На море в Поморие 2021 г.

• 59 196
  • 830
  •   1
Отговори
# 510
Ами шляпат намазани, да. Simple Smile
Другият вариант е да се измиете в езерото.
Няма вариант да се измият в езерото, нито пък има къде да се измият на солниците, а и измиването трябва да е с морска вода. Ходи се до плажа с калта, по тази улица вървят само плажуващи, така че не е неудобно.
Фондацията, която създаде музея и облагороди мястото беше прогонена от общинарите и дори няма кой да вади кал от езерото, но и тази от солниците става. Много гнусно мирише, аз предпочитах да си купя шише с кал от циганите, че е от по дълбоко. Имайте предвид, че ако не я използвате и си оставите за следващия ден, се вмирисва на същото като повърхността на солниците.
Много са хубави калните бани на Бургас, там е платено, ако решите за там, трябва да сте със стари бански или бельо. Има хубави бирарии и съблекални, много хубаво място е.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 19:11 от Не се сърди, човече

# 511
Аз съм виждала да си носят на плажа в пластмасови бутилки, мажат се там и след време се къпят в морето.

# 512
https://www.burgasnovinite.bg/2021/07/7_20.html?spref=fb&m=1
Проблемът с местата на плажовете е отразен и в медиите 😄
Е каква почивка е това, ужас...
Следващото ходене направо го отлагам за след 10.09.

# 513
  • В.Търново
Някой нещо да каже за аквапарка.Заслужава ли си? Как са цените вътре на заведенията, снимки ?

# 514
  • столицата
Някой да снима плажа, та да видим колко е затрупан с хора и хавлии

# 515
# 516
https://www.burgasnovinite.bg/2021/07/7_20.html?spref=fb&m=1
Проблемът с местата на плажовете е отразен и в медиите 😄
Е каква почивка е това, ужас...
Следващото ходене направо го отлагам за след 10.09.

Споко ,свободни чадъри няма от   9 до 13 ч Руснаците се брояха на пръсти  за двете седмици през които бях в града  пристигаха през Истанбул или Кишинев а моя позната през София  преди месец ,,най много са украинците но от няколко години обедняха много -това по мое наблюдение

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 10:28 от for-eva

# 517
  • Пловдив

Надявам се проблема с чадърите да се оправи. Днес от БТВ снимаха след моят сигнал - показаха му й клипчето как взима парички и се поизнервиха спасителите нещо... Надявам се да излъчат добър материал,а чичака да ходи на борсата-кой знае може да го вземат за камериерка в някой хотел. Определено кърпи може да слага Simple Smile
Лора Стаматис днес преди 8 беше на плажа. Кога ще го излъчат репортажа не знам обаче

ПП:Това е нейният мейл тя отговаря за Бургаска област loreta_e@abv.bg . Вчера около обяд си писахме и днес сутринта цъфна Simple Smile

# 518
  • столицата
Браво за проявената гражданска активност! И чудесно, че се е отзовали телевизията.

# 519

Надявам се проблема с чадърите да се оправи. Днес от БТВ снимаха след моят сигнал - показаха му й клипчето как взима парички и се поизнервиха спасителите нещо... Надявам се да излъчат добър материал,а чичака да ходи на борсата-кой знае може да го вземат за камериерка в някой хотел. Определено кърпи може да слага Simple Smile
Лора Стаматис днес преди 8 беше на плажа. Кога ще го излъчат репортажа не знам обаче

ПП:Това е нейният мейл тя отговаря за Бургаска област loreta_e@abv.bg . Вчера около обяд си писахме и днес сутринта цъфна Simple Smile

ако е "чичака " под Омар той си има хотел, кърпите ги поставя на първа линия за своите хора пари не взимаше

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 13:24 от for-eva

# 520
  • Сливен
Това е вчера,към 8-8:30 пред Софарма.

А от Софарма, посока Варна/така да обясня/, към 10:00 беше пълно.

# 521
  • Пловдив

ако е "чичака " под Омар той си има хотел, кърпите ги поставя на първа линия за своите хора пари не взимаше

Не чичките пред Гранд хотела са това-те са си "спасители" тук Simple Smile

# 522
Ми не е редно и собствениците на хотели да правят това. И аз съм се нагледала на метнати хавлии до обяд и празни шезлонги. До преди две години обаче този номер минаваше само с безплатните, сега като ви чета се е преместил и на платените....като има дефицит така ще е. В пиков сезон няма да стъпя на морето, то няма почивка така.

# 523
Някой нещо да каже за аквапарка.Заслужава ли си? Как са цените вътре на заведенията, снимки ?

Тази година намалиха цените(има и ваучери в Грабо) и бива.
Пързалките са по-малко от колкото в Несебър. Не се чака много за спускане и децата ще са по доволни, от колкото да чакат по 20 мин за едно спускане.
Цените в заведенията са скъпи(като другите аквапаркове). Вода - 3 лв. Хамбургер или друго ядене около 10 лв.

# 524
Утре и ние пристигаме в Поморие, живи и здрави и точно плажа на Софарма ни е най-близо, та и ние ще допринесем за населеността Laughing Нямам търпение вече, а още съм на работа...

Общи условия

Активация на акаунт