На море в Поморие 2021 г.

• 59 238
  • 830
  •   1
Отговори
# 270
Да споделя и аз своите впечатление.Тук сме от няколко дни,първите дни не мръднахме от плажа,шезлонгите бяха наполовина,свободната зона пълна цялата.Последните два дена времето е много променливо,вали,спре,пече,духа та си правим разходки.Нищо общо с преди десет години когато съм идвала последно.Доста обекти са затворени,като изключим главната улица е спокойно доста.Неприятно се изненадах от персонала обаче.Близо половината са молдовци не знаещи български или румънци по заведенията.Разнообразяваме заведенията,за сега с изключение на едно квартално сме доволни.Дребният е очарован от лунапарка и площадките,у наше село няма такива екстри и разнообразие 😂

# 271
Може ли да споделите от кои заведения сте доволни и къде се намират из града?

# 272
  • СОФИЯ
Извинявам се ако е коментирано вече...каква е цената на чадърите?за стария град

# 273
Извинявам се ако е коментирано вече...каква е цената на чадърите?за стария град
днес прибраха старите шезлонги и наредиха нови като пластмасова е само рамката до сега като полежа малко всички кокали Smile  ме заболяват
цената е 5 лв  чадър -5 лв шезлонг

# 274
Вчера като се разхождахме към гранд хотела цената е 3.6 на чадър и толкова за шезлонг.

# 275

Новите шезлонги

# 276
  • Sofia
Супер са шезлонгите, тези са ми любими, без гадните лекьосани шалтета. По наше време (средата на Юни) нямаше такива.
Приятна почивка. Simple Smile

# 277
  • В.Търново
Това синьото не е ли шалте? След 2 седмици ползване ще станат и те на лекета. Мен ме е гнус от шалтетата. Предпочитам без тях.

# 278
  • Sofia
Това синьото не е ли шалте? След 2 седмици ползване ще станат и те на лекета. Мен ме е гнус от шалтетата. Предпочитам без тях.
Не, мрежеста бързосъхнеща материя, която може да се мие.

# 279
Не е шалте,  като плетено стои..и мен ме е гнус от обществени шезлонги..Би трябвало да ги дезинфекцират против гъбички, но не съм виждала да го правят..Иначе ако се случи да ползваме, така или иначе си имаме собствени шалтета, слагам отгоре тях...

# 280
  • столицата
Аз затова не обичам шезлонгите на плажа- хем ме е гнус, хем къде другаде ще  можеш да почувстваш топлия пясък под себе си ако не на брега на морето.

# 281
Мен също, миналата година бяха много мизерни, не ги почистваха изобщо. Но нямаше опция само чадър, явно защото беше пълно с народ.

# 282
Днес пристигнахме, на плажа до Софарма са си от старите шезлонги. Но стари или нови изобщо нямаше свободни  докато стигнем до плажа,нямаше място дори и свободно някъде да си метнем кърпите  Grinning седнахме да хапнем на някакво плажно заведение с надеждата ,че  като е почти обяд хората ще се разотиват да обядват и ще успеем да намерим някой свободен шезлонг, та около 11.40 се освободи един комплект.
Можете ли да ме ореантирате от общината на къде да тръгна довечера за разходка по пешеходната зона? Коя всъщност е пешеходната улица за да я търся на картата Grinning

# 283
Може ли да споделите от кои заведения сте доволни и къде се намират из града?
Според мен това е много индивидуално...Различни хора, различни вкусове..
Например -  чела съм препоръки за едно заведение при Бина - на някои хора много им харесва, на нас изобщо - много гадно ми се стори всичко там- и като храна и като обстановка..Най-добре да пообиколите, да пробвате и така ще си намерите вашето място - като вкус, обстановка и цена..

ПП. Леона, минавате покрай нещо като парк и излизате близо до църквата Св. Богородица, там е пешеходната зона с магазините и т.н.  Успоредно на пешеходната зона е и крайбрежната алея за разходки, каране на колело...Там  е и кеят, откъдето тръгват корабчетата и влакчето. Много бързо ще се ориентирате, защото разстоянията са кратки, Поморие е малко градче.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:44 от Tigar_123

# 284
Бърз въпрос
Рауз гарден или ресторант Регата кое място е по-хубаво?

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:50 от valeriq.k

Общи условия

Активация на акаунт