Варна
Здравейте, някой дали е пътувал с автобус до Поморие от Варна? И ако да, може ли да ми кажете дали автобусите спират на автогарата в стария град?

# 222
Здравейте, някой дали е пътувал с автобус до Поморие от Варна? И ако да, може ли да ми кажете дали автобусите спират на автогарата в стария град?

Би следвало да спират..нали е автогара; но най-добре би било да питате на инфо в автогара Варна, с която фирма мислите да пътувате..

# 223
  • Варна

Би следвало да спират..нали е автогара; но най-добре би било да питате на инфо в автогара Варна, с която фирма мислите да пътувате..

Знам, че има и в новата част някаква спирка за междуградските автобуси и исках да съм сигурна, че тези от Варна не спират само там. Ще се обърна наистина към фирмата за по достоверна информация. Благодаря ви.

# 224

Знам, че има и в новата част някаква спирка за междуградските автобуси и исках да съм сигурна, че тези от Варна не спират само там. Ще се обърна наистина към фирмата за по достоверна информация. Благодаря ви.
Автобусите за Варна минават само през квартала (новия град).

Общи условия

Активация на акаунт