На море в Поморие 2021 г.

• 59 224
  • 830
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
За застрояването-преди 3 години като идвахме, строяха един хотел в началото на Новият град-ами така си стои и до днес. 😁

Още се излежаваме, мъжо даже все още спи. Ще стигнем до плаж, ама кога ли.. 😂😂😂 Ако някой иска информация, с която мога да помогна или снимки, пишете. Лошото е, че през телефона не ми дава опция "скрит текст", така че ако са повече от 2 снимки, след 2 дни мога да редактирам от компютъра.
Да споделя и за лятното кино-от 2те страни на киното, имаше  деца които си гледаха "без пари". От долната част, така да се изразя-повече се виждаше, а от горната се бяха  качили на стената.. Grin

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 07:51 от сикрет

# 496
За проблем с намирането на шезлонг и чадър,явно може чрез уговорка с момчето ,което събира парите. На нас чак последния ден ни каза,когато питах защо толкова много стоят празни само с табелки по тях. Смотолеви, че е трябвало да му кажем да ни запази,предполагам му се плаща някой лев отгоре,а той слага табелки резерве по масичките или на самите шезлонги когато няма масичка. За другата година предполагам ще процедирам така още от първия ден,колкото и да не ми се струва редно ,но обикалянето с 2 годишно и всичките му играчки и надуваеми боклуци през 3 плажа повече нямам желание да си го причинявам
Като има хора да се вържат и да плащат допълнително, за да им се запази шезлонг, така ще бъде. Това да не е дискотека... Няма да им се вържа на номерата. бих звъннала, където трябва , ще се заям , но няма да им платя, за да ми пазят шезлонг. Ако трябва ще седна най-отпред на пясъка.

С паркирането в поморие има проблем от мноооого години.Последно бяхме там 2011г., още тогава беше зле. Иваче града много го харесвам, предполагам, че сега е още повече застроено.
Ако съм сама и аз бих се заяла, но с мрънкащо малко дете просто нямам нито времето,нито желанието да се боря за справедливост. Достатъчни са ми неговото мрънкане и опити за озаптяване да не се удави,та да тръгна да се разправям за един шезлонг Grinning

# 497
  • Сливен
Пред Софарма сме. Флага е червен, има вятър и големи вълни. Хубави закуски има в "Закусвалня Приятели" - обаче 10 минути на опашката,10-15 човека преди мен.

# 498
В Поморие съчетаваме морето и мазането с кал. Мъжът ми има проблеми от години и калта му помага повече от водата в Кюстендил и Павел баня. Ходим за кал до Музея на солта. Разбрахме, че накъде до къмпинга на Ахелой също може да се вади кал и да се мажем. Може ли да споделите точно къде е мястото и как се стига с кола?
Освен до музея на солта, кал може да си вземете и до бунгалата на пясъчната коса, там където свършва асфалтовия път има хора, които продават в бутилки..Също и на Гранд хотела, като минете от задната страна на хотела имат нещо като сонда и изваждат кал от определена дълбочина / това е за процедурите в  хотела/ но има човек охрана, като го помолите ще ви даде, аз мисля че там е най-чиста и качествена, защото се взима от по-дълбоко..

# 499
  • Пловдив
Може ли да споделите за калните бани до музея. Като се намажеш колко време се седи и след това къде се измиваш.
Ще почиваме в този район и моя мъж иска да пробва (има проблеми с кръста)

# 500
Може ли да споделите за калните бани до музея. Като се намажеш колко време се седи и след това къде се измиваш.

Изсъхваш с калта и после я измиваш в морето Simple Smile

# 501
  • Сливен
Флага сега е жълт-постепенно става дълбоко, в началото е плитко.

# 502
Ако ви е скучно - уроци за пясъчни фигури в Бургас:
https://www.burgas.bg/bg/novini/pol-i-remi-shte-vi-nauchat-da-va … iX9d_BRTcnOGAsUX4

# 503
  • Пловдив

И аз така си помислих, но на картата не ми се видя много близо от калните бани до морето и се чудих така ли шляпат хората по улиците с кал 😁 или се мият някъде на близо.

# 504

И аз така си помислих, но на картата не ми се видя много близо от калните бани до морето и се чудих така ли шляпат хората по улиците с кал 😁 или се мият някъде на близо.

Laughing Там има къде, споко..няма да тичате до морето Wink
А обичайно се пълнят и бутилки, от които се мажат на плажа Wink

# 505

Ами шляпат намазани, да. Simple Smile
Другият вариант е да се измиете в езерото.

# 506
Само че се прилага след консултация с лекар, а не просто така, защото тази кал има и доста противопоказания..

# 507
  • Пловдив
https://www.burgasnovinite.bg/2021/07/7_20.html?spref=fb&m=1
Проблемът с местата на плажовете е отразен и в медиите 😄

# 508
Някой който е или е бил в Сънсет Резорт Ол Инклузив тази година - шезлонгите на частния плаж безплатни ли са както миналата, или трябва да се плаща?

# 509
Здравейте ,мнения за Феста Поморие Ризот и плажа пред него?

Общи условия

Активация на акаунт