На море в Поморие 2021 г.

• 59 190
  • 830
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте, някой дали е пътувал с автобус до Поморие от Варна? И ако да, може ли да ми кажете дали автобусите спират на автогарата в стария град?

Би следвало да спират..нали е автогара; но най-добре би било да питате на инфо в автогара Варна, с която фирма мислите да пътувате..

Знам, че има и в новата част някаква спирка за междуградските автобуси и исках да съм сигурна, че тези от Варна не спират само там. Ще се обърна наистина към фирмата за по достоверна информация. Благодаря ви.
Автобусите за Варна минават само през квартала (новия град).

Много ви благодаря!

# 226
Здравейте,досега не сме посещавали Поморие.Търся чист плаж,чист хотел близо до плажа и доколкото е възможно по-спокойно място.С бебе на 11месеца и кака на 8години,дали в Поморие има нещо подходящо?

# 227
Миналото лято сестра ми пътува от Варна за Поморие и автобуса спря в новия град. С такси се придвижи до стария град, където бяхме.

# 228
А дали за това място става въпрос в стари теми ,че има и готвена храна? В някоя от старите теми четох за нещо като стол на Петте кьошета, но не се сещам в момента в коя точно тема го четох.
Миналото лято работеха - бяхме отседнали в съседство септември месец и се хранехме там -разнообразно и вкусно беше

# 229
Освободих резервация от 5 до 14 в Поморие, на самия морски бряг. Някой ако искя да се възползва.
http://ganevi.com

# 230
  • София
Миналата година бяхме в Поморие в новия град, и уцелих е духащия период. Навсякъде тогава духаше по черноморие то. В новия град каточели беше идея по добре от стария. Дали винаги духа повече  в Поморие?В новия град мисля, че е идея по добре от стария откъм плаж, така ли е?Ето днес пак сравнявам в Поморие 7 вятър, в Китен, Слънчев бряг е по 2-3.Духа ли днес в Поморие?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:27 от kroki_kk

# 231
  • София
Духа,но е много приятно.Снес пристигнахме.В стария град сме.Водата е чудесна

# 232
Новия неслучайно го наричат квартала. Освен по алеята към стария, не знам къде бихте могли да се разходите.
За пътуването Варна - Поморие, ако на мен ми се наложи, ще си купя билет до автогара Слънчев бряг и от там ще се кача на маршрутка до П-e център. Автобусът от Варна - ползвам Ардатур, е много комфортен и бързо стига до Сл. бряг, обаче после следва едно велико обикаляне през Несебър и Равда и това отнема още толкова като време. Дори да почакаш един час за маршрутка на автогарата в Сл.бряг, ще седнеш на кафе на сянка и после ще те отведат право в центъра ( стария град) в Поморие. До общината 😄

# 233
  • Варна
Новия неслучайно го наричат квартала. Освен по алеята към стария, не знам къде бихте могли да се разходите.
За пътуването Варна - Поморие, ако на мен ми се наложи, ще си купя билет до автогара Слънчев бряг и от там ще се кача на маршрутка до П-e център. Автобусът от Варна - ползвам Ардатур, е много комфортен и бързо стига до Сл. бряг, обаче после следва едно велико обикаляне през Несебър и Равда и това отнема още толкова като време. Дори да почакаш един час за маршрутка на автогарата в Сл.бряг, ще седнеш на кафе на сянка и после ще те отведат право в центъра ( стария град) в Поморие. До общината 😄

Това е много полезна информация, благодаря, че споделихте Simple Smile

# 234
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Отзиви за Aparthotel Marina Holiday Club & SPA - All Inclusive?
С девойка на 1 г и 9 месеца ще сме тогава.
Благодаря.

# 235
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Отзиви за Aparthotel Marina Holiday Club & SPA - All Inclusive?
С девойка на 1 г и 9 месеца ще сме тогава.
Благодаря.

Обичайно е по-ветровито (по принцип, навсякъде), но ако ходите на близкия до х-ла ви плаж - там бива да е по-спокойно, защото е като залив; стария град е полуостров вдаден в морето и затова е доста по-ветровито..

# 236
  • София
Търся препоръки за приятни заведения за хранене с вкусна храна около руския квартал.Разходихме се вчера към централната част но беше прекалено шумно и гъчкано за вкуса ни.Отседнали сме на Крайбрежна до Rose garden и търся препоръки в близост

# 237
  • Sofia
Ресторант Свети Никола и р-т Бина, за мен това са двете места с най-хубавата храна в Поморие. Бина Ви е близо, другият също не Ви е далеч (от Софарма по ул. Крайбрежна и втората пряка в дясно, ако не се лъжа). В Свети Никола е хубаво да си направите резервация, малко е и бързо се пълни. И на двете места порциите са големи и е мн вкусно. Приятна почивка. Simple Smile

# 238
В Бина и на нас ни хареса и основно там се хранехме. Всичко беше вкусно, обслужването бързо, порциите големи, а цените нормални. Много хубав сенчест вътрешен двор имаше там.

# 239
  • Sofia
Desniki, така е! Simple Smile Точно затова така смело го препоръчвам. Тази година дворът беше малко позанемарен, на фона на предходните години, но храната, големите порции и добрите цени устояха на времето. Преди години дворът беше повече от прекрасен, много добре озеленен, направо приказен. При нас беше традиция, първа спирка ресторант Бина, чак после настаняване и плаж. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт